• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

oyy maşallah oğluşa. Allah uzun, sağlıklı ömür versin..

demek bir haftada toparlanmış ha..
ben de epidural sezaryen istiyorum.. bakalım nasıl olacak..

bebeği doğar doğmaz görecek olma düşüncesi hoşuma gidiyor ama sonrasında açık karnımı dikecekleri ve bu esnada masada bön bön yatacak olduğum düşüncesi içimi kıyıyor.. bilmiyorumkismile

herifim geldide yemek yedik yazamadım. ööle bön bön bakmıyomuşun ki, bi yanda müzik çalıyo bi yanda sohbet muhabbet diyo. bööle 5 çayı havasındaymış. dr. lar çok cana yakındı, sohbet ettik sonra ben uyumuşum dedi...
Selam kızlar nasılsınız?

selam, kendini eşşek sanan oğluşumu saymazsak iiyiz. sabahtan beri tepiyodaaaaa

afiyet olsun nazlıcım bende yedim geldim:)
topiği canlandırmak için ne yapsak promosyon falan mı yapsakkaydirigubbakcemile3

bilmemki tuğbacım yaa...face de tık yok... noldu bu hamişlere ağırlaştıkça eller de ağırlaşıyor galiba??????

valla galiba bebekleri karnımızda diil de ellerimizde taşıyoz, ellerimiz dolu ondan yazamıyozkaydirigubbakcemile3

slm teyzoşlar tuğbacığım, derindeniz09, gölgeler, nazliozger, sisi07,sedacığım online olan herkese merhabalar bizde biraz yürüyüşe çıktık kocişle yeni geldik yemekten sonra hava birden soğudu ama iyi geldi bu yürüyüş

günayderciğim hoşgeldin canım nasılsın ne yaptın çeviri işini canım umarım halletmişsindir bitanem

herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım hoşgeldin sefalar getirdin canım bende flim izlemek istiyorum eşim son durak 4ü almış arkadaşından ama bu akşam olmaz artık belim çok ağrıyo oturamam pc başında o kadar sempatiksalakcinni

hoşbulduk zeyracım geçmiş olsun dinlenince geçer inş benimde eşim bu gece çalışıyo bende miskin miskin oturuyorum
kardan tv de göstermiyo :1no2:

iyi akşamlar kızlarr... meyva tabağımı aldım geldim :))) size bi bakayım dedim neler oluyo diye :))))

hoşbulduk zeyracım geçmiş olsun dinlenince geçer inş benimde eşim bu gece çalışıyo bende miskin miskin oturuyorum
kardan tv de göstermiyo :1no2:

ayyy canımsın yaa gel bize diyeceğim bilirim ben ağrı ve erzurumu erzurumda 4 senem geçti doya doya staja giderken sabahları kirpiklerim donuyodu rimeller okula vardığımda çözülüp damlıyodu ne günlerdi yaa hatırladımda canım benim yaa çok zor oluyo eşler gece nöbetteyken bilmezmiyim benimkide dün nöbetteydi çok öslüyorum sabah olsada gelse diyorum inşallah devlette güvenlik kalkıccakmış yakına masa başına geçicek o zamn rahat bir nefes alıcaz canım bebişte olunca zor olucak benim için annemlere falan gidiyordum şimdi soğukta zor olur gitmek gelmek tez zamnda yasa çıksın inşallah:Saruboceq:boshayallersmile

nazlıcığım maşallah keyfinize ada hanımla canım yok canım benim gözüm kesmiyo zati oturmaya yoksa flimmi beni izler benmi flimi bilememsırnaşık şey

Back
X