Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AY BU EŞİMİN AİLESİ ÖLDÜRECEK BENİ KIZLAR YA...
DÜN AKŞAM İFTARDAYDILAR ANNEMLERLE.KAYNANAMLAR EZAN OKUNUNCA İÇERİ GİRDİLER ANNEMSE 5.30 GİBİ GELDİ YARDIMA.EŞİMİN İSTEDİĞİ ÇORBADAN YAPTI BURDA YETİŞEN Bİ KABAK VAR ONDAN FALAN YAPTI NEYSE KAYNANAMSA EZAN OKUNURKEN GELDİ DEMİŞTMYA ANNEM 63,KAYNANAM 50 YAŞINDA....
ÇAY VE MEYVA SERVİSİNİ EŞİM YAPTI OĞLAN DURMADI.Bİ ARA 3 DK FALANDR GÖKTUĞ UYUDU VE UYANDI KAYINPEDER İSTEDİ KUCAĞUNA VERDİM.OĞLANI TUTTU KOLUNDAN ÇEVİRDİ AY DEDİM NAPIYOSUN KOLU ÇIKICAK ÇOCUĞUN .GÜLEREK BİŞEY OLMAZ DİYO YAPMA DEDİM.AKLIM ÇIKTI NEFES ALAMADM ÇOK KÖTÜ OLDU YAVRUM KIPKIRMIZI OLDU.DEDİM ÇOK EVİRİP ÇEVİRME KUSAR SONRADA KUSTU.SANA YAPMA DEMİŞTM DEDİM ALDM KUCAĞINDAN.GECE ONLAR GİTTİKTEN SONRA AĞLADM ÇOK KÖTÜ YAPTI KOLUNU YA ALLAH KORUDU Bİ AN NEFESSİZ KALDM.EŞİMDE KZDI BAYA ANLAMIYOLAR FALAN DEDİ
BUGÜNDE VENİCE GİTTİK BAYRAMLIK ALMAYA.BAKTIM GÖRMCEM ORDA GÖKTUĞA BİŞEY BAKIYO NİŞANLISIYLA.BEN Bİ YANDAN BAKARKEN O BANA GÖSTERİYO ŞU OLURMU FALAN DİYE BENDEN SEVMEDİĞİM ŞEYLERE YOK FALAN DİYORUM.ABİSİNE GÖSTERİYOR BU OLURMU FALAN DİYE ABİSİDE FUNDAYA GÖSTER FALAN DİYO BENDE BEĞENMEDİYSEM YOK DİYORUM.NEYSE 1 EŞOFMAN ALTI 1 GÖMLEK BİRDE MEVSİMLİK MONT ALDM.PARA ÖDERKEN BEN ÖDEYEYİM DEDİ GÖRÜMCEM YOK DEDİM OLMAZ .NE OLDU BİLİYOMUSUNUZ DARILARAK GİTTİ YANİ BEN ANLADM DARILDIĞINI.EŞİME SÖYLEDM O DA BEĞENMEDİYSENDE BEĞENMİŞ GİBİ YAPSAYDN KIZ ALMAK İSTEDİ FALAN DEDİ.BENDE BEN GİYDİRMEYECEĞİM ŞEYİN NESİNİ GÜZEL DİYEYM DEDİM.EŞİMDE BİRAZ SİYASET YAP FALAN DEDİ.SONRA ANLADMKİ DARILMŞ OYUNCAKÇIYA GRDK ARADM GÖRÜMCEMİ GEL SANA ALDIRACAK BİŞEY BULDM DEDİM SEVİNDİ GELDİ ALDI.EŞİM DİYOKİ SENİN BU YÖNÜNÜ ÇOK SEVİYORUM KİMSEYİ KIRMIYOSUN HEMEN Bİ YOL BULUYOSUN.OYYYYYY ÇOK ALEMLER YA.BEĞENMEDİĞİM GİYDİRMEYECEĞİM ŞEYİ NASIL DİYEYİM AL DİYE VE MADEM ALCAKTN BENİ GÖRMESENDE SÖYLEME O ZAMAN BANA AL VE ÇIK DİMİ.PUFFFFFF-tatlicadiarzu-
zeynepcim maşallah gizoşa.genelde kaçta uyuyor gizoş.benimki bu aralar ,iyuce şaşırdı.bazen 7.30 da bazen de 9 u buluyo uyuması.
şu mesaj olayını da bn daha önce konuşmuştum burda.sizlerle aynı fikirdeyim.ama yakında okula başlayacağım bu kadar sık giremem heralde.
ne güzel olmuş hayriş geceniz.poyraz da güle güle giysin bayramlığını.
kadın alarak en iyisini yapıyorsun.çok rahatlarsın eminim.
evet canım değiştiriyorlar.
benim bebeğimde melekti ama değişti işte .
ya bende akşamadan yapmaya başlayacam işe başlayınca .kzım hep kucakata ya.şu dişelr bi çıksaytı .
kolay gelsin filizcim.
ben bu sene almadım hiçkimseyi.seneye artık.
ben medela mini elektrikli pilli kullanıyorum .memnunum.
armut hazmedilemsi en kolay meyve imiş.ben öle okudum fundacım.
ben başladım sütüm yettiği halde.
ben şeftali armut elma üzüm veriyorum artık.
kız özge bu kadar vakti enerjiyi nasıl buluyorsun maşallah.
ben kkya zor giriyorum .
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayşegülcüm.eşine de diyecek söz bulamıyorum.
aynen öle şekerim senle bi konudada hemfikir olmayalım yaa.tanıştığımız günden beri herbişyimiz aynı..:)))) kaç gündür 1-2 kişiyi takip ediorum sorunu var sölüo cvp yazıorum ama ne tşk ne cvp ..aman dedim tamam bitti.bu kk da ne kadar ekmek okadat köfte olayına döndü..tamam bende nabıza göre şerbet veriririm öleyse.valla adını koyamıorum bu işin.yakıştıramıorum çünkü arabozuculuğu kıskançlığı bizim topiğimize..ama neyse gün gelir ortaya çıkar..
canım sağolasın..evet epeyi rahatlayacam kadın konusunda inşallah yaptığı iş içime sinerde bidaha arayışa girmem.
canım koca yazı geçirdin şimdimi çıkalım dion havalar soğumadan çıkın gidin ailecek yaaa.ne güzel olur hem dinlenir hemde çekirdek aile tatil etmiş olursunuz..bi yemek bile bana okadar ii geldiki..kocam dioki hayriye ben seni hep gezdirecem de sen işten evden çocuktan fırsat vermionki.bi bırak artık diyor.dedim tamam kadın gelio bırakcam çoğu işi:)
evet canım inşallah..sanada geçmiş olsun..aman önemli olan sağlık kendine bak evi filan salla
yukardada yazdım hayatım..benim vaktim okadar değerliki boşa harcayamam.yapana yaparım okadar..
ay anam benimkide öle okadar gürültü vardı evde doğduğunda mışıl mışıl uyuyodu şimdi ayak sesime uyanır oldu..sık uyanmak ve huysuzluk tüm bebişlerde mevcut normal canım geçecek inşallah.
haklısın canım yaaa bende eğer atanırsam veya çalışırsam annem baksın istiyorum haa allahı var kayınvalidemde çok ii bakar ama çok pimpiriklidir kırk kat giydirir kucağından indirmez illa ayakta sallayıp uyutur oyüzden isteemem huyu değişir çocuğun... annemin terbiyesinden çıksın istiyorum kızımın annem hem çok titizdir hem çok rahat bırakır çocuğu... benim kayınvvalidemde loğusa loğusa sinir etti beni alllahtan bi hafta kaldı yoksa çıldırırdım.. okadar gelenim gidenim olduki saolsunlar bi iş yapmadı hanım naaz kıldı kuran okudu oturup. sabah kalkıp o halle ben iş yaptım okuduğu kıldığıda ben o halde çalışırken çok makbuldü eminim... annemler pişirdi getirdi o yedi oturdu bulaşığı bile kardeşim geldi hergün yıkadı güya kaynanam kalıp bakacaktı bana iiki baktı yani bırakmadı annemde kasın yanımda sinir oldum... eltim bi alem iki gün geldi çıkış o çıkış gelmedi bi daha hepi topu alıp getirdiğide bi battaniye... şimdi oda hamile bende aynısını yapacam ona valla kim ne yaparsa kendine yapıp değerden düşüerüyo işte kendini
buketciğim bu tip insanlardan nefret ediyorum kusura bakma canım ama bende hep derim namaz ve kuran insanın kendi için yaptığı şeylerdir ama vicdan ise bütün herkese yapılacak bişeydir bende senin gibi dedim eşime güya dedim hacılığa gitti dedim rabbim kabul etsin ama dedim hacı olan insanın çok değişmesi lazım dedim annen dahada bişeyler oldu dedim oda farkında ama ne yapsın annesi kayınpederim bir melektir canım o kadına nasıl böyle bir adam düşmüş anlamadım kayınvalidem carcar konuşur adm namaza camiye kaçar güler bana bakarak kaçıyorum ben der gibi ahh ahh hep öyle olurmuşya bir kötüye bir iyi verirmiş rabbim belki yola gelir diye ama nerdeeeeee
anam bizde 8 yıllık evliyiz. henüz evlilik yıldönümü, doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı gibi hiiiç bir etkinliği kutlamadı. bi tek ramazan ve kurbanda harçlık verir sonrada yok yeğenlere vercem yok davulcuya vercem diye geri alır...
evet ıkl önce dun gece bıssuru alıntı yaptım uzun uzun yazdım
ama kayboldu ben refıs gıbı kopyalamayıda bılmıyom
neyse sırf hacer için yazıyorum tekrar
sanırım ekgıdaya baslamıssın kabakla bısey yap belkı bagırsaklarına faydası olur dıycektım
bennu 3 gundur cok huysuz ınanın okudugumuda anlamıyorum
gene basladı yazdıklarıma cevap vermıyolar konusu
tubacım benım batıl ınancım çoktur bebekler ilk 4 ay allahım anamı babamı affet dıye aglarlarmıs o yuzden yas akmazmıs yas aktıgı zamanda la ılahe ıllallah dıye aglarlarmıs
bennunun 2 aya yakındır akıyo yası
fundacım reglın zaten bellıydı ya neyse hayırlı olsun salıncagınız
en guzelını yapmıssın oglunla yemek yıyerek
sen oglunu babası gıbı alıstırmazsın gelınınde sana dua eder
benım esım çok hassastır bu konuda
asla unutmaz
sana dedık özge sen daha çıçeklerı basına atacaktın bak elde ne kocalar var
aynen bennuda aynı bıyerlerı agrıyor galıba
yıgıt at yemını kendı artırır sen annene alısmısısnda herkes annen gıbı olsun ıstıyosun
bazıları önemsemıyolar işte
aman takma bosver ddegıstıremezsınkı ısanları anca kendıne edersın
kızlar cevap yazmıyo fılan demeyın taktım bıgun valla bennu kucagımda tek elle yazdım
özellıkle hacercım senın için
bennu bu gun yıne huysuz
allhtan aleyna varda rahatım
havalar serınledıya oruc bu kadar sarsmıyodu sıcakken
serınleyınce bı tuhaf oldum aslında bennu huysuz ya çok yoruyor benı
ondan galıba oructan degıl
cuma gunu allah tek basına bakanlara yardımcı olsun dıyorum valla
herkese hayırlı cumalar
ramazanıda bıtırdık rabbım seneye hayırlısıyla kısmet etsın ınsallah
kendınıze ıyı bakın:enbuyukkk:a.s.
kızlar merhaba
gizemcim fundacım hayriyecim ve dğer arkadaşlar 2 gündür kzım çok ateşliydi valla nereye yazdım bilmiyom burayamı facemi kafam gitti yazılan cvpları bile okuyamadım kız o halde olunca kimseye de cvp yazamdım kusura bakmayın...(eger bu şahıs bensem eger)
tüm ögretmen arkadaşların yeni ögretim yılı hayırlı olsun su gibi gelsin geçsin inşallah
Zeynepcim o soguklardan birazda buraya gönder ya biz hala yanıyoruzz. dün sabah biraz yagmur yagdı geceleri hafif bi serinlik oldu ama gündüz hala çok sıcakkkkkkk
hayriyecim valla kadın alacak olmana sevindim tek başına kendini bitiriyon üzülüyorum ablamda sen gibi 2 çocugu var ama yaş 40 oldu bir sürüde hastalığık sahinbi oldu ..mecburen 2 güne bi kadın alıyooo
Poyrazcık güle güle giysin bayramlıgını.. biz bu bayram bayramlık almicaz hiç giydirmediğim 2 tane elbisesi var çok güzel onları giydircem.artık kurban bayramına:)
ayşegülcüm evllik yıldönümünüz kutlu olsun..boşver ya takılma sıkma canını artık ne etsen boş alışmaz..
Çağan egemeninde bayramlıgına bittim çok güzelmiş güle güle giysin
ne kadar kötüyüm dimi kızlar.yaw gelin kaynananın evinde.masa.televizyon.bulaşık makinesi aynı olurmu ya.buzdolabınıda bizmkinin aynısını sormuşlardı çok merak ediyom aynısımı diye?
yok cnm diş deil aşı olmuştuk. gitmeden calpol bile verdim ama nafile sabah düştü ılık duş aldırdım. gece tam düşmüşdü 3 de bi baktım alev alev yanıyooo 38 bulmuş(
çok şükür bunuda atlattık