Merhaba kizlar amma dertli herkes kayinvalideden gorumceden kocalardan benimm basimda da benzer dertler var bu kacinilmaz kaynanlarla gelinlerin anlasmasi dogaya aykiri bilere imkansiz yani o nedenden dert etmeyin bence :) nednini ben cozdum ama ,, benimde kayinvalde yanimizda su an bazen oluyor kadini bogasim geliyor icime ata ata iyce sinirleniyorum dusnuyorum mesela o hareketi annem yapsa neolurdu nolcak anne napiyosun ya birak onu o oylemi yapilir off yeter gibi cumleler kurabilirsin ve rahatlarsin icine atmassin yani en azindan annemle benim diyalogum boyle ne cekincem annemden pata kute soylerim herseyi keza oda bana ayni sekilde ama kayinvalde olunca soylenmiyor iste bide bizimki enteresan kontak biraz kocasi yok baska cocuguda yok dusunebiliyomusunz hayattaki tek yakini oglu saka gibi degilmi:) abartiyor artik oglumda oglum simdide torun olunca ona sardi kafayi hic yaklastirmiyor beni elinden gelse emzireck. cocuk 37 gunluk oldu daha hic bisey bilmiyorum o yuzden kara kara dusunuyirum napcam o gidince diye hep empati kurmaya yumusak ve iyi olmaya calsiyorum tek tesellim esimin annesinin ne kadar catak bir kadin oldugunu biliyor olmasi:) bana hep takma catlak biraz annem seni uzmesine asla izin vermem sen bi yana dunya bi yana annemin hatali oldugunu ben biliyorum diyor dahada bunun uzerine hergun anan bana bunu yapti sunu yapti diyecek halim yok gormezden geliyorum 3 maymunu oynuyorum napayim annesi oda atamaz satamaz ,, bizim sorunumuz su : kadin beni gormezden geliyor yani yok sayiyor oglumda oglum asiri bir sevgi ilgi alaka dogumdan sonra 5, gun kustu bize dusnebilyomusunz bebegi kisakndi kadin saka gibi bavulunu topladi gidiyordu zor ikna ettik neymis biz onu dislyomusuz aileden biri gibi hisssetmiyrmus kendini ben yeni dogum yapmism o agri siziyla kadini teselliye cabliyorum esimde birak ya ne yaprsa yapsin gidene dur diycek halim yok dedi her gittigi yerin huzurunu kaciriyor bosver sen onu naparsa yapsin uzme yipratma kendini dedi . ozetle bizim kaynana biraz tuhaf beni zaten hic bir zaman istemedi sevmedi ama sorun ben degilim esim kimle olsa onu sevmeyecekti cocugunu torunundan bile kiskanabilecek bi insan yapacak bisey yok . ne demisler ya bu deveyi gudecksin ya bu diyardan gideceksin :0 bizde guduyoruz gomemezlikten geliyorz sizde oyle yapin yazin buraya dejarj olun paylasin rahatlayin