2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız e tabı bebısler rahat bırakmayınca bombos oluyo topımızde ben henuz beklemedeyım salı gunu son kontrol belkıde dogum korkuyorum kızlar

slm kızlar nasılsınız e tabı bebısler rahat bırakmayınca bombos oluyo topımızde ben henuz beklemedeyım salı gunu son kontrol belkıde dogum korkuyorum kızlar
slm culhacım benimde yarın son kontrol günüm doktorum hazırlıklı gel dedi eger bebiş kanala hala girmemişse sezeryanla alıcaz dedi bende korkuyorum korkum sezryan değilde süt gelip gelmemesi emip emmiyeceği biliyosun normal doğumda süt hemen geliyor sezeryanda geç geliyor ve bebeğe mama veriyolar

yaaaaa kimseciler yok muuuuu sorularımız var korkularımız var endişelerimiz var paylaşılacak duygularımız var kimsecikler yok muuu yarın sezeryana giricem

nöbetçi eczane aramak için açtım bilgisayarı
o arada yazayım dedim

dila aralıksız 2.5 saattir ağlıyor
karnı tok, altı temiz, gazı az da olsa çıktı..
delirmek üzereyim
sinirlerim laçka annem geldi o ilgileniyor şimdi
o ağladıkça ben karşısında ağlıyorum

ne zor şeymiş yarabbim. el kadar çocuk, ağzı dili yok derdini anlatamıyo..ben çaresiz çaresiz seyrediyorum

eşim doktorumuzun önerdiği fitili almaya eczaneye gitti. ben de sakinleşmeye çalışıyorum..

içinizde böyle bir şeyler yaşayan oldu mu ??
karın ağrısı olduğunu tahmin ediyor doktor..

niye böyle oldu, neyi var benim kızımın :((((((

canim cok gecmis olsun
arada rezene cayi iyi gelecektir
ilac konusunda isim farkli oldugu icin malesef bi önerim olamayacak
ama sana bir tavsiyem olacak bebegin huysuzladigi zaman sende kendini kaybetme bu kizina hic yararli olmayacaktir
onlar unutma herseyin farkinda canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gelincik canım gözün aydın sezeryanı rahat atllatmana çok sevindim geçmiş olsuna.s.
iki kedili zeynebim canım çok geçmiş olsun bizimde zaman zaman ağlama krizlerimiz oluyo daha kısa sürüyo ama sanki etini koparıyomuşuz gibi ağlıyo bir yeri acıyo diye ödüm kopuyo. umarım probleminizi fitil çözmüşdür:1hug:

özgecim
çok geçmiş olsun nerden nasıl kaptınız hastalığı en kısa zamanda atlatırsınız inşallahopuyorumnanaktan
yurdagül canım size de geçmiş olsun. bebeğim huysuzlandığı başedemediğim zamanlarda bende bu çocuğa nasıl bakıcam beceremicem diye korkuyom. resmen annem bakıyo çocuğa hala o olmasaydı telef olurdu oğlumkaydirigubbakcemile3

kızlar benim de bir sorum-sorunum var: oğlum çok sık ve fazla fazla emiyo sütüm var çok şükür ama her emmeden sonra ve aralarda kusuyor. emerken uyuduğu için gazını her zaman çıkaramıyom ama çok gazlı bir bebek de değil. her gün üstünü 2-3 kere değiştirmek zorunda akalıyom. çok fazla kusuyor. sizi bebişler de bu kadar çok kusuyormu acaba. normal midir acaba?

aynen canim benim kizda cok fazla kusuyo ama buda gaz sorunu olmadiginin aslinda bir isareti gaz cikarmadigi icin kusuyo bu yüzdende gaz sancisi cekmiyo canim benimopuyorumnanaktan

yaaaaa kimseciler yok muuuuu sorularımız var korkularımız var endişelerimiz var paylaşılacak duygularımız var kimsecikler yok muuu yarın sezeryana giricem

canım öncelikle hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşlh...doğum seklin ne olursa olsun elbetki zorlukları olacaktır merak etme ,doğum türü birde yaşananlar olarak kadından kadına değişir,bu aynı gebelik dönemi gibi,birde çok endişe etme,yaşanıyor ve bitiyor ,biranlık bir acı işte benim sezeryan sancım üç gun sürdü tüm acısı külfeti dördüncü gun bitti aynı normal doğum yapan biri gibiydim...sütüm de ilk gun cok az geldi ama asla mama vermedim ,ilk üç gün hep göğsümdeydi,azimle savaştık şimdi emiyor çok şükür...hiç mama vermedim,doktorumda vermedi....benim dikişim de yoktu oyuzden rahattım...

slm herkese uzun bir aradan sonra ancak girebildim. nasılsınız ne var ne yok bakalım yol gözleyen çok kişi var mı daha? allah sağ salim sizi de kavuştursun inşallah. biz de oğlumla birbirimize alışmaya çalışıyoruz. birkaç gün süt gelmedi emdi emmedi davasından baya sıkıntı yaşadım ama çok şükür artık iyiyiz. biraz gaz sıkıntısı olduğunda gece nöbetine tutuyo bizi ama canı sağolsun başka sıkıntısı olmasın da. bir ara girip öykümü yazacağım normal doğurmak isteyenler ben bi anlatan bulamamıştım tek tek kiilere sormuştum. normal doğurmak isteyenler bizi izlemeye devam edin anacım. zemuszemus çok öptüm hepinizi

Son düzenleme:
evet çok azkaldık 38+4 teyiz 18 nisan .. şafak 10... hadi miniqim gel artık annenin kollarına :)

insallah gerek kalmadan dogurursun canim benim
sende yanlis hatirlamiyorsam sezeryana karsi olanlardansin
insallah gerek kalmadan dogurursunopuyorumnanaktanzemuszemus

Cnm benim cok te$ekkur ederim.Evet bende her$ey normal olsun diye bekleyenlerdenim.Zorunlu sezeryana asla degil ama keyfi olanina kar$iyim.En azindan kendim icin.In$allah sezeryana gerek kalmaz suni sanciya bile kalmaz in$allah kaydirigubbakcemile3Ne cok $ey istiyorum degilmi ?? Buranin bekcisi ben oldum..Herkes dogurdu ben kaldimbilmiyorumkismile

ya kız bebekler erken doğmuyormuydu neden gelemedi benim kuzucuqum :S

inşlh hayırlısı ile gelsin kızın...
hiç belli olmuyor ki canım sen en güzel normal doğumu bekliyorsun bebeğinde içinde daha cok büyüyor gelişiyor....sağlıkla gelsin bebeğin ....

bebeklerini bekleyenler az kaldı sanırım aramızda tamamen ne zaman final diycez acaba merak ediyorum....hep birlikte lohusalık sendromunu konuşucaz ozamanda...hoş ben yaşıyorum çokta zor geciyor,bugun eşim tek basına dışarı cıkmayı teklif etti,okadar bunaldım ki anlatamam dedi,yani erkekler genede işe giidyor falan sürekli bebekle değil ama nedense onlarda yasıyo bişiler....ama biz kadınlar için hersey cok daha zor ,bakalım şu 40 gunu bi atlatsaydık hayırlısı ile....

selam kızlar nasılsınız biz birazcık yorgunuz dün 20mimiz bitti banyomuzu yaptık 20 kaşık duamızı ettik artık yarıladık 40mızı bugünde misafirlerim vardı yine dayımlar yengemler hep bizdelerdi gerçi ben bişeye el sürmedim keşke dedim herkes sizin gibi olsa dedim annemde çok yoruldu arada bir kendi evi bir burası gidip gelirken canım yaa hakkını nasıl öderim anneciğimin kayınvalidem misafir gibi gidip gelmeye devam ediyo sinirlerimi zıplatıyo iyicene lafı yiyo benden oturuyo aşağıya valla hiç bişey yapmadığı varken laf söylemeyi çok iyi biliyo bende lafı ağzına tıkayınca iyicene susuyo hiç çekemem valla zaten gelen giden kafam allak bullak ahh şu yaz gelsede havalar ısınsada kızımla şöyle gezsek pikniğe gitsek yaylalara çıksak valla çok özledim şimdiden gözümde tütüyo kendimede alışveriş yapmam lazım daha kırkımız için kıyafet bakacağım kızımla o gün şık olalım ama ee o kadarda olsun :))

zeynocuğum canım gazı falan vardır bebişin canım karnı toksa gazdan ağlayabilir canım bizimkide ıkınıyo ıkınıyo öyle kıpkırmızı oluyo yavrum gaz çıkarırken canımcım geçicek herşey düzene giriyo şükürler olsun biz artık gece 3 kere falan uyanıyoruz karnımız acıkınca bir 3te bir 5de birde 7dede uyanıyo kuzucuğum maşallah inşallah düzene girecek canım zamanla

tuğbacığım canım maşallah canım demekki annesi doyuyo kuzun benim annem derki hep doyan çocuk kusar der yediği fazla gelir der canım maşşallah sütün yarıyo demekki canım canını sıkma bu arada facedeki fotonuz çok şeker tam bir huzur örneği canım

bu arada doğum yapacak olan bütün nisan annelerine rabbim kolyalık nasip eğlesin bir avazda rabbim kucaklarınıza almayı nasip eğler inşallah geçmişe pek bakamıyorum inşallah o günlerde gelirde alıntı yaparak cevap verebiliriz:)))

canım öncelikle hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşlh...doğum seklin ne olursa olsun elbetki zorlukları olacaktır merak etme ,doğum türü birde yaşananlar olarak kadından kadına değişir,bu aynı gebelik dönemi gibi,birde çok endişe etme,yaşanıyor ve bitiyor ,biranlık bir acı işte benim sezeryan sancım üç gun sürdü tüm acısı külfeti dördüncü gun bitti aynı normal doğum yapan biri gibiydim...sütüm de ilk gun cok az geldi ama asla mama vermedim ,ilk üç gün hep göğsümdeydi,azimle savaştık şimdi emiyor çok şükür...hiç mama vermedim,doktorumda vermedi....benim dikişim de yoktu oyuzden rahattım...
teşekkür ederim canım büyük ihtimal yarın bizde doğuma gidiceğiz eşyalrı hazırladım herşleyi kapının yanına koydum baya birşey doldurmuşum sanırım evi taşıyorum hastaneyekaydirigubbakcemile3hayırlısıyla bikucağıma alsamda iişte ben hep normal istedim sezeryanın tedirginliği acaba emermi emmez mi o oldu inş dediğin gibi herşey güzel olur yarın bende minik kızımı kucağıma alır öper koklarım senin bebişde çok tatlı maşşallah tam bir tombalak benim kzımda öle olur inşallah:)

evet çok azkaldık 38+4 teyiz 18 nisan .. şafak 10... hadi miniqim gel artık annenin kollarına :)
slm ummuhancım bizde bugün 40 a girdik ama benim minik kelebeğimde hala gelmedi bekliyorum son bir umut doktorumuz yarına kadar süre vermişti
süremiz doluyor büyük ihtimalle bebişim kanala girmzse yarın sezeryanla alıncak hayırlısı bakalım inşallah sağlıklı geldsinde gerisi önemli değil

Back
X