2010 Nisan Anneleri

Canımm hoşbuldum a.s.

Yarın dr gidicez bebişimizi göreceğiz inşAllah heyecanlıyım çook

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bizlere bitanem bende bugün o heyecanı yaşadım canım içimde hisstemek çok güzel bir duygukaydirigubbakcemile2

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bizlere bitanem bende bugün o heyecanı yaşadım canım içimde hisstemek çok güzel bir duygukaydirigubbakcemile2

Ahh canım yaa var ya ben de hafif hissediyorum ama en çok sol yanıma yattığımda hatta şuan da hissediyorum :))
İnşAllah çok iyidir şimdi merak ediyorum kaç gr oldu acaba diye
14 haftalıkken 135 gr dı maaşAllah :))

Ahh canım yaa var ya ben de hafif hissediyorum ama en çok sol yanıma yattığımda hatta şuan da hissediyorum :))

canım benim bugün gittiğimde 224 gr olmuştu 18 haftalık gözüküyo bitanem 2 hafta önden gidiyo canım bizim yaramaz kuzumuzkaydirigubbakcemile2

canım benim bugün gittiğimde 224 gr olmuştu 18 haftalık gözüküyo bitanem 2 hafta önden gidiyo canım bizim yaramaz kuzumuzkaydirigubbakcemile2

Allah Allah aynı msj 2 kez gelmiş :)

Ohhh maaşAllah canım yaa çok iyi :nazar: tatlı şeyler yaa

İnsan daha ultrasonda doyamıyo bakmaya

Canımm iyiyim çok şükür Allah a zor günler geçirdik bir ara ama atlattık çok şükür

Sen nasılsın ?a.s.
Çok sağol canım bebişimi gördüm daha iyi oldum.kaydirigubbakcemile2

Allah Allah aynı msj 2 kez gelmiş :)

Ohhh maaşAllah canım yaa çok iyi :nazar: tatlı şeyler yaa

İnsan daha ultrasonda doyamıyo bakmaya

doktor hiç kapatmasa usg yi seyrederim ben.kaydirigubbakcemile3

bi duş almaya gittim gelinimin taliplileri artmış.ya zeyracım arabam yok gelcem yanına gelinimi görmeye ama eşim dolmuşa bindirmiyo beni.bu arada 2 gündür ders çalşmaya başladım

Çok sağol canım bebişimi gördüm daha iyi oldum.kaydirigubbakcemile2

doktor hiç kapatmasa usg yi seyrederim ben.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Valla öyle

canlarım benim net yine yavaşladı çok biraz çıkayım kendine gelsin

tekrar girerim öpüyoruss hepinizi bebişlerinisle Şeniz

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar

Özledim hepinizi net im bozuldu giremedim epeydir şükür haloldu:) [

/COLOR]

canım benim hoşgeldin sende özlettin kendini

jnazcığım benim listeler bölümünde ihtimal yazıyo onu silebilirmisin bitanem:uhm:
tamam tatlım silerim tabikii

maşallah kuzunaa:nazar:

bi duş almaya gittim gelinimin taliplileri artmış.ya zeyracım arabam yok gelcem yanına gelinimi görmeye ama eşim dolmuşa bindirmiyo beni.bu arada 2 gündür ders çalşmaya başladım

bende uçağa atlar gelirim.Oğluşum herşeye değer.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende uçağa atlar gelirim.Oğluşum herşeye değer.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zeyracığım 2 tane geldi canım.

canımsın yaa kıyamam elbet görüşüceğiz canım benim önce bebişler sağlıklı olsun canım benim ne güzel canım yaa bende başlayacağım inşallah bu hafta özet falan çıkarmaya başlayacağım bakalım canım annem geçende diyo bebişinrızkıyla gelir inşallah sana şans getirir diyo inşallah canım hepimizin:Saruboceq:

zeyracığım 2 tane geldi canım.

kaydirigubbakcemile3:roflol: bende diyorum neden bekletiyo diyo demek iki kere yolladığım içinmişkaydirigubbakcemile3

teyzelerii biz çıkalımda dinlenelim biraz
eşim gelince soba kuracağız daha:(

iyi akşamlar canım.Kendini de bebişide yormao.puyorumnanaktan

Back
X