2010 Nisan Anneleri

zeynepcim kolay gelsin .
bir an önce bitirirsin süsleri.ama ne mutluluk ya onları yaparken ki ruh hili bambaşka oluyor insanın.

:) sağol canım

sorma valla, insan nasıl zevkleniyor yaparken :)

ama süslemeleri hazırlarken sürekli oturmak zorunda olmak zorlayacak beni belli..kuyruk sokumum ve belim ağrıyor, çok ağrım oluyor..

hastaneye gelecekler için 35 tane, mevlüt için 100 tane hazırlamam lazım.
daha hastane postasının yarısını anca bitirdim.
mesaili işçi gibi her gün oturucam başına mecbur, geciktirmeden bitirmem lazım

dila hanım sürpriz yapar da erken gelirse, el elde baş başta kalmayayım :)

slm kızlar....
azcık uyuduk uyandık....
ama birde ne göreyim bir bebişimiz daha geliyormuş....
çok çok çok sevindim....
jalecime rabbim kolaylık versin ,bir an önce sağlıkla annesinin kucağında olsun inşlh....

zeynocummmmm:))
maşlh sana sekerleri yapmaya baslamışın...
eklersin artık....
dilacık için hersye değer ya,oyy tombiş yanakllı kelebeğim benim:)))
nasıda kilosu falan yerine gelmiş zeynom....bak aferim kızıma benim ....
inşlh sende beyin olarak hazırlanacaksın doğum konusunda...
ikimizinde karışıklığı hayırlısı ile hallour inşlh....

zeynocummmmm:))
maşlh sana sekerleri yapmaya baslamışın...
eklersin artık....
dilacık için hersye değer ya,oyy tombiş yanakllı kelebeğim benim:)))
nasıda kilosu falan yerine gelmiş zeynom....bak aferim kızıma benim ....
inşlh sende beyin olarak hazırlanacaksın doğum konusunda...
ikimizinde karışıklığı hayırlısı ile hallour inşlh....

anam doğuran doğurana.Abooo.
Hayırlı uğurlu ola bize....zemuszemus
Darısı bizlerin doğumuna.Ben normal istediğim için sonlarda olcem galiba..
mafoldumben

ayşe_denizy ağlama kız bebişide üzüyorsun :))

aman sağlıkla gelsinlerde.Artık sıkılıyorum bazen var ya.Ne yatabiliyorum ne hareket edebiliyorum oturrak uyuyorum.Bitsin de gelsin istiyorum sonra töbe diyorum deniz tam zamanında gelsin ne diyosun diyorum ay manyadım ben yaaaa-tatlicadiarzu-

ayakalarımın ağrısından duramıyorum ya.
niye bu kadr ağrıyr ki ya....kafamçokkarıştı

sakin ol canım ya normal bunlar bende aynı şeyleri söylüyorum bazen sonrada diyorumki yok sen ne zaman istersen o zaman gel kuzum.. hayırlısı neyse o olsun..

selam kızlaropuyorumnanaktan

iki doğum haberi var bu hafta ayyy çok heyecanlandım şimdi yaaaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Allahım sağ sağlim kurtarsın ikisinide...yani hepimizi de:))))))))ayyy çok kötü oldum ağlıycam şimdi:gitme:
nasıl geçti zaman yaa...kese göründü..bebek göründü...cinsiyeti neydi derken şimdi kim doğurdu diye bakıyoruzbilmiyorumkismileayyy benim hormonlar tavan yaptı yine yaa:))))))

ben bu akşam yoklamaya kalamıycam kızlar....
halılarım yıkanmış gelmiş,onlar serilecek,mutfak dolaplarım ciflencek....
annemle akşam eve geciçez birde kapımız süslencek bebişin odasının kapısı....
inşlh unutmam da fırsat bulur cekerim resimlerini....
yarından sonra gene gece nöbetlerindeyim.....

slm teyzoşlar evetttttttttttttttt bir doğum haberimiz daha var az önce jaleyle görüştük telefonla aradı yarın inşallah doğumu gerçeklerşcekmiş daha zamanı belli değil sabahmı öğleden sonramı yatışı yapılmış tahlilelri oluyomuş şu an yarın ahmet bebişimiz aramızda olacak inşallah rabbimin izniyle bol bol dua edelim inşallah bebişimiz sağlıcakla annesinin göğsüne yaslansın amin

slm zeyracim jale kimdibilmiyorumkismilelistemizi hazirlayan degilmibilmiyorumkismile allah yardimcisi olsun sanirim onunla satimiz ayniydi bide tarhan 3cümüzün satlari ayni biliyom ben yaaaaaaa bebisler geliyooo heycan yaptim,nasil sezaryanmi normalmi dogum acaba:teselli::Saruboceq:allah yar:Saruboceq:dimcisi olsunnnn

amin canım hakkımızda hayırlısı dinlenmeyle geçmeyen bir sancıysa dr ara istersen

valla refişim kızmamana sevindim çok karışıyomuş gibi oluyordum. kendine iyi bak. bu arada dinlendiğin için de sana yıldızlı pekiyi. zemuszemus vereliniortak:içelim: alkisalkisalkis

yok cnm sürekli devam etmiyo ara ara başlıyo bisüre devam edip sonra kesiliiyo

tekrardan selam kızlar
taa 2 ay önce aldığım ve salonumun baş köşesinde halen yapılmayı bekleyen bebek süslemelerimizi, lavanta keseciklerimizi hazırlamaya, bugün itibariyle mehter marşı eşliğinde başladım...

silikon tabancasıyla elimi yakmış olmamın dışında bi sıkıntı yok :) çok cici oluyor süslerimiz, 2 model yapıyorum,daha janjanlı ve güzel olan modeli hastaneye gelen yakınlarımıza, daha ucuza malolan ve daha kolay olan modeli ise mevlüde gelenlere dağıtıcaz :)
ayyy Allahım şöyle bi gömü falan bulaydım ne biçim dönerdi gözüm, neler neler yapardım kızım için.. :)

bu arada şöyle bi geçmişe baktım.. tuğbişçim gelmiş hoşgelmiş.
benim doğum mevzusu gördüğün gibi karışık :(
sen de normal doğumculardansın ha..
off.. ben netçem yaa.. mantıken düşündüğümde, en doğal ve sağlıklı yolun normal doğum olduğunu biliyorum ama işte o dikiş olayı öldürüyo beni düşündükçe. dediğin gibi sezaryende de göbekte dikiş oluyo ama valla karnımda, gözümün önünde olan, üstüne oturamayacağım ve muhafaza etmemin daha kolay olduğu dikişleri, oradaki dikişlere tercih ediyorum :(
deniz sağolsun gaza getiriyo beni, olumlu ve güzel normal doğum hikayeleri okuyup duruyorum, gaza gelmeye çalışıyorum :)

canım bu benim üçüncü doğumum ilk doğumumda 7 ikincide 9 dikişli oldu ama inan ben ne kesim anını nede dikim anını hissettim bence bunu kendine sıkıntı ve stres yapma hatta kimse yapmasın doğum anında sancıdan,ıkınmadan,ve bebeğin ordan çıktıktan sonra oraya vermiş olduğu uyuşmadan onu hissetmiyosun bile benim tek sıkıntım ve stresim doğum sancıları inan bu kesi dikiş aklıma bile gelmiyo tecrübe konuşuyo :)

anaaaaaa jalecim kavuşuyor mu??? çok şükür sağlıkla alsın inşallah kucağına. allahım bizlerede kısmet etsin sağlıkla inşallah...

:) hayırlısıyla gelsinler inşallah..

güzel haberleri de senden bekliyoruz...

eheh süpersin valla sinem :))
2 ay içinde başlayabildiiiim, doğuma 3-4 hafta var deseeek, benim 10-15 güne bitirmem lazım bunları
bu gazı sık sık yineleyebilecek misin bana
yoksa bendeki bu tembellikle anca çocuk okula başlarken dağıtabilirim ben bu süslemeleri :)

yok artık sende bak yarılmışsın bile. gaz verme konusunda günde 2 sefer seni motive etmeye yeter mi kuzum yoksa cepten mesaj da atarım yani kaydirigubbakcemile5

anaaaaaa jalecim kavuşuyor mu??? çok şükür sağlıkla alsın inşallah kucağına. allahım bizlerede kısmet etsin sağlıkla inşallah...

hadi bakalım nazlıcım sıra sizlere geldi. önden buyrun arkanızdan bizler de gelicez hayırlısıyla buyrunnnnnnnnn

Back
X