Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr ben çıkıyorum artıkk... kızımın hazırlanma saati geldi :) okul dönüşü temizlik yapıcaktım ama akşam için alışveriş yapmam lazımm... ne pişirsem diye nette bakınırken.. çorbasından tatlısına kadar bir menü çıktı ortaya :))) alışveriş yapıp onları yapmam lazım eve geldiğimdee.. fırsat bulursam girerim.. öpüyorum hepinizii....
evet ruzencim bebegcim sagolun ben onu degerlendireyim...
Akarcım bizim burda bebek bakmaya gelenlere hem çikolata hemde bu şekerleri ikram ediyoyorlar hatıra kalsın diye
slm arkadaşlar..
bakıyorumda bebişlerin hazırlıklar konusuluyor hatta alanlar var bende sureklı bakıyorum ama daha erken dıye dusunuyorum alı ay bıtsın saldırcam hemencecik:)))
ben hastayım hala boğazım çok doğal bır tavsıyesı olan var mı?
bal ve zencefili karıştırıp macun yapabilirsin canım....birde ıhlamur çayı en iyisi,hamiş olunca herseyi kullanamıyoruz,c vitaminide ekle biraz mesela kuşburnu...
Merhaba kızlar haftasonu giremedim baya birikmis yazılar. Ben çalışıyorum hem bu yüzden hemde erken olduğunu düşündüğüm için daha hiçbirşey almadım.
ilke_nur un da dediği gibi 6. aydan sonra almayı düşünüyorum geç mi olur?
aranızda çalışan var mı ? işi bırakma konusunda zamanını ne olarak düşünüyorsunuz?
birde boğaz için bal ve bolca karabiber yemek iyi geliyor. zencefilli ve limonlu çayda çok iyi geliyor.
eğer balgam varsa 1limon ve 1 aspirin 3 seferde gargara yapıp tükürün çok rahatlatıyor. yutmadan yapılıyor ama genede artık hamileyiz aspirin kullanmak
ne kadar doğru olur bilmiyorum.
Merhaba kızlar haftasonu giremedim baya birikmis yazılar. Ben çalışıyorum hem bu yüzden hemde erken olduğunu düşündüğüm için daha hiçbirşey almadım.
aranızda çalışan var mı ? işi bırakma konusunda zamanını ne olarak düşünüyorsunuz?
certurancığım aldıklarınızı güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
özgecim ben yaparım bunları hemde zevk alırım yapmaktan ama mesela dışının tülü,şekerini bulabilirim ama emziği zor bulurum onun yerine nazar boncuğu düşünebilirim.ağzını bağlamak için ona ne diyolardı ya kurdelesinide bulurum.küçük kağıtlara hoşgeldin göktuğ yazarsak birde zımba olur.ay şimdiden yapcammı acaba heveslendim...birde sen içine lavanta koycamdedin ben çikolota veya şeker diyodum ama kalıcı olsun bende lavanta veya başka kalıcı olarak saklanabilecek bişey mi koysam.ne olur bi fikir verebilirmisin?
canım aslında ben kokulu olsun diye baska birsey düşünmüştüm,ama elimde lavanta olunca bir çuval dolusu değerlendirmek istedim.....
çikolata ve seker bozuluyor canım,saklanamıyor tülünden çıkarılırsa eğer bu seferde görüntü bozuk oluyor,hatıra kalsın dersen lavanta yap en iyisi....yada içlerinide büyük nazar boncukları koyarsın ve onları tüle sararsın aynı şekilde,sen emzik gibi şekillerle süslerim demişsin ya canım onlar tane olarak satılıyor ve bu sefer maliyeti fazla oluyor nazar boncuğu en uygunu sanırsam.....:lepi:
kızlarr biliyosunuz dur mutlaka ama ben yine de fikrimi söyliyimm.. bu bebekler için yapılacak bebek şekeri.. lavanta torbası v.s arka kısmına küçük mıknatıslar yapıştırılıyo silikonla.. buzdolabına yapıştırarak kalıcılık sağlanabilir... mesela benim buzdolabımda şu an 2 erkek 1 kız bebek şekeri varr... gittiğim mevlütlerden fln aldığım :))) hem şık bir görüntüsü varr....
birde boğaz için bal ve bolca karabiber yemek iyi geliyor. zencefilli ve limonlu çayda çok iyi geliyor.
eğer balgam varsa 1limon ve 1 aspirin 3 seferde gargara yapıp tükürün çok rahatlatıyor. yutmadan yapılıyor ama genede artık hamileyiz aspirin kullanmak
ruzenin cumartesi aktara gittim senin sayfanda verdiğin çayı yapmak için...ama kağıdı yanıma almadığım için hibisküsü ve tarçın kabuğunu unutmuşum.diğerleriyle bi çay yapsam nasıl olur acep diye bi sorayım dedim sana?
hepinize teşekkürler. ymer bende ssk lıyım . galiba devlet ten alınıyormuş 16 haftalık maaş öylemi?prosedürü nasıl neler yapmak gerekir bunun için ?
bende işi bırakmayı düşünmüyorum. belki bir süre evden devam ederim. ama baktırabileceğim bir yakınımda yok burda galiba biraz evde olucam bu yüzden.
:lepi:bebegcim valla iyi aklıma getirdin bak hiç mıktası düşünmemiştim....
silikon tabancasıyla arkalarına yapıştırdıkmı süüper olurrr.....
misafir yok cnımm.. kendi kendimize kaydirigubbakcemile3 ayoll bizden önemli misafir mi varr.. kız valla tavuk yiyemiyorum yaa nasıl yapsam da yesem dedim.. belki görünce canım çeker fln.. o arada bi dolu tarif arasından 1 çorba,1 tavuk yemeği, 1 salata, 1 tatlı tarifi beğendim.. canım çekti.. ve 3,5 saatim varr.. yemekteyizdeki gibi oldu ama napiim yetiştirmem lazımm... kaydirigubbakcemile3kolay gelsin tatlım....gelem mi kız yardıma???
iki elden yaparık hemencecik biter....
hayırdır misafirmi var???