eveett geldim.. tabiki en son girip yazdığın günden beri olan geçmişi okuyup alıntı yapabildim öncekiler yine yalan oldu..nolur kimse darılmasın,alınmasın.. bu arada utku bey de anne memesindeki kahvaltısını bitirip uyudu şükür.. bende şu cvplarımı yazayım da mutfağa geçicem :)

nisan hanıma tekrar bi maşallahhh.. dediğim gibi bizde o konuda bi icraat yok.. geç olsunda güç olmasın napalım artık... hıımm.. bu arada yoğurt alerji yapmış sanırım.. bir kez daha dene bakalım 2-3 gün ara verdikten sonra ama o alerji yaptığın gıdayı verirken o günlük anne sütü dışında sadece ondan ver ek olarak ki anlaşılabilsin.. hem ek gıdaya geçiş deyince dr. bize her hafta yeni bie çeşit ekliyceksin menüye dedi.. size elma-armut,tarhana-yayla... hepzi aynı zamanda mı yedirilcek anlaadım kızz.. ilk meyve suyu sonra püresi sonra sebzelerdir benim bildiğim ama dr. demiş bide. neyse sen yoğurdu bi daha dene bakalım...
öncelikle amiiiiiiiin :Saruboceq: diyorum tatlım.. soonra da paşana kocamann bi

maşallahhh... sana da bu koşuşturmacanın içinde (anneninde katkısı küçümsenemez tabi) paşana böylegüzel bakabildiğin için a.s.
krediniz hayırlı olsun.. inşallah istediğiniz gibibi araba da alırsnız tez zamanda... vede çook büyükgeçmiş olsun cnım.. inş. kötü birdurum yoktur şu an da... acısı sıcağı sıcağına anlaşılmaz zaten düşme çarpma gibi olayların. inş. sıkıntı yaratmıyodur şimdi...
hayırlı olsun canımm.. ne güzell tek yumurta ikizi birde.. Rabbim hayırlısını versin sizin için.. büyüyene kadar biraz zorlanırsın ama sonra hep birden yaşıt gibi olucaklar iyi olur onlar için de..
çook geçmiş olsun tatlım yaa.. dikişte atılmış birde.. inşallah çok sıkıntı yaratmaz elin..
oyy.. sana da çok geçmiş olsunözgecim yaa... geçende bende 1 leğen havuç rendeledim en sonlara doğru aynı sonla karşılaştım.. bir baktım elimi rendelemişim ve minik biparçası da yok.. o kadar havuç çöpe gitti yaa.. et parçacıkları yoktu tarifte çünkü :)) zor da iyileşiyo meret.. inş. çabucak geçer seninki..
çok geçmiş olsun tuğbacım.. kaanın emarı çekilmiş olmalı ama daha yazmamışsın.. tebiki dualarımız sizinle bir sorun çıkmamış olması tüm temennim tatlım.. ama içini fareh tut bişeyciği yok paşanın .. her testi geçip temiz kağıdını alıcak kaptan kaan görürsün bak.. sende bu kadar darlandığınla kalıcaksın...
üstta cvplamışım :) tekrar yazmıyorum.. gerçi bunarı da yazmadan bu alıntıyı silsem de olurdu ya neyse :))) halaa yazıyorum :))) eheheuehehehe
pamuk ve suyla hiç silmedim ben tatlım.. yıkamak da sıcak havalarda ve evdeysem çok kaka yaptıysa.. onun dışında doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyoruz.. uni yenidoğan dı ilk zamanlar.. şimdilerde de prima pampers genelde. bulamazsak molfiks,dalin,nivea.. Allah ne verdiyse :)) babamız bu saydıklarımızdan hangisini aldıysa :)))
biz ek gıdaya tam geçmedik daha.. halaa tattırma aşamasındayız.. tattırdığım gıdaları ve gelişmelerimizi burdan artık tam manasıyla paylaşmama kararımdan dolayı ayrıntıya girmiyorum :) ama durum anne sütü + su + tattırma diyim :))
yıkama olayına gelince... benim evim 3. kat üstte kat yok başka.. dolayısıyla sıcağı da soğuğu da hemen alıyo.. mesela 1 haftadır fln bursa serin.. dışarısı daha sıcak ama ne hikmetse ev şu an 23 derece... ve utku uzun kollu pijamalarla duruyo.. öğlen saatlerinde ısınıyo ev ancak.. bende gün aşırı olmak şartıyla öğlen 2-3 gibi yıkıyorum.. ama artık hergün yıkayamam heralde.. ev serin olduğundan dolayı..
alıntılar biteeerr.. refiye ev işlerine gideeeer naniknanik öpüyoruz herkesi.. iyi,güzel,mutlu günlerr...