2010 Nisan Anneleri

işallah düzelir özge cim.. 40 günün dolmasını beklicekmisin gerçekten ? bence hiç takılma kırkına falan en azından bebişin uyurken yarım saatliğine çık gez yoksa olan sana olur evde kırk gün geçermi ya ben şimdiden diyorum en fazla bir hafta evdeyim sonra gezmelerde :)) bu havada lohusa pskolojisiyle evde durulurmu hiç bence sende kaç arada biryerlere..

işallah düzelir özge cim.. 40 günün dolmasını beklicekmisin gerçekten ? bence hiç takılma kırkına falan en azından bebişin uyurken yarım saatliğine çık gez yoksa olan sana olur evde kırk gün geçermi ya ben şimdiden diyorum en fazla bir hafta evdeyim sonra gezmelerde :)) bu havada lohusa pskolojisiyle evde durulurmu hiç bence sende kaç arada biryerlere..

benim evim çok gezilcek bi yerde değil maalesef,dışarı çıkmam mümkün değil...
anneme falan gelidm oda doktor için gene sokağa çıkmadım,valla kaynanam evde dur gelen giden olur diyo ne yparım bilmiyrm,nası gezmelerde oluurum hiç bi fikrim yok....kırk gun gecmez....lohusalık öle zormuşki öle zormuşki anlatamam.....

özgecim inşallah lohusalık psikolojisini atlatırsın biranönce.
bizim ev de curcuna olcak haftaya.hem annemler hem kayınvalidemler.bakalım nasıl olacak.

ben bir haftadır evin duvarlarınnı sayıyorum,annem benimle ama cok tadsızlıklar yasadım,annem görümcemle kavga atti,baya tatsızlık oldu,kaynanam hastalandı bi süredir gelmiyor zaten,misafir deseniz simd,l,k evde tekiz annemle kimse gelmedi,aman gelmesin zaten ben böle iyiyim,ama annemle uyum sorunu yasıyoruz,eşimle annem sürekli mualefet durumdalar....kimse beni anlamıyor,benmiyim lohusa onlarmı acaba acayip arada kaldım....her gun zamanlı zamansız ağlama nöbeti geliyor,öle bunaldımki evde.....

canım hayırlı olsun bile diyemedim sana:)) nasıl damadım??

bizde alışmaya çalışıyoruz ada'mla birbirimize. ama ilk hafta benimde çok zor geçti ağlamaklı falan:))
ama şu aralar daha iyyiz. hem birbirimize alışıyoruz hemde daha düzene girmeye başladı uykularımız... daha doğrusu gündüz çok kötü, gece daha kolay geçmeye başladı.

senin adına üzüldüm. gerginlik kötü olmalı.. biz atlatıyoruz bu pazar mevlüt yapıcaz ondan sonra annem bir hafta daha kalıcak sonra yalnızız herhalde. ilk hafta ikiside vardı bu hafta annem giidp geldi kalmadı... kayınvalidem de mevlütten sonra gidecek. sonrada arada gidip gelirler.... şükür kii sorunsuz atlatıcaz... ha doğurduk doğurcaz derken şimdide bunlar başladı... bunlar da geçicek sıkma canını:))

öpüyorum senide damadımı da:))

hayırlı olsun .Allah analı babalı büyütsün.
ne güzel bir doğum olmu.bende normal istiyorum.inşallah seninki gibi kolay bir doğumum olur.
sen yürüyüş egzesiz falan yptın mı?
hergün 45 dakika yürüyorum,merdiven çıkyorum,hurma yiyorum.
umarım bu yaptıklarımın faydası olur.

ewet bende gunde yarım saat yurudum cok faydası var.

canım hayırlı olsun bile diyemedim sana:)) nasıl damadım??

bizde alışmaya çalışıyoruz ada'mla birbirimize. ama ilk hafta benimde çok zor geçti ağlamaklı falan:))
ama şu aralar daha iyyiz. hem birbirimize alışıyoruz hemde daha düzene girmeye başladı uykularımız... daha doğrusu gündüz çok kötü, gece daha kolay geçmeye başladı.

senin adına üzüldüm. gerginlik kötü olmalı.. biz atlatıyoruz bu pazar mevlüt yapıcaz ondan sonra annem bir hafta daha kalıcak sonra yalnızız herhalde. ilk hafta ikiside vardı bu hafta annem giidp geldi kalmadı... kayınvalidem de mevlütten sonra gidecek. sonrada arada gidip gelirler.... şükür kii sorunsuz atlatıcaz... ha doğurduk doğurcaz derken şimdide bunlar başladı... bunlar da geçicek sıkma canını:))

öpüyorum senide damadımı da:))

ayy canım benim çok saol damadın iyi nası olsun,uykucu uyuyor...
valla doğurmadan önce öle rahattım ki herkes üstüme titriyordu,ama şimdi öle tuaf bi psikoloji içindeyim ki anlatamam....allaha havale ettim herseyi...daha zor gunler olmasın diye dua ediyroum ....bunlarda gececek ama delipte gececek sanırım....

fulyancığım hayırlı doğumlar canım benim rabbim bir narada derlerya onlardan naip eğlesin inşallah canımcım

fulyancığım hayırlı doğumlar canım benim rabbim bir narada derlerya onlardan naip eğlesin inşallah canımcım

çok teşekkür ederim canım.dualarınıza ihtiyacım olacak.
desteğin için çok sağol.

özgeciğim canım inşallah tez zamnda herşey yoluna girer canım benim lohusalık gerçektende çok zormuş canım herşey gözüne batıyo ama bebişin mutluluğundan görmek istemiyosun canım benim çık dışarı biraz hava al annen evdeyken canım bak iyi gelicek inan olsun canım gezmeye yer olmasada sen çık biraz temiz havaya bende havalar ısınsın atıcam kendimi bebişle dışarı çok sıksıldım benim evde her gün kalabalaık annem sağolsun yanımda çok destekçi kayınvalidemlerde geliyo ama sağolsun elini bişeye sürdüğü yok canım sadece laf atmayı seviyo hep kendi olacak annemi çekemiyo çekmesinde umrumda değil bende gerekn lafı söylüyorum artık hiç esirgemiyorum annem hep diyo lohusanın suyuna gideceksin kızsada sen bişey demiyeceksin diye ama anlayan kim benimde süt olayına taktılar onlar annemde aldırma diyo ama artık boğazıma kadar geldi valla kadın lafı yiyo o zamn korkusundan susuyo madem hiç demede lafda yeme ama dimi bir tuhaf insanlar valla

fulaynacığım bebişi kollarına aldığın an herşey inan bir anda bitiyo canım onun o mis kokusunu her saniye koklamak istiyosun canımcım hemen bebişin resimini ekle canım eve gelir gelmez merak ederiz teyzeleri olarak

teyzoşlar birde bişey sormak istiyorum kızım günde 3 kere falan hıçkırık tutuyo çok üzülüyorum dayanamıyorum hıçkırmasına canım gidiyo sanki sizin kuzucuklardada oluyomu acaba neden o kadar hıçkırırki

slm kızlar ben ayın 7 sinde doğum yaptım nehir idilimi sağlıkla kucağıma aldım haber vereeyim deidm resmini becerebilirsem ekliycem fıstığım 3.260 gr 51 cm boyunda maaşallahı var zeynocum eklersin listeye fırstın olursa tatlım

slm kızlar ben ayın 7 sinde doğum yaptım nehir idilimi sağlıkla kucağıma aldım haber vereeyim deidm resmini becerebilirsem ekliycem fıstığım 3.260 gr 51 cm boyunda maaşallahı var zeynocum eklersin listeye fırstın olursa tatlım

canım benim hoşgelmiş guzel kızın dünyaya ....
maslh suphnlh ona kilosuda boyu gayet iyi.....

teyzoşlar birde bişey sormak istiyorum kızım günde 3 kere falan hıçkırık tutuyo çok üzülüyorum dayanamıyorum hıçkırmasına canım gidiyo sanki sizin kuzucuklardada oluyomu acaba neden o kadar hıçkırırki

canım bizimkide öle valla;şimdi hatda hıçkırık tutdu tam emerken ....ozamanda boğazına kaçıyor süt çok üzülyrum,oda sevmiyo hıçkırık olayını nası mızmızlanıyo anlatamam....aynen gunde 3-4 oluyo.....

merhaba arkadaşlar
oğlum uyuyor hazır fırsat bulmuşken gireyim dedim
uyku düzenimiz malesef oturmadı kızlaryaa bide gaz şikayetiyle uğraşıyoruz birde malesef kucağa alıştı iyice malum kalabalık aileyiz kimseye de alma diyemiyorum olan bana oluyor sabah bir uyandı doyurdum ama kucakta uyumak istiyor beşiğe koyduğumda da anında ağlamaya başlıyor o kadar zorlanıyorumki anlatamam Allahtan annem var ama oda nereye kadar sonuçta evimize döneceğiz
bir yandan da emmiyor zaten sağıp veriyorum sütümü
bakalım alıaşcağız artık kurbanını kestirdik kısmetse de haftaya salı mevlidini okutacağız bebeğimin artık hafta sonuda evimize döneriz

tam bunları yazdım oğlum uyandı kızlar aradan da bir saat geçti anca gönderebildim
şimdide onunla ilgileniyorum
zeyracım benim oğlumu da hıçkırık tutuyor ama normalmiş zaten annem kursağı büyüyor diyo :)

hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün canım.kilosu da boyu da çok iyi maşallah.

merhaba arkadaşlar
oğlum uyuyor hazır fırsat bulmuşken gireyim dedim
uyku düzenimiz malesef oturmadı kızlaryaa bide gaz şikayetiyle uğraşıyoruz birde malesef kucağa alıştı iyice malum kalabalık aileyiz kimseye de alma diyemiyorum olan bana oluyor sabah bir uyandı doyurdum ama kucakta uyumak istiyor beşiğe koyduğumda da anında ağlamaya başlıyor o kadar zorlanıyorumki anlatamam Allahtan annem var ama oda nereye kadar sonuçta evimize döneceğiz
bir yandan da emmiyor zaten sağıp veriyorum sütümü
bakalım alıaşcağız artık kurbanını kestirdik kısmetse de haftaya salı mevlidini okutacağız bebeğimin artık hafta sonuda evimize döneriz

canım ya desene bu oğlan baya yoruyor seni...ya bendede kalabalık varya akşamları oluyo,yemekten sonra hoppa bir kalabalık ev kimin kucağında bebek belli değil,bizimkide beşik sevmiyo.....gazı için de rezene iç ttalım bol bol.....

jnaz oğluşun çok tatlı maşallah bende sakaryadayım hangi hastanede doğum yaptın ben doğum evinde düşünüyorum inş

Back
X