2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlaaaar..
size güzel haberler getirdim.
bebeğimin kalbi pıt pıt atıyo...gördüm onu..
ayrıca büyümüş walla 11mm olmuş maşallah..
doktor herşeyin normal olduğunu ikimizinde çok sağlıklı olduğunu söyledi.1 ay sonra gidicem yine...tahlillerimede baktı. süpermiş..
nasıl heyecanlandım ya sormayın...

ayrıca sata göre 7+4tü ultrasona göre 7+2miş.
jnazcım eğer burdaysan kalbinin attığını eklersin canım listeye...

günaydınn arkadaşlarr opuyorumnanaktan

[/I]
gittim işte dün. pıt pıt atıyo kalbi yavrumun.
7+2miş. herşey çok normalmiş. 1 ay sonra gel dedi.

tebrik ederimm canımm maşallahh sizee :nazar:
darısı başımıza inşallah p.tesi gitmeye karar verdim cuma gidicektim ama
yine belirsizlik olmasın iyice netleşsinn 2 gün daha bekleyim napimm :sinifsinif:

tebrik ederimm canımm maşallahh sizee :nazar:
darısı başımıza inşallah p.tesi gitmeye karar verdim cuma gidicektim ama
yine belirsizlik olmasın iyice netleşsinn 2 gün daha bekleyim napimm :sinifsinif:
[/QUOTE]

sağol canım. inanılmaz güzel bir duygu. içimde atıyo ve görüyorum. çok heyecanlandım.

11 mm olmuş canım. mercimek kadar henüz. fotoğrafını da aldım. yuvarlak bir kese içinde duvara dayalı minik bişey...
süper bişey yaa...

günaydın kızlar cmt si dr a gittim şok üzerine şok yaşadım ultrasona dr bakıyoruz o da ne dr la aramızdaki konuşma aynen şöyle;
-neden 2 tane
-çünkü ikiz
-şaka
-değil
-yok ya olamaz
bu cümleler günlerdir gözümün önünde film şeridi gib o an dünya başıma yıkıldı neler yaşadığımın tarifi imkansız gün boyu durmaksızın ağladım hala kendime gelemedim ama bulantı ve halsizlikten o konuyu düşünmeye vaktim olmuyo hiç bir şey yiyemiyorum serumla ayakta duruyorum yesem bile dakikasında çıkarıyorum hiç bir düzenim kalmadı kendimi bi zavallı gibi hissediyorum

ayyy senacımm nekadarlıktı dr gittiğinde keseyi görmüşmüydün daha öncee beninki de ikiz olabilir mi acep ama 2-3 kez gördük tek kese vardı olamaz dimi :emir_bebek:

günaydın kızlarr
çok canım sıkkın arkadaşlar yaa akşam yine kanamam oldu doğru doktora gittik doktor yatış yaptı bi iğne varmış nöbetçi eczanelerde o iğneyi bulamadık iğne olmayınca yatmanın bir anlamı yok dedi doktor bu arada kendi doktorum bu hafta izinli başka bi doktora gittim neyse çıktık hastaneden sabah tekrar geçen hafta ki ultrason sonucunla gel dedi doktor sabah 8 de hastaneydim doktor geldi tekrar muayene etti sonuçları karşılaştırdı şu an korkacak bişey yok herşey yolunda dedi haftaya tekrar gel bu arada bol bol istirahat et dedi oooofff yaa çok kafaya takıyorumm neden herşey beni buluyor anlamıyor hani derler ya sakınan göze çöp batarmış ben dikkat ettikçe herşey tersine gidiyorrr

günaydın kızlar cmt si dr a gittim şok üzerine şok yaşadım ultrasona dr bakıyoruz o da ne dr la aramızdaki konuşma aynen şöyle;
-neden 2 tane
-çünkü ikiz
-şaka
-değil
-yok ya olamaz
bu cümleler günlerdir gözümün önünde film şeridi gib o an dünya başıma yıkıldı neler yaşadığımın tarifi imkansız gün boyu durmaksızın ağladım hala kendime gelemedim ama bulantı ve halsizlikten o konuyu düşünmeye vaktim olmuyo hiç bir şey yiyemiyorum serumla ayakta duruyorum yesem bile dakikasında çıkarıyorum hiç bir düzenim kalmadı kendimi bi zavallı gibi hissediyorum

canım ne güzel ikiz bebeklerin niye üzülüyosun?
iki kez doğuracağına bir kerede aradan çıkar işte..bence ikiz çok avantajlı o konuda, beraber büyürler...üzülürsen onlar da etkilenir yapma öyle...

günaydın kızlarr
çok canım sıkkın arkadaşlar yaa akşam yine kanamam oldu doğru doktora gittik doktor yatış yaptı bi iğne varmış nöbetçi eczanelerde o iğneyi bulamadık iğne olmayınca yatmanın bir anlamı yok dedi doktor bu arada kendi doktorum bu hafta izinli başka bi doktora gittim neyse çıktık hastaneden sabah tekrar geçen hafta ki ultrason sonucunla gel dedi doktor sabah 8 de hastaneydim doktor geldi tekrar muayene etti sonuçları karşılaştırdı şu an korkacak bişey yok herşey yolunda dedi haftaya tekrar gel bu arada bol bol istirahat et dedi oooofff yaa çok kafaya takıyorumm neden herşey beni buluyor anlamıyor hani derler ya sakınan göze çöp batarmış ben dikkat ettikçe herşey tersine gidiyorrr

çok geçmiş olsun bitanem ama çok stressli görüyorum seni ok önemli bi mesele ama rahat ol stress düşman bizler için dinlen bolca dua et balım inş sorun biter

günaydın kızlarr

geçmiş olsun canım.panik yapma kafanı boşalt ve sadece bebeğini düşünerek dinlen.
senin her üzüntün onu da etkiliyo...

jnazcım listede adım var ama karşılığı boş yaşım 27 sat 15 temmuz beklenen doğum 21 nisan kilom 65 keseyi gördük maşşallh eklersen seviniirm cnm

Back
X