ayy.. başımın ağrısından uyuyamadım yaa... burnumu çekmekten bi hal oldum resmen
yarın utkunun aşısı var.. gittiğimizde dr.a söylicem bakalım belki bişiyler yazar bana da iyileşirim.. hayır bişiy değil utkuya bulaştırmaktan korkuyorum ve tabiki eda ya da...
gündüz girdiğimde yazmayı unutmuşum.. utku köydeyken kaka rekorunu kırdı.. arefeye 1 gün kala kaka yapan paşa 6.güne kadar gezdirdi içinde.. düşününce köydeki huzursuzluğunun sebebide çıkıyo ortaya.. allahtan dün yaptı da rahatladı kuzum...
hayriyecim... ufak bi düşme kazası atlatmışsınız.. geçmiş olsun.. Rabbim beterinden korusun.. bizde bayram sabahı atlattık benzer bişiy.. edanın çorabını giydiriyodum.. utkuda hemen yanımda koltuğun köşesinde oturuyo.. anlayamadan hooop yüzüstü bana doğru eğilirken yre indi.. kafa üstü çakılarak.. allahtan ben vardım önümde de kucağıma düştü.. ama o korku bile yetti ona dakikalarca susturamadık oysa yere hiçbiryeri çarpmamıştı yani :) poyrazda hafif atlatmış canım. inş. bi daha olmaz..
umudumsun bebeğim... canımm ne diyim ki Allah hayırlısını versin hakkınızda... o bilir eğriyi doğruyu.. her işte bir hayır vardır.. aldırmak olmaz tabi sağlıklı bir gebelikse..
ebrucuum.. nisan hanım desteksiz oturuyo demek.. maşallah ona.. bizimki daha nerdeee :)) bu tür fiziksel konularda çok tembeliz biz yaa.. köşeye dayayıp bile oturtsam mesela öne doğru yıkılıyo bir süre sonra.. öyle dimdik bi oturuşumuz oluşmadı yani... sağlıklı olsunlarda napim geriden gelsin bu tür gelişmeleri de..
bizim evdeyoğurtlu çorba yiyen yok tatlım... bende bu ihtiyacımı genelde annem,eltim gibi bilimum misafirliklerde karşılıyorum :)) yapımını da hiç öğrenmedim,bilmiyorum... o yüzden yardımcı olamıyciim :kedi:
öncelikle sağolasın tatlım... koltuk altındaki bezelere ne desem kii :)) kızz benm arada hala çıkıpçıkıp gidiyolar.. çok ağrı batma yaptığı da oluyo... ama dr. ter bezesi,istersen kesip alıyım ama bence gereksiz... ufak bebeğin var yoksa hergün yaptığımız operasyon dedi.. bende artık hiiç düşünmemeye çalışıyorum.. 2-3 güne bir şişip indikleri için amaan gene şişti bunlar yaa modundayım :)) ama sana geçmiş olsun tabi.. inş. geçici bişeydir.. bu arada bennuya da maşallahhh...
amann gidip yatıyım bari yine... sabah kalkıp kocişe kahvaltı hazorlıycam.. ramazandı bayramdı derken hepsini atlatık Allahın izniyle.. günlersu gibi geçiyo anlamadan... kahvaltı olaylarına başladık yine :))
atladıklarım varsa kusuruma bakmasın nolur.. öyle atlaya zıplaya bakınabildim anca :))
iyi gecelerrr..... opuyorumnanaktan