tekrardan selam kızlar
taa 2 ay önce aldığım ve salonumun baş köşesinde halen yapılmayı bekleyen bebek süslemelerimizi, lavanta keseciklerimizi hazırlamaya, bugün itibariyle mehter marşı eşliğinde başladım...
silikon tabancasıyla elimi yakmış olmamın dışında bi sıkıntı yok :) çok cici oluyor süslerimiz, 2 model yapıyorum,daha janjanlı ve güzel olan modeli hastaneye gelen yakınlarımıza, daha ucuza malolan ve daha kolay olan modeli ise mevlüde gelenlere dağıtıcaz :)
ayyy Allahım şöyle bi gömü falan bulaydım ne biçim dönerdi gözüm, neler neler yapardım kızım için.. :)
bu arada şöyle bi geçmişe baktım..
tuğbişçim gelmiş hoşgelmiş.
benim doğum mevzusu gördüğün gibi karışık

sen de normal doğumculardansın ha..
off.. ben netçem yaa.. mantıken düşündüğümde, en doğal ve sağlıklı yolun normal doğum olduğunu biliyorum ama işte o dikiş olayı öldürüyo beni düşündükçe. dediğin gibi sezaryende de göbekte dikiş oluyo ama valla karnımda, gözümün önünde olan, üstüne oturamayacağım ve muhafaza etmemin daha kolay olduğu dikişleri, oradaki dikişlere tercih ediyorum

deniz sağolsun gaza getiriyo beni, olumlu ve güzel normal doğum hikayeleri okuyup duruyorum, gaza gelmeye çalışıyorum :)
canım bu benim üçüncü doğumum ilk doğumumda 7 ikincide 9 dikişli oldu ama inan ben ne kesim anını nede dikim anını hissettim bence bunu kendine sıkıntı ve stres yapma hatta kimse yapmasın doğum anında sancıdan,ıkınmadan,ve bebeğin ordan çıktıktan sonra oraya vermiş olduğu uyuşmadan onu hissetmiyosun bile benim tek sıkıntım ve stresim doğum sancıları inan bu kesi dikiş aklıma bile gelmiyo tecrübe konuşuyo :)