2010 Nisan Anneleri

ya kızlar yaa benim bugün inanılmaz kasık ağrım var.Ve ilk kez kustum bugün inanın çok korkuyorum.Bayağı ağladım şirkette bebeğime bişi olmamıştır değil mi

ayşe deniz dün benim de sol kasığım ağrıyordu eşim arkadaşına sormuş rahim genişlediği içinmiş bu tarz ağrılarr ve çok normalmişş kustuğun içinde bebişe bişe olmass kuzumm benimkide bulanıp bulanıp duruyor afedersiniz çıkarsam rahatlıcamm sankii :kedi:

yokk yaaa ecrin bi kere arapça kökenlii ücret olduğunu hiçç sanmıyorumm
kii benimm bi arkadaşımm kızının adını koyduu o kadar araştırarak hiç sanmıyorumm
sen niyetini bozma daha vakit var hem koyacaksak Allahın Hediyesi manasıyla koyacazz değil mii

öle canım çokk saol ayyy sağlıklı olsunlarda ah bi gelsinlerde nasıl hevesleniyorum varya geçen rüyamda gördüm minicik bi bebek sana çiçek getirdim annem diyo ağlayarak uyandım ne hoş duygu varya opuyorumnanaktan

ya kızlar yaa benim bugün inanılmaz kasık ağrım var.Ve ilk kez kustum bugün inanın çok korkuyorum.Bayağı ağladım şirkette bebeğime bişi olmamıştır değil mi

canım korkma rahim genişliyo malum ağrılarımızda olacak benimde çok ağrım oluyo midemde çok bulanıyo bişeyde yiyemiyorum mafoldumben

slm tatlı hamişler. ben yoğun bi yerde çalıştığım için çok takip edemiyorum. inşallah herkes ve bebişleri iyidir. yarın doktora gideceğim merak ettiğim herşeyi sormak için. özellikle kabızlık durumunu. kabızlık sıkıntısı çeken varmı arkadaşlar ne yapıyorsunuz bu durum için.

ayy ne güzel canımm ya benim arkadaşımda hep görüyormuş rüyasında ben hiç göremedimm mafoldumben

esroscum gözünaydın canım.allah hayırlısıyla kucağınma almayı nasip etsin inşallah.çok sevindim senin adına. bende dün gece sabaha kadar karın ağrısından uyuyamadım. çok canım yandı. sabaha kadar gözümüzü kırpmadık :(.

sağol canım amin hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşalım bebişlerimize inşallah:)))senindemi gazdan ağrın oluyor?

bende bir kere rüyamda görmüştüm tekmeliyordu içeride kıpır kıpır birde ultrasonda görüyorum aynı abim cinsiyetini kestiremedim tabi... Ama çok güzel bir duygu idi. Ayy bir kıprdanmaya başlasa

Kızlar sizde de akıntı çok oluyormu ya??

ama inanılmaz derece şeftali çekiyor canım.Sürekli yiyesim geliyor.Sulu yemek hiç istemiyorum.Sadece meyve yiyesim geliyor.Eşimin parfümü bile midemi bulandırıyor.Ne zamana kadar sürecek bu mide bulantısı kızlar bilginiz var mı?
Bu arada en yakın arkadaşım da hamileymiş onun da satı 17 temmuz.O da bizden olacak
opuyorumnanaktan

Merhabalar arkadaşlar

tatlı tatlı sohbet ediyorsunuz katılayım dedim yoksa uyucam yine :emir_bebek:

çok uykum geliyo gün içinde uyuyunca da geceye uyku kalmıyo :)

merhabalar arkadaşlar...

ben bir haftadır annemde kalıyordum yeni geldim ewe takip edemedim fazla umarım hepiniz iyisinizdir.. bebeişlerde öle...

bende çok halsizlik var canım hiç bişiy yapmak istemiyor. midem bulanıyor ama sadece bulanmayla kalıyor ileri gitmiyor:)) 7+2 oldu bebeğim bir daha bu günleri yaşamayacağımız için tadanı çıkartmak istiyorum ama dediğim gibi halsizim... ve bitkin bi ruh hali içindeyim... Sizce ne zaman kurtulucaz bu yorgun ve sıkıntılı günlerden...

hepinizi öpüyorum...

bende bir kere rüyamda görmüştüm tekmeliyordu içeride kıpır kıpır birde ultrasonda görüyorum aynı abim cinsiyetini kestiremedim tabi... Ama çok güzel bir duygu idi. Ayy bir kıprdanmaya başlasa

Kızlar sizde de akıntı çok oluyormu ya??

inşallah canım başlayacak kıpırdamalar tekmeler ayyyy heyecanlandım vallakaydirigubbakcemile2 bendede akıntı çok hatta çok korkuyorum tuvalete koşuyorum hemen normalmi bu durum

merhabalar arkadaşlar...

ben bir haftadır annemde kalıyordum yeni geldim ewe takip edemedim fazla umarım hepiniz iyisinizdir.. bebeişlerde öle...

bende çok halsizlik var canım hiç bişiy yapmak istemiyor. midem bulanıyor ama sadece bulanmayla kalıyor ileri gitmiyor:)) 7+2 oldu bebeğim bir daha bu günleri yaşamayacağımız için tadanı çıkartmak istiyorum ama dediğim gibi halsizim... ve bitkin bi ruh hali içindeyim... Sizce ne zaman kurtulucaz bu yorgun ve sıkıntılı günlerden...

hepinizi öpüyorum...
meraba canım hoşgeldin bende 7+2 yim bulantı kusma nefret ediyorum herşeyden bazen 12. haftadan sonra geçer diyolar ama inşallah

Merhabalar arkadaşlar

tatlı tatlı sohbet ediyorsunuz katılayım dedim yoksa uyucam yine :emir_bebek:

çok uykum geliyo gün içinde uyuyunca da geceye uyku kalmıyo :)
aman yuyma canım yaa uyudukça uyuyası geliyo insanın alışıyo sonrada kötü oluyo

akıntı olması normalmiş bende kan sanıyorum bazen kokusundan falan ama çok şükür akıntı çıkıyo hep:) ben de hep hamile olacağımın hayalini kurmuştum yıllarca çok mutlu ve huzurlu geçircem diyordum ama yorgunluk uyuklama halsizlik ve değişken ruh halim yüzünden tadını çıkaramıyorum. mızmızın teki oldum çıktım:) kendime çok kızıyorum:)

Back
X