2010 Nisan Anneleri

evet bu haftalara kadar olmamıstı olmaz sanmıstım ama dun basladı sanırım cıvcıvım ben burdayım anne dıyor artık banakaydirigubbakcemile4

meraba kızlar valla kendimi birden obur sandın siz böyle bişey yiyemiyorum dedikce benimde midem az bulanıyo ama maşallah ben normal günlük kahvaltımı falan yiyorum hatta abartıp gece eşimle bile bişeyler atıştırıyorum o sahura kalktığında oruç tutmadığım halde annemde hiç mide bulantısı falan olmamış çıkarma falan bende onamı benzeyecem ne inşallah hep böyle geçer kızlar burda yazılanları okuyuncada acaba hamile değilmiyim diyorum kaydirigubbakcemile3 maşallah diyim şimdi kendimi nazarlamayayım sadece geçen bikere migrenim tuttuğunda çok midem bulandı o kadar birde bazı şeylerden tiksindim sigara kokusu falan

meraba kızlar valla kendimi birden obur sandın siz böyle bişey yiyemiyorum dedikce benimde midem az bulanıyo ama maşallah ben normal günlük kahvaltımı falan yiyorum hatta abartıp gece eşimle bile bişeyler atıştırıyorum o sahura kalktığında oruç tutmadığım halde annemde hiç mide bulantısı falan olmamış çıkarma falan bende onamı benzeyecem ne inşallah hep böyle geçer kızlar burda yazılanları okuyuncada acaba hamile değilmiyim diyorum kaydirigubbakcemile3 maşallah diyim şimdi kendimi nazarlamayayım sadece geçen bikere migrenim tuttuğunda çok midem bulandı o kadar birde bazı şeylerden tiksindim sigara kokusu falan

maşallah maşallah tütütütütütü. ne güzel valla umarım anneye çekmişsindir zemuszemus

ah canım sevın bencede ne guzel ıstedıgını yıyebılıyorsun ben suan en sevdıgım çıkolatayı bıle gormek ıstemıyorum mafoldumben

Naz bak çoksükür burdayım diye kendini hatırlatıyor işte minik yaramazın.:CüvCüv:sositososito

Fatıma zehra inşallah sende hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın canım.

ah ah keske bende anneme cekseydım onda hıc bı agrı sızı bulantı kusma olmamıs
ama neyse vardır bundada bı hayır yeterkı yavrum saglıklı olsun

Naz bak çoksükür burdayım diye kendini hatırlatıyor işte minik yaramazın.:CüvCüv:sositososito

Fatıma zehra inşallah sende hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın canım.

evet canım çok sukur dun eşimle kontrolde gozlerımız doldu cok guzel bır duyguymus ALLAHIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN
bu arada kalan dondurulmusları ımha ettırdık dun

merhaba arkadaslar 5 haftalik bebisimle nisan ayi anneleri kategorisine adayim kaydirigubbakcemile3

insallah hepiniz saglicakla sag saglim alirsiniz meleklerinizi kucaginiza :Saruboceq:

Arkadaşlar benimde hafif bulantı var ama psikolojik olarak bulanmasın kusmayayım diye
kendinize destek verirseniz kusmazsınız inş.

Back
X