Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr... bebişler ve anneleri çok güzel bir gün geçirirler umarım... bu arada da hayırlı cumalar...
gece sohbetine kalamıyorum ama açılış bende erkenci olarak... tek eksik kaldı dünürüm :))) o da gelir birazdan sanırım...
günaydin anniŞler ve dogmamis melekler opuyorumnanaktan
hastaneye giden arkadaslar iyi haberlerle dönün insallah bakalim ne kadar olmus kuzuucuklar,nasillarmis ,keyifleri nasilmis :asigim:
dün gece burdan ciktiktan sonra uzandim o agriyla ama ne mümkün gecmek bilmedi
ara ara kasildi ama sonra bisey yokmus gibi normale döndü
gece boyunca tekrarladi durdu aglamaktan beter oldum :çok üzgünüm: ,ben gercek sancilara nasil dayanicam simdiden böyle olursam senağlama
2,5 saat uyuyabildim sadece ,wcye gitmek icin bile yataktan kalkamaz oldum agridan
ben her sabah kalktigimda bebek asagiya inmismi diye elle kontrol ediyorum mide hizasindan
bugun bebegim cok asagiya inmis 5 parmak kadar hemde ama dün yukaridaydi halaacaba agrim ondan olmus olabilir mi ?
sen bize mart annesi olacaz diye kızdın ya. bak bebişin neler yaptı sana:)))) bizden önce doğurursan hiç şaşmam valla:umursamaz:
ben doguramamm o bi gercek :1shok:
eltim güle oynaya gitti doguma kaydirigubbakcemile3 o kadar rahatti ki
hatta ücüncüyede dogurmak istedi ama biliyorsunuz kaybetmisti gecen haftalarda
cunku 5 kiloya yakin dogurdugundan rahimi toparlanamamis ucuncuyede hamile kalinca bebegi beslenememis
nasıl ya çok kilolu olunca diğer bebek durmadı mı rahimde allah korusun korkutma beni yaaaaa mafoldumben ben de normal doğurayım diyordum. ne kadar sonra hamile kaldı o kilolu olandan sonra?
benim belimde geçmeyen bi ağrı var.. dinleniyorum ama??
acaba cumartesi tutacak mı:))) hayallere mi kapılıyorumDD
valla ben bilmem dün listeyi yaptık işte c.tesi sensin. oyun bozanlık yok alsanaalsanasmile ne güzel işte daha ne istiyosun şekerim bir an önce olsun bitsin gelmişsin sonuna artık opuyorumnanaktan
kendini cok mu yordun canim yada ayakta fazlami kaldin ? :teselli:
hepiniz gidin mart anasi olunn :dilcikar: :dilcikar:
gülsemin yapma allah aşkına dün bu kızları ikna edene kadar göbeğim çatladı. onlar yine bizden merak etme vermeyiz başka topiğe Şeniz
ay pardon kızlar baktım burası sessizleşiyo oyuna daldım bendekaydirigubbakcemile3
ya bu gün seçem işini kim çıkardı hatırlayamıyom gözü kesen varsa geçmişe bi baksın bu akşam olan bir konuşma
bu arada özgecim, gelincikcim, yurdagülcüm hoşgeldinizzz
nazlıcım iyi gecelerrr ayrıca yemezler gününü beklekaydirigubbakcemile3
ben çıkarttım canım unuttunmu sana da cebren ve hile ile gün seçtirdim bak salı senin ona göre. p.tesiye semafatih doğum yapacakmış çrş yı da birine verdik ama kimdi ya tüh neyse çıkar sahibi heralde kaydirigubbakcemile3
günaydın bayanlar... akşam bi güzel uyudum kalkamadım bi daha:))
baya kaynatmışsınız. refişçim geçmiş olsun. nasılsın şu an??
özgecim sende kasma kendini ii şeyler söyleyecek bugün dr bak:)))
bugün amma çok dr a giden var. bende özendim bi gitsem mi?? adam neden geldin derse canım istedi derim:)))))
sana da günaydın canım o kadar ağrı gitti mi yani. sen bekle yarın gidip doğurucan zati. bugün bi daha gitme boşuna :)
günaydın güzel nisan anneleri ve bebekleriiiiiii...........
bizde oğlumla bugün dr a gideceğiz,bakarsınız dr yine yatırır kaydirigubbakcemile3 diye hazırlıklı gitcez.dr demesin gelmişken doğumunuda yaptıralımlaelaelaelaelaezaten adam benim oğlanı kilolu buluyor bana normal geliyor gerçi ama neyse...........
bugün dr a gidecek tüm arkadaşlar iyi heberlerle gelsin inşallah.............
sarımelekcim sen ne yaptın dr bi ara her hafta kontrole çağırıyordu seni*şun herşey iyidir umarım
inşallah fundacım bugün senle birlikte dr a ne kadar gidecek varsa hayırlı haberlerle gelsin. bekliyoruz.
kızlar bu arada önümüzdeki haftaya birkaç gün boş doğurmak isteyen varsa 31 i,nden itibaren alabiliriz tercihleri. refişim 1 mi 2 nisan mı karar ver tatlım. 4 nisan benim olsun. ya hakkaten bi liste yapalım da ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. bakalım kimlerinki tutacak? beyin gücüne güvenmeli mi?
iyi haberlerle gel canım.bizim herşe yolunda çok şükür sadece bebişim biraz zayıf olacak aman iyi olsunda önemlideğil.
cikisi kapattim nisandan bi gün önce gelmesin diye kaydirigubbakcemile3
oglum cikis planlari yapiyor nazli teyzesi cikmaz o cikmaz nisana kadar hatta mayis annesi falan yapar o beni kaydirigubbakcemile
saka maka daha cok erken canimcim benim icin bebegimin dogmasina 4 haftadan bile fazla var :1no2: sagligi benim icin herseyden önemli sonuna gelmisken duvara toslamak istemiyorum cok korkuyorum bundan
valla ben bilmem dün listeyi yaptık işte c.tesi sensin. oyun bozanlık yok alsanaalsanasmile ne güzel işte daha ne istiyosun şekerim bir an önce olsun bitsin gelmişsin sonuna artık opuyorumnanaktan
sana da günaydın canım o kadar ağrı gitti mi yani. sen bekle yarın gidip doğurucan zati. bugün bi daha gitme boşuna :)
ya hakkaten bi liste yapalım da ben nasıl yapıldığını bilmiyorum. bakalım kimlerinki tutacak? beyin gücüne güvenmeli mi?
günaydin anniŞler ve dogmamis melekler opuyorumnanaktan
hastaneye giden arkadaslar iyi haberlerle dönün insallah bakalim ne kadar olmus kuzuucuklar,nasillarmis ,keyifleri nasilmis :asigim:
dün gece burdan ciktiktan sonra uzandim o agriyla ama ne mümkün gecmek bilmedi
ara ara kasildi ama sonra bisey yokmus gibi normale döndü
gece boyunca tekrarladi durdu aglamaktan beter oldum :çok üzgünüm: ,ben gercek sancilara nasil dayanicam simdiden böyle olursam senağlama
2,5 saat uyuyabildim sadece ,wcye gitmek icin bile yataktan kalkamaz oldum agridan
ben her sabah kalktigimda bebek asagiya inmismi diye elle kontrol ediyorum mide hizasindan
bugun bebegim cok asagiya inmis 5 parmak kadar hemde ama dün yukaridaydi halaacaba agrim ondan olmus olabilir mi ?
cikisi kapattim nisandan bi gün önce gelmesin diye kaydirigubbakcemile3
oglum cikis planlari yapiyor nazli teyzesi cikmaz o cikmaz nisana kadar hatta mayis annesi falan yapar o beni kaydirigubbakcemile
saka maka daha cok erken canimcim benim icin bebegimin dogmasina 4 haftadan bile fazla var :1no2: sagligi benim icin herseyden önemli sonuna gelmisken duvara toslamak istemiyorum cok korkuyorum bundan