2010 Nisan Anneleri

slm kızlar sonunda bende doğurdum 12-04-2010 da saat 11-35 de bebeğim anestesiziz normal yollardan 3700gr 52 cm olarak dünyaya geldi Allahıma şükür darısı siz beklemedeki annelerimizin başına.

slm kızlar sonunda bende doğurdum 12-04-2010 da saat 11-35 de bebeğim anestesiziz normal yollardan 3700gr 52 cm olarak dünyaya geldi Allahıma şükür darısı siz beklemedeki annelerimizin başına.

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünn...

inşallah bizde yakın zamanda kavuşuruz yavrularımıza
Eger zamanın varsa detaylı anlatabilirmisin

yok canım bende uyşukluk falan. geçen hafta kesinin üst tarafı yani göbeğimin içi yanma şeklinde acıyordu ama bugünlerde hiçbişim yok dikiş bölgesini ellemiyorum hiç dokunmak beni ürkütüyor:))) ama bişi olsa hissederdim. bu hafta doktor kontrolüm var bakalım ne dicek??

ne bilim canim ya resmen uyusuk gibi birtek bendemi öyle ya:sinifsinif:

offf dahada kötüledim ....burnum tamamen tıkandı nefes almam problem resmen....nası atlatıcaz acaba...

herkese merhabalar hanımlar.uzun bir araddan sonra buradayım.kimler doğum yaptı bilemiyorum.2 haftadır giremiyorum.hepimizin bebişleri hayırlı yaşı uzun olsun.
bende 6 nisan saat 12.30 da 50 cm 3,5 kg bir erkek çocuğu dünyaya getirdim.sağlığımız iyi şükür .ertesi gün hastaneden çıktım.geçen salı dikişlerim alındı.oğlum kontrolden geçti.hafif bir sarılık geçirmiş.ama atlatmış.dün göbeğide düştü.emmede sorun yaşıyoruz.mecbur kaldıkça göğsümü tirle ile
sağıp veriyorum.
canım oğluşun hayırlı uğurlu olsun.

geçmişş olsun canım dikkat et kendine

kızlar bende varım hala bekliyomm.kızımı
normal dogum istiyorum ...inşallahda öle olur
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin.

a.s.Allah analı babalı büyütsün.

offf dahada kötüledim ....burnum tamamen tıkandı nefes almam problem resmen....nası atlatıcaz acaba...
Geçmiş olsun canım.İnşallah en kısa zamanda düzelirsin.Maske takarsan iyi olur.

teyzolar biz çıkıyoruz....
ancak pazartesi burda oluruz yeniden...doğum yapacak olan arkadaslara allah kolay ve rahat doğumlar versin,bebişlerine sağlıkla kavuşsunlar...ve son gunlerinizin keyfini çıkarın bir daha uykuya hasret kalıyorsunuz çünkü...
hepinizi öpüyoruz....

teyzolar biz çıkıyoruz....
ancak pazartesi burda oluruz yeniden...doğum yapacak olan arkadaslara allah kolay ve rahat doğumlar versin,bebişlerine sağlıkla kavuşsunlar...ve son gunlerinizin keyfini çıkarın bir daha uykuya hasret kalıyorsunuz çünkü...
hepinizi öpüyoruz....

Öpüldün canım.Bende çıkayım oğluşum mızıldanıyor.İyi akşamlar.

mrblar herkese bende 38+5 dym nomal doğumu bekliyorum başından beride öyle istiyodum fakat son zamanlarda kafam karıştı sezeryanmı olsam diyorum sancı beni korkutuyr.benim epidural şansımda yok.buarada normal yapan anneler dikişler nekadar sürede iyileşiyor.oturup kalkarken çok acıdığını söylüyolar öylemi acaba.daaha çatı muayenem yapılmadı oyüzden bilemiyorum aslında.desttek ve yardım bekliyorum pişman olmaktan korkuyorum.

halaaa geçmişi takip edebiliyorum aklinialirimsmile maşallah bana.. kaydirigubbakcemile3 süperim ben süperim... sositososito

refişimmmm.....
canımm nasılsın valla senin burda olduğunu görmek ne guzel bende yalnızım diyordum...
canımm kardesin için hakkında hayırlısı olsun rabbim hayırlı bir yere düşürsün ,vatan borcu işte gun gelince yapılacak ama biz anneler,ablalar kabullanemiyoruz sanki hasretlik çöküveriyor yüreğimize...
ooo siz yalnız kalmaya baslamışınız bile,ben daha kabullenemiyorum annem olmadan durmayı hemen sulu göz ağlamaya baslıyorum gitme diye,valla ne yapcam bilmem, ama bizim babamız pek memnun değil bu durumdan ikide bir annen ne zaman gitcek sen iyileştin diyor üff....
kardeşim için iyi dileklerine çok saol canım.. amin inş.. yaa bende alıştık diyodum ama sabahtan beri ağlıyorum yaa.. kardeşimin hasreti çöktü şimdiden de ona mı kılıf hazırlıyorum bilmem artık mafoldumben bizim babamız da tam tersi yaa.. 6 alylık olana kadar kal.. nasılsa ümit te askere gidicekmiş. babamda gelsin diyo.. zemuszemus benmde annem kurtlandı resmen.. aklı kocişinde :) ama o da haklı.. bişiy diyemiyorum.. yakında oturmuyoruz ki gece gidip sabah gelebilse en azından.. neyse nasılsa eninde sonunda gidicek ve biz alışıcaz bi şekilde mafoldumben
refişcim canım allah hayırlı teskereler verir inşallah... bende kardeşime git diyorum ama eminim çok zor olucak..
mafoldumben çok saol canımcımm.. şimdiden çok zor olucağını hissedebiliyorum :gitme: Rabbim korusun onu... :Saruboceq: bitanem o benim yaa.. gözümün bebeği mafoldumben ama dayanmak zor olucak..
bide sey soracam ben ya sizinde ameliyat bölgenizde bir uyusukluk varmi ya ??????
valla etim cürük gibi sanki ve his yok hic bir sekilde
birazda tam ameliyat yerinde sertlik var sizde nasil kizlar ya ???
uyuşukluk bende de var canım... ama kızımdan hatıra dikişimde de vardı uyuşukluk... 7 yıldır vardı yani :) zamanla o his kaybı düzeliyo ama tam dikişin olduğu yer uyuşuk kalıyo.. yani bende öyleoldu.. şu anda uyuşuk ama zamanla daha iyi olucaktır.. bide benim 2. sezeryan ama tek dikişim var... böyle olucağını bilmiyuodum ama dr.um eski dikişi içe aldım dedi aklinialirimsmile daha iyi ama normalde de böyle mi oluyo anlamadım...
gözün aydın canım.. maşallah bebeğine..Güle güle sağlıkla büyütün..
kk nın yeni bebişleri gelmeye başlamış.alah analı babalı sağlıcakla büyutsun bebişleri:nazar:
aminnn inşallahh canım... :Saruboceq: çok saolasın.. a.s.
Öpüldün canım.Bende çıkayım oğluşum mızıldanıyor.İyi akşamlar.
yine mi yakalayamadım seni mehtapçım yaa :( neyse iyi akşamlar ballımm... oğluşu kokla benim yerime de... opuyorumnanaktan

annem öğlen 12 gibi gitti... yarın öğlene doğru da gelicek inşallah... geçende de bir gece yoktu.. ama bu kez çok kötü oldum ben yaa... mafoldumben sütüm kesilicek diye sıkıyorum dişimi ama yokk.. gözyaşlarım durmuyoo... mafoldumben eninde sonunda gidicek evine ve biz başbaşa kalıcaz.. kızım-oğlum-kocam ve ben... çekirdek ailem ve ben :) ama bugün kötüyüm cidden.. halaa ağlıyorum...

***kardeşim için üzülüyorum ondan ağlıyorum da annem yok diye uyduruyomuyum...
***kociş erken gelirim dedi ve mesaideyim diye aradı.. ona mı sinir oldum.. (arayalı 1 saat oldu ben öğleden beri böyleyim o ayrı)
***annem arayıp yarın gelmesem idare edebilirsin dedi gittikten 2 saat falan sonra.. şakaymış tabi :S ona mı içlendim acaba...
***16 gün oldu doğuralı... evde kapalı sıkıldım.. içim şişti.. ondan mı ...
***kızımın okuluna 3 haftadır gidemedim.. durumunu sorup,öğretmeniyle görüşemedim.. kendimi sorumsuz anne gibi hissediyorum ondan mı...

ayy ne biliiimm... o kadar çok bahanem var ki aslında.... ağlıcam diyene sebep mi yokk... lohusa sendromuna girmedim diyodum ama girdim de annem var diye farkına mı varamadım acaba ....
ayy neyse herkesin içini şişirmiyim.. ama paylaşmazsam da ben şişicemm... ben oğluşa bakıyım en iyisii...

uyanınca bezini değiştiririm diye bez almaya geldim bilg. açıp kaldım...
keloğlan gibi oldu..tuz almaya gidip kralın kızını aldıı gibi :)))

hııı bi de şey yazıcaktım unutmadan ekliyiim..

sabah dünürümle konuştum.. (iki kedili deli)
dila kızımız da zeynepçim.. dünürcüüm de iyilermiş.. alışmaya ve toparlanmaya çalışıyolarmış... spinal sezeryanla,3.200 doğmuş kuzusuu... ayrıntıları kendisi gelince yazar zaten.. bu akşam eve çıkıcaklardı... sağlıklı hayırlı uzuuun bir ömür diliyorumm kızımızaa... :Saruboceq: opuyorumnanaktan

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünn...

inşallah bizde yakın zamanda kavuşuruz yavrularımıza
Eger zamanın varsa detaylı anlatabilirmisin

Aminn canım saolasın
pek beceremem anlatımları ama anlatmaya çalışim canım son bir haftalık beklemedeyken yani cumartesi günki son kontrolümü beklerken pazar gecesi saat 3 gibi sancım başladı önce çok umursamadım ama idrar hızıda artınca anladım doğum sancısı olduğunu saat 5 gibi eşimi uyandırdım oda gidelim dr dedi bende erken gitmek istemiyorum dedim küçük kızımı ablama karşıya bırakmak için evden 5-30 gibi çıktık tabi eşyalarımızıda yanımıza alarak kızımı bırakıp tekrara dönüş yoluna girdik sancılarım bi beş dakkada bi geliyo sonra 10 dakkada bir yani çok orantılı deildi bide dönüş yolunda aşırı bir sabah iş trafiği vardı emniyet şeridi falan derken bi şekilde saat 9 gibi hastanemize vardık önce nst ye bağladılar sancılarım çok şiddetli çıktı sonra doğumhaneye alıp alttan muayene ettiler açılmam 5 cm geçmiş onu duyunca çok sevindim ama artık epidural için geç dediler eğer iğneyi yaparsak etkisini göstermeden doğurursun bi anlamı olmaz dediler o anda yapamıycam ben dedim doğuma az kaldı sancıyı dışarda çektim die (malum hastaneler yıpratıyo insanı)sonra yatışımızı verdiler odamıza geçtik tabi ben hala sancılarla boğuşuyorum serum iğnem ve lavmanım yapıldı saat 10-30 olmuştu beni tekrar muayene için doğumhaneye aldılar ve açılmam 7 cm geçmiş dediler doğum hızlı ilerliyo dediler ama bu arada dr haber verildi kendisi geldi süper ilerliyoruz canım az kaldı dedi ben sancıya dayanamıyorum dedi ağr kesici iğnem yapıldı açıkçası ben bi faydasını görmedim bu iğnenin ve suyumu patlattılar o andan sonra herşey yarım saat içinde gerçekleşti dr içeri girdi o bebeğin kafasını görüyorum dedi ve eşimi içeri almalarını sölediler eşim geldi elimden tuttu ben istemeddim ama iikide allmışlar inanın en büyük cesareti ondan aldım diyebilirim sonra üç kez belli aralıklarla ıkındım ve bebeğim geldi kesi atılmadı ama ufak bi yırtığım vardı 2 dikiş atıldı bunlarda hiç bişi hissetmedim bebeğimin çıplak bakımı yapıp yanıma yatırdılar Allahıma şükürler olsun o anda ne acı ne sancı ne ağrı hiç bişi kalmadı dünyalar benim oldu ve herşey unutuldu gitti sonra
bebeğimi alıp bebek odasına götürdüler benide odama aldılar kısa bi süre sonrada bebeğimi getirdiler
işte böle kızlar benim doğumum böle oldu çok zor bi doğum olmadı şükürler olsunki.

SEdakt
anlattığın için çok teşekkür ederim bizede morel oluyoo
canım ya süpper bi dogum yapmışsın ne güzel inşallah bizde böle doguruveririz kavuşuruz meleklerimize

Back
X