2010 Nisan Anneleri

fıstıklar bu arada biraz önce ayşe deniz'le konuştum..
dünden beri sancısı vardı zaten, belli aralıklarla geliyordu, biz hep gece doğurur diyorduk ama şu saate kadar sürdü, onun oğlan da inatçı çıktı :)

şimdi hastaneye yatmış, suni sancı vermişler, saat 12'ye kadar yeterli açılmanın olmasını bekleyeceklermiş... eğer açılma olmazsa, doğum ilerlemezse, sezaryene alacaklarmış...

hepinizden dua istedi.... deniz en başından beri normal doğuma kendini öyle güzel kitledi ki, bir aksilik olur da sezaryene girer diye ödüm kopuyor. o da hiç istemiyor zaten...
inşallah hiçbir aksilik olmaz, kolaycacık bir doğum yapar, bir avazda kurtulur...

velhasııııl öyle ya da böyle bugün bir bebeğimiz daha oluyor :) mehmet salih geliyoooor :)

dünden beri sancısı vardı zaten, belli aralıklarla geliyordu, biz hep gece doğurur diyorduk ama şu saate kadar sürdü, onun oğlan da inatçı çıktı :)

şimdi hastaneye yatmış, suni sancı vermişler, saat 12'ye kadar yeterli açılmanın olmasını bekleyeceklermiş... eğer açılma olmazsa, doğum ilerlemezse, sezaryene alacaklarmış...

hepinizden dua istedi.... deniz en başından beri normal doğuma kendini öyle güzel kitledi ki, bir aksilik olur da sezaryene girer diye ödüm kopuyor. o da hiç istemiyor zaten...
inşallah hiçbir aksilik olmaz, kolaycacık bir doğum yapar, bir avazda kurtulur...

velhasııııl öyle ya da böyle bugün bir bebeğimiz daha oluyor :) mehmet salih geliyoooor :)

Allah bir nefeste kurtarsın ayşeyi.inşallah normal doğurur.benim de en büyük korkum sancı çekip sezaryen olmak.buna gerek kalmaz inşallah.

Allah bir nefeste kurtarsın ayşeyi.inşallah normal doğurur.benim de en büyük korkum sancı çekip sezaryen olmak.buna gerek kalmaz inşallah.

amin canım.. inşallah gerek kalmaz sezaryene ve kolaycacık doğurur..

sen de normal istiyormuşsun, darısı da başına.
kötüsünü düşünme hiç, sezaryene falan gerek kalmadan her şey yolunda gider inşallah..

bu arada sen neye karar verdin? arayacak mısnı doktoru akıntı için?

Bızde 39+4 olduk ama tık yok beyefendıde.normal dÜŞÜnÜyorum bende.normal dÜŞÜnenler sezeryan yapmak zorunda kalıyor bazen.hayırlısı dııyorum artık.

amin canım.. inşallah gerek kalmaz sezaryene ve kolaycacık doğurur..

sen de normal istiyormuşsun, darısı da başına.
kötüsünü düşünme hiç, sezaryene falan gerek kalmadan her şey yolunda gider inşallah..

bu arada sen neye karar verdin? arayacak mısnı doktoru akıntı için?

aradım korkulacak bişe yok dedi.doğuma yakın olabiliyormuş.çok artarsa gel dedi.

normal doğurmak için duyduğum herşeyi yapıyorum..
yürüyüş
merdiven çıkma
hurma yeme
çömelme hareketleri
karanfil çayı
bol maydanoz yeme

bakalım işe yarayacak mı....

bir de gece yetarken günlük pede saf zeytinyağı sürüp yatıyorum.
yumuşatıyormuş ve daha kolay açılıyormuş orası.
ekimde bi arkadaşım doğum yapmıştı.doğuma 2 hafta kala yapmış ve hiç dikiş atılmamış.gerçi ikinci doğumuydu ama olsun.bunu da deniyorum bakalım.

Bİzde 39+4 olduk ama tık yok beyefendİde.normal dÜŞÜnÜyorum bende.normal dÜŞÜnenler sezeryan yapmak zorunda kalıyor bazen.hayırlısı dİİyorum artık.

umarım istedğin gibi normal doğurursun canım.Allah hepimize yardım etsin.
benim sinyaller başladı.özellikle akşamları 1 2 defa müthiş sancı oluyor ve kalçalarım fene ağrıyor.özellikle yürüyüşte çok ağrıyor.
kemikler açılıyor galiba.

Bİzde 39+4 olduk ama tık yok beyefendİde.normal dÜŞÜnÜyorum bende.normal dÜŞÜnenler sezeryan yapmak zorunda kalıyor bazen.hayırlısı dİİyorum artık.

canım, hayırlısı olsun...
inşallah gerek kalmaz sezaryene.

kimi bebişler böyle bekletiyorlar işte..
tuğba da 40+3 te doğurdu işte, seninkinin de eli kulağındadır :)

aradım korkulacak bişe yok dedi.doğuma yakın olabiliyormuş.çok artarsa gel dedi.

normal doğurmak için duyduğum herşeyi yapıyorum..
yürüyüş
merdiven çıkma
hurma yeme
çömelme hareketleri
karanfil çayı
bol maydanoz yeme

bakalım işe yarayacak mı....

bir de gece yetarken günlük pede saf zeytinyağı sürüp yatıyorum.
yumuşatıyormuş ve daha kolay açılıyormuş orası.
ekimde bi arkadaşım doğum yapmıştı.doğuma 2 hafta kala yapmış ve hiç dikiş atılmamış.gerçi ikinci doğumuydu ama olsun.bunu da deniyorum bakalım.

doktoru araman iyi olmuş.. yani artık son günlerimiz, en ufak şeye bile dikkat etmek lazım..

normal doğum için taktiklerin de süper :) inşallah faydasını görürsün...
zeytinyağını deneyen ve işe yaradığını söyleyen de çok kişi var hakikaten..
pede sürmek falan değil, bayaa bayaa o bölgeyi zeytinyağı ile ovmak açılmayı kolaylaştırıyormuş..
ama ped de iş görür herhalde :)

hayırlısı olsun.

selam kizlar nasilsiniz bakim
tugbisimde dogurmus sonunda allahim kaan bebege uzun uzun ömür versin
bize gelince sonunda dün göbegimiz düstü
mansallahi var sütüm cok gelmiyor ama uzun uzun emziriyorum ve misil misil uyuyor ondan sonra:nazar: abisi onu cok seviyor ama biraz sert davraniyor yani nasil davranacagini daha bilmiyor ama agladigi zaman hemen bana kiziyo aglatma onu diye
anlayacaginiz son durumumuz bu

dualarimiz onunla canim konusursan bizimde selamimizi iletirsin
allah kolayligini verirde insallah normal dogum yapar
belkide su saatlerde yapti bile

evet canim malesef olabiliyor
bende oglumu normal dogurdum ama bunda malesef fitik nedeni ile sezeryan oldum
simdi sorsalar kesinlikle normal dogum derim
sezeryanin zorluklari cok

batuhanım bende bel fıtığ ıvar.ama doktorum normal doğum yapabilirsin dedi.
sendeki fıtığın durumu nedir.ne sakıncası oldu da sezeryan oldun?

işallah sıra bizede gelicek kızlar az sabır :))
tarhan cım ve buket_asude cim hayırlı olsun kızlar kuzucuklarınızı almışsınız kucaklarınıza.. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah...

kızlar oğluium geldi.2300 gr ama maşallah 41 kere çok sağlıklı.biraz sarılığımız var sadece.cin gibi.

ah canım.oğlun gelmiş hoş gelmiş.
Allah analı babalı büyütsün.gözün aydın canım.
sarılığı da en kısa zaman da atlatır inşallah.

ayşe denizi sezeryana almışlar bu arada.sabah sancı çekiyorum demişti kuzeninin aracılığı ile facede.
şimdi okudum sezeryana almışlar.

oyyy :)
şimdi konuştum denizle :)

epidural anesteziyle olmuş, daha uyuşukluğu bile geçmemiş, yeni gelmiş oğluş :)

nisan kuzusunun nabzı düşünce mecburen sezaryene almışlar, halbuki deniz keisn kararlıydı normal doğum istiyordu ama bazen olmayınca olmuyor işte.
olsun.. sağlığı sıhhati yerindeymiş, üstelik de güzel annesine benziyormuş, bundan iyisi şamda kayısı :)

Allah uzun, sağlıklı bir ömür nasip etsin..
darısı da biz bekleyenlerin başınaaaa..

ay bu arada doğan bebişlerin listesini ben tutuyorum, bilenler biliyordur, oraya her yeni bebek haberini yazdıkça, burdaki güzel arkadaşlarımla her telefon konuşmasından, her doğum haberinden sonra, kendimi deli gibi mutlu hissediyorum..
ağzım kulaklarımda oluyor resmen :)

hani restaurantlarda falan kapıda müşterileri karşılayan, "buyrunuz efendim, sizi şöyle alalım" diyen şef garsonlar , ya da "oooo fatma hanımlar da gelmişleeer, buyrun buyrun" diye org başında takılan piyanist şantörler vardır ya, aynen öyle hissediyorum :))

"ooo bugün de kimler doğurmuş" modundayım ben de :)

hayırlısıyla şu çarşamba günü de gelse, bendeniz de doğursam, dila hanımlar da gelse dünyaya :)
benden mutlusu olmayacak.........

slm annişler
tuğbacımm buket asude ve ayşe denizin gözlerii aydınn
bizim bugün nst miz vardı sancı falan çıkmadı 42. haftaya kadar
beklicez dedi dr oğluşumm 3.285 gr olmuş fulyancımm şu zeytinyağı
olayını bende deniyeyimm barii

Ooooo maasallah bebısler hızlandı.kızlar tek tek gerıye donemedım malum harseyı oğlum uyurken yapıyorum.bebegını kucagına alan herkese hayırlı olsun dıyorum.Allah analı babalı buyutsun.evet tugbayı bende merak ettım normal dogum ıstıyodu.hepınızı optum .dogumu yaklasanlarda ıns.tez vakıtte kucagınıza alırsınız unutulmadınız ama telastan gırılmıyokıııııııı neee....teyzelerıııı...

39+5 oldum yarın kontrole gidiyorum tekrardan, eğer doğmazsa sezaryenle alınacak pazartesi.

Korkmuyorum ancak bebeğim normal yolla doğsun istiyorum, belki bugün yarın doğar kendiliğinden, karnım çok ağrıyor.Hayırlısı olsun.

slm kızlarr...

ayy denize çok sevindiim.. mehmet salihimiz gelmiş... haberi yazayım diye girdim ama benden önce davrananlar varmış :)) dünürüümm.. ben denizle görüşemedim yaa :( sen şanslısın.. ben aradığımda emişiyolarmış :) neyse uygun olduğunda o bana döner nasılsa..

ama çok sevindim gözü aydınn.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

hııııı. bu arada tuğba da mı doğurdu? aaaa.. inanmıyorummm... :) nasıl oldu peki? ne zaman? gözü aydın.. sağlıkla büyütsün inş. meleğini o zaman...

Back
X