2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlarrr yemek muhabbeti açılmış keyifler yerinde sevindim:) diş problemleri olanlara geçmiş olsun. bende dün dayanılmaz bir bel ağrısı çektim. ama bebekle ilgisi yok sanırım tek bir nokta hareket ettikçe ağrıyordu. dinlenince geçti çok şükür.

kızlarr be hmaileliğin başından beri mide yanması sorunu yaşıyorum. artık had safhada. canım deli gibi limon ve ekşi istiyor fakat midemi resmen deliyomuş gibi yaktığı için ayda yılda bir kaçamak yapıyorum. dün bir heves bir tabak meyve soydum midemi yaktı yiyemedim:(

günaydın tarhancım..hoşgeldin..

mide yanmalarının hala devam ediyor olmasına çok üzüldüm :(
ilaç falan önermedi mi hiç doktorun?
gerçi mecbur olmadıkça ilaç kullanmamak lazım tabi de, böyle hayatını çok etkiliyorsa, seni zorluyorsa, belki kullanabilirsin bir şey ?

meyve yiyince bile yanar mı mide yahu :(

bel ağrısı ise hepimizde başlayacak artık ufaktan..
onlar büyüdükçe bizi zorlayacaklar..
ama iyi olsunlar da :) çekeriz napalım

Günaydın nisan annişleri,
Bizde 10 Kasım törenlerimize katıldık ve evimize geldi.
ıki Kedili Deli, kedilerden bahsetmişsin. Benimde bir arkadaşımın iki kedisi var. Ona gitmem konusunda kararsız kalıyoruz. Doktorum bana sosis, salam hepsini yasakladı. Öyle olunca biraz tedirginliğim var.
CADIARZU
Ve ben hayvanlara hiç yaklaşamayan biriydim sanırım bağışıklığımda pek güçlü değil. Senin doktorun neler diyor bu konuda?

ya benim pcde sorun var kızlar durup dururken donuyo gıcık oldum az öncede yaptı bizde şimdi kocişle kahvaltı yapıcaz nöbetten geldi uyuyo hazırladım şimdi kaldıracağım o mide yanması bendede oluyo tarhancığım ama bugün nedense bir bulantı var bende

budebeciğim nerde kaldı dün bana msj yazmış dünürüm benim pc yüzünden cvb yazamadım formatlancak sanırım bugün bulancağın pazarı bakalım belki geliriz kız dünür huuuuuu nerdesin kadınlar pazarına gelesim var birde market alışverirşi yaparız ordan

İki Kedili Deli, kedilerden bahsetmişsin. Benimde bir arkadaşımın iki kedisi var. Ona gitmem konusunda kararsız kalıyoruz. Doktorum bana sosis, salam hepsini yasakladı. Öyle olunca biraz tedirginliğim var.
CADIARZU
Ve ben hayvanlara hiç yaklaşamayan biriydim sanırım bağışıklığımda pek güçlü değil. Senin doktorun neler diyor bu konuda?

hoşgeldin canım günaydınlara.s.

İki Kedili Deli, kedilerden bahsetmişsin. Benimde bir arkadaşımın iki kedisi var. Ona gitmem konusunda kararsız kalıyoruz. Doktorum bana sosis, salam hepsini yasakladı. Öyle olunca biraz tedirginliğim var.
CADIARZU

canım, bu konuda insanlar pipiriklenmekte haklı ama kediciklerin adı biraz haksız yere kötüye çıkıyor..

kedilerden hamile bir insana zarar gelmesinin tek yolu, o kedinin toksoplazma mikrobu taşıması. sokağa çıkmayan, aşıları zamanında yapılan ve çiğ et yemeyen bir kedide toksoplazma mikrobunun olma ihtimali ise, milyarda bir falan..

doktorun bize salam sosis yemeyi yasaklamasının sebebi ise, çiğ et yiyerek toksoplazma mikrobu kapma ihtimalimizin oluşu.. yani sen kediye köpeye yanaşmadan, kendi kendine de kapabilirsin tokso mikrobunu. ya da komşuna misafirliğe gidersin, et kesilen bıçakla salata doğramış olurlar, o mikrop o ette varsa, yine bulaşır sana.

bu anlamda kedilerin adı gerçekten boş yere kötüye çıkmış.
benim doktorum da son derece zararsız buluyor benimkilerin evde bulunmasını.
sadece tuvaletlerine yanaşmamamı tembihledi, temizlik işiyle eşim ilgileniyor artık. ben hala kedilerimle ağız ağıza yaşıyorum :)
eskiden 3 ayda 1 yaptırdığım parazit aşılarını artık her ay yaptırıyorum...onun dışında düzenimizde değişiklik olmadı..

he ama ne değişti, ben eskiden hayvan barınaklarına düzenli giderdim, sokakta gördüğüm her hayvanı tutar eve getirir beslerdim, artık bunları yapmıyorum. aşısız hayvanlara yanaşmıyorum.

velhasıl, eğer arkadaşın kedilerini sokağa salmıyor ise, aşılarının yapıldığından eminsen, çiğ etle de beslemiyorsa ; o kediler arkadaşından daha sağlıklı demektir :)

MERHABA ARKADAŞLAR.
Bugün allaha çok şükür ki işlerim çok yoğun... online ım sürekli ama yazdıklarınızı bile okuyamıyorum. şimdi mola verdik. Umarım hepiniz iyisinizdir....

günaydın arkadaşlar....
zeyra gel de görüşelim bugün....hatta özelden sana bi mesaj yollayacağım bak okey*

MERHABA ARKADAŞLAR.
Bugün allaha çok şükür ki işlerim çok yoğun... online ım sürekli ama yazdıklarınızı bile okuyamıyorum. şimdi mola verdik. Umarım hepiniz iyisinizdir....

günaydınlar hoşgeldin ooo desene işler iyi diye işte bebişin rızkı:teytey::CüvCüv:

günaydın arkadaşlar....
zeyra gel de görüşelim bugün....hatta özelden sana bi mesaj yollayacağım bak okey*

canım benim eşim yanımda olur şimdi tam belli değil gelceğimiz o bir kalksın gelirsem haber veririm ama biliyorsun adamlar yanında olunca ne kadar görüşürüz seninde eşin ynında olsaydı iyi olurdu okuldadır şimdi ben gelicem inşallah canım bir gün yanına bitanem merkezdemisiniz neresinde

günaydın tarhancım..hoşgeldin..

mide yanmalarının hala devam ediyor olmasına çok üzüldüm :(
ilaç falan önermedi mi hiç doktorun?
gerçi mecbur olmadıkça ilaç kullanmamak lazım tabi de, böyle hayatını çok etkiliyorsa, seni zorluyorsa, belki kullanabilirsin bir şey ?

meyve yiyince bile yanar mı mide yahu :(

bel ağrısı ise hepimizde başlayacak artık ufaktan..
onlar büyüdükçe bizi zorlayacaklar..
ama iyi olsunlar da :) çekeriz napalım

belediyeye gitcektim gitmedim saolsun arkadaş gitti benim yerime:)
tatlım benim midemde sorun var sanırım yaklaşık 1 yıldır yanma sorunu yaşıyorum. şimdi bebekle birlikte dayanılmaz hale geldi. doktor gaviscon diye bir şurup verdi günde 4 defa içebilirsin dedi. şimdiki halim bir elimde yiyecekler diğer elimde şurupkaydirigubbakcemile3 özellikle meyvelerin çoğu yakıyor miğdemi hemde hamur işlerinden daha fenakafamçokkarıştı

yalnız hepimizde bebişler miğdeye baskı yapmaya başladıkça ilerde daha çok miğde yanması olacakmış. ben artık o zaman itfaiyeyi çağırırm imdddaaaat yangın var diyekaydirigubbakcemile3

sende doğum yapmadan 2 kedi annesi olmuşsun benim hayvanlarla aram kötüdür ama senin onları sahiplenişin ve düşkünlüğün çok hoşuma gitti:lepi:

tam merkezdeyim canım.istediğin herzaman gelebilirsin.bende gelmeyi tanışmayı çok istiyorum.evet eşim okulda...eşinin burada tanıdığı varsa 10 dakikalığınada olsa görüşürüz

tam merkezdeyim canım.istediğin herzaman gelebilirsin.bende gelmeyi tanışmayı çok istiyorum.evet eşim okulda...eşinin burada tanıdığı varsa 10 dakikalığınada olsa görüşürüz

canım inşallah bir gün ayrıyeten gelirim ben yanına canımcım eğer sende buraya gelirsen ben tam kaymakamlığın karşısında oturuyorum eczane var oranın hemen yan tarafındayım bitanem kime sorsan tanırlar beni orda bitanem benim inşallah bir gün görüşcez ama sen pek minübüse binmiyorsun sanırım bizde araba almayı düşünüyoruz canım doğuma yakın inşallah o zamn eşim getirir beni hem eşlerimizde tanışmış olur böylecea.s

kızlar neyse ben kahvaltıya kaçıyorum karnım çok acıktı görüşürüz canlarım

belediyeye gitcektim gitmedim saolsun arkadaş gitti benim yerime:)
tatlım benim midemde sorun var sanırım yaklaşık 1 yıldır yanma sorunu yaşıyorum. şimdi bebekle birlikte dayanılmaz hale geldi. doktor gaviscon diye bir şurup verdi günde 4 defa içebilirsin dedi. şimdiki halim bir elimde yiyecekler diğer elimde şurupkaydirigubbakcemile3 özellikle meyvelerin çoğu yakıyor miğdemi hemde hamur işlerinden daha fenakafamçokkarıştı

yalnız hepimizde bebişler miğdeye baskı yapmaya başladıkça ilerde daha çok miğde yanması olacakmış. ben artık o zaman itfaiyeyi çağırırm imdddaaaat yangın var diyekaydirigubbakcemile3

sende doğum yapmadan 2 kedi annesi olmuşsun benim hayvanlarla aram kötüdür ama senin onları sahiplenişin ve düşkünlüğün çok hoşuma gitti:lepi:

aman arkadaşın gitsin tabi ya, sen bu halinle niye koşturasın..
havalar da bi tuhaf, tam hasta olmalık.

gaviscon iyidir, eşimin de reflüsü var, bizim evden eksik olmuyor o şurup, aman sen de dikkat et bari beslenmene.. mideni yakan şeyleri öğrenmişsindir az çok, onlardan uzak durmaya bak.. ben hayatımda hiç mide yanması yaşamamıştım daha önce, iki üç kez oldu bu hamileliğimin başından beri. ve eşekten düşmüş karpuza döndüm
insanın midesinde bir alev topu varmış gibi oluyor, çok fena bi his..
ilerleyen aylarda seninki de fazla coşmaz inşallah, geçmiş olsun tekrar :(

kedilere gelince :)
cidden insana sorumluluk duygusunu öğreten bir şey hayvan beslemek. evin bireyi oluyor onlar da. ve açıkçası çocuk doğurunca evdeki hayvanını sokağa atan, başkasına verenleri anlayamıoyorum hiç. iyi baktıktan sonra, niye zararlı olsun ki..
onlar da can taşıyor.. atılır mı hiç evden. günahtır... hem ben sadece insanların değil hayvanların da ahını almaktan korkarım...o yüzden, Allah ömür verdikçe, bebekli ve kedili bir ev olucaz gibi görünüyor hihoyyyt

tamam dünürcüğüm inşallah eşlerle de görüşürüz ben orduya doktora gittikçe eşime diyorum zaten birkaç defa yazmıştınya sağlık ocağına yakınım diye bak diyorum bu tarafta oturuyor bizim dünürler gitcez diyorum doğuma kadar...minibüse binmiyorum evet canım ama artık daha çok kendime güvenim geldi bi ara yanına kaçabilirim

merhaba herkese bizde doktora ve sağlık ocağına gidip geldik teyzeleri kızımız olacağı artık %80 değil %100 ve kilosu boyu posu herşeyi normal 2 hafta içinde ayrıntılı usg yapılacak ayrıca bayramdan sonraki haftada aşımız var kızımız da maaş. kıpır kıpırdı :))

Back
X