bende aynen senin gibiyim angel sürekli tatlı yiyeyim istiyorum
tabi kilolarda aldı başını gidiyor
TARHAN ve benimkide kız
bende aynen senin gibiyim angel sürekli tatlı yiyeyim istiyorum
tabi kilolarda aldı başını gidiyor
kırkbirkere maaşallah
listede ben yokum arkadaşlar beni de eklerseniz.Sat 7 temmuz tahmini d.tarihi 13 nisan kese göründü
hayırlısı olur made cimSizin bebeğiniz erkek olabilir o zman
oo maşallah canımm çok sevindim senin adınaıyı sayılırım mıgde bulantılarım basladı hıcbırsey yıyemıyorum
canım bu arada ben kalp atısını gordum
kızlar onlar dogru cıkmıyorya benım kuzen hep tatlıu yedı ama kızı oldu
kızlar onlar dogru cıkmıyorya benım kuzen hep tatlıu yedı ama kızı oldu
:lepi::lepi:zemuszemuszemuszemus inşallaahhhh eşimde bende kız olmasını çok istiyoz ama erkek olursa da prensimiz olacak :CüvCüv:
benımde cın takvımınde kız cıkıyor
ama ben hamıle kaldıgımdan berı ıcıme hep erkek doguyor herkes kız dıyor bıtek ben erkek dıyorum
benimde öyle angel:) sanırım ben de epey kilo alıcam böyle giderse jnaz
ama karnım bayağı büyük olucak gibi şimdiden var çünkü :)
listede ben yokum arkadaşlar beni de eklerseniz.Sat 7 temmuz tahmini d.tarihi 13 nisan kese göründü
ayşecim ekleyeyim hemen
kızlar ya bişey dicem benim doktorum bu hafta izinli yurtdışına gitmiş benimde kontrolüm vardı kalp atışlarını duymak için gidicektik ne yapayım ben şimdi haftaya kadar bekleyeyim mi başka bi doktora gideyim mi bi türlü karar veremiyorum :enbuyukkk:
ewet annelerin içine doğarmış benimde içimden kız olduğu geçiyor ama erkek istiyorum...
Sağlıklı olsunda mühim değil o benim şimdiden herşeyim olduopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimde öyle angel
hatta bişey itiraf edeyim küçük beden hamile pantolonu bile giymeye başladım sırf karnımdan dolayı
jnaz maaşAllah :) kocaman karnım olunca çok utanırım derdim ama
şimdiden çok tatlı bi görüntü olucakmış gibi geliyo
Bu arada beni de ekler misin canım
kızlar ya bişey dicem benim doktorum bu hafta izinli yurtdışına gitmiş benimde kontrolüm vardı kalp atışlarını duymak için gidicektik ne yapayım ben şimdi haftaya kadar bekleyeyim mi başka bi doktora gideyim mi bi türlü karar veremiyorum :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?