2010 Nisan Anneleri

ay bu yabancı yazanlar ne acaba benımkıde boyle
tan kan sayımı
tam ıdrar tahlılı
idrar kulturu
toksoplazma
rubella(kızamıkcık)
sifiliz(frengi)
demir
b12
tsh
açlık kan şekeri
hepatit b
t3 t4

zemuszemus aynıdır umarım senınkılerle

kızlar nasıp olursa ben de nisan annelerınden olucam insallah.
bişi sorcam maydonoz dusuge neden oluyo demıssınız ben de 2 gundur aksam yemeklerınde bol bol yedım ya dedıgınızı duyunca sok oldum bısı olurmu ya cok korkuyorum sımdı ya.

canım ben sadece bi yerde okumuştum aklımda kalmış sen kalbini ferah tut hiç bişeyi kötü düşünme sıkma canını bilerek yemedin ya korkma tatlım a.s.

canım ben sadece bi yerde okumuştum aklımda kalmış sen kalbini ferah tut hiç bişeyi kötü düşünme sıkma canını bilerek yemedin ya korkma tatlım a.s.

oyle yapıyorum zaten baska carem yok.ama gercekten soledıgın ıyı olmuş aksam yemegınde gene maydonozlu salata dusunuodm.sagol canım.

sendemi tüp bebek yaptırdın kerry.ne zaman senin sonuç belli olacak.

yok benımkı normal hamılelık ama soledıın sıkayetler bende asırı varda ondan soledım.sen sımdı bebiş varmı yokmu dıe sonucmu beklıosn.insallah Allah gonlune gore saglıklı bı bebek nasıp eder sana da canım.:ecrin_bebek:

off anlayabilsek keşke.. zaten soınucları aldım normal dısı bır suru deger cıkmıs panikledim. ama doktor cok saglıklı buldu :))) tsh troit miş şeker baktım google dan

teşekkür ederim canım amin hepimiz inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarız şu anda canım tek gözüküyo ama haftaya perşembe konturollerim var kalp atışını falan duyacağız inşallah doktor ikizler bazen saklanıyo falan dedi bakalım hayırlısı canım benim tek çift farketmez sğlıklı olsun yeter çünkü 5 senedir hasrettim bu duyguyaopuyorumnanaktan:Saruboceq:
canım çok sevindim senin adına inş sağ salim alırız kucağımıza evlatlarımızı

slm arkadaşlar bizde bu ay başı tüp bebek yaptırdık.c.tesi günü sonuç belli olacak.umarım hamileyimdir.heyecandan ölücem.c.tesi gelmek bilmedi.
inşalah meleğin seninledir balım

tsh demırmı oluyordu
tsh beyinden salgılanan tiroid bezinin çalışmasıı sağlayan hormon

kıslar benım canım sureklı ekşi şeyler istiyor biber tursu sızdede oluyormu

bende yok valla ama brden acıkıyorum

kızlar hamileliğin ilk aylarında oburluk yapmayın son aylarda zaten haftada 1 kilo aldığınız olacak. 25-30 kiloyla hamileliği bitirmeyin sakın.

Back
X