Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm culhacım benimde yarın son kontrol günüm doktorum hazırlıklı gel dedi eger bebiş kanala hala girmemişse sezeryanla alıcaz dedi bende korkuyorum korkum sezryan değilde süt gelip gelmemesi emip emmiyeceği biliyosun normal doğumda süt hemen geliyor sezeryanda geç geliyor ve bebeğe mama veriyolarslm kızlar nasılsınız e tabı bebısler rahat bırakmayınca bombos oluyo topımızde ben henuz beklemedeyım salı gunu son kontrol belkıde dogum korkuyorum kızlar
nöbetçi eczane aramak için açtım bilgisayarı
o arada yazayım dedim
dila aralıksız 2.5 saattir ağlıyor
karnı tok, altı temiz, gazı az da olsa çıktı..
delirmek üzereyim
sinirlerim laçka annem geldi o ilgileniyor şimdi
o ağladıkça ben karşısında ağlıyorum
ne zor şeymiş yarabbim. el kadar çocuk, ağzı dili yok derdini anlatamıyo..ben çaresiz çaresiz seyrediyorum
eşim doktorumuzun önerdiği fitili almaya eczaneye gitti. ben de sakinleşmeye çalışıyorum..
içinizde böyle bir şeyler yaşayan oldu mu ??
karın ağrısı olduğunu tahmin ediyor doktor..
niye böyle oldu, neyi var benim kızımın(((((
gelincik canım gözün aydın sezeryanı rahat atllatmana çok sevindim geçmiş olsuna.s.
iki kedili zeynebim canım çok geçmiş olsun bizimde zaman zaman ağlama krizlerimiz oluyo daha kısa sürüyo ama sanki etini koparıyomuşuz gibi ağlıyo bir yeri acıyo diye ödüm kopuyo. umarım probleminizi fitil çözmüşdür:1hug:
özgecim çok geçmiş olsun nerden nasıl kaptınız hastalığı en kısa zamanda atlatırsınız inşallahopuyorumnanaktan
yurdagül canım size de geçmiş olsun. bebeğim huysuzlandığı başedemediğim zamanlarda bende bu çocuğa nasıl bakıcam beceremicem diye korkuyom. resmen annem bakıyo çocuğa hala o olmasaydı telef olurdu oğlumkaydirigubbakcemile3
kızlar benim de bir sorum-sorunum var: oğlum çok sık ve fazla fazla emiyo sütüm var çok şükür ama her emmeden sonra ve aralarda kusuyor. emerken uyuduğu için gazını her zaman çıkaramıyom ama çok gazlı bir bebek de değil. her gün üstünü 2-3 kere değiştirmek zorunda akalıyom. çok fazla kusuyor. sizi bebişler de bu kadar çok kusuyormu acaba. normal midir acaba?
yaaaaa kimseciler yok muuuuu sorularımız var korkularımız var endişelerimiz var paylaşılacak duygularımız var kimsecikler yok muuu yarın sezeryana giricem
özge cim çok geçmiş olsun canım..
insallah gerek kalmadan dogurursun canim benim
sende yanlis hatirlamiyorsam sezeryana karsi olanlardansin
insallah gerek kalmadan dogurursunopuyorumnanaktanzemuszemus
ya kız bebekler erken doğmuyormuydu neden gelemedi benim kuzucuqum :S
ya kız bebekler erken doğmuyormuydu neden gelemedi benim kuzucuqum :S
teşekkür ederim canım büyük ihtimal yarın bizde doğuma gidiceğiz eşyalrı hazırladım herşleyi kapının yanına koydum baya birşey doldurmuşum sanırım evi taşıyorum hastaneyekaydirigubbakcemile3hayırlısıyla bikucağıma alsamda iişte ben hep normal istedim sezeryanın tedirginliği acaba emermi emmez mi o oldu inş dediğin gibi herşey güzel olur yarın bende minik kızımı kucağıma alır öper koklarım senin bebişde çok tatlı maşşallah tam bir tombalak benim kzımda öle olur inşallah:)canım öncelikle hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşlh...doğum seklin ne olursa olsun elbetki zorlukları olacaktır merak etme ,doğum türü birde yaşananlar olarak kadından kadına değişir,bu aynı gebelik dönemi gibi,birde çok endişe etme,yaşanıyor ve bitiyor ,biranlık bir acı işte benim sezeryan sancım üç gun sürdü tüm acısı külfeti dördüncü gun bitti aynı normal doğum yapan biri gibiydim...sütüm de ilk gun cok az geldi ama asla mama vermedim ,ilk üç gün hep göğsümdeydi,azimle savaştık şimdi emiyor çok şükür...hiç mama vermedim,doktorumda vermedi....benim dikişim de yoktu oyuzden rahattım...
slm ummuhancım bizde bugün 40 a girdik ama benim minik kelebeğimde hala gelmedi bekliyorum son bir umut doktorumuz yarına kadar süre vermiştievet çok azkaldık 38+4 teyiz 18 nisan .. şafak 10... hadi miniqim gel artık annenin kollarına :)