Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar, a.s.
Kızlar, herkes uyuyamamaktan şikayetçi, ben zorla uyandım işler beni bekler, ben uyanamıyorum diye.
Maşallah bana.
Zehircim, canım kendine dikkat et. Sancılar için erken gibi. Belkide yalancı doğum sancısı dedikleridir.
Bütün doktora gidecek anneler, güzel haberlerle döner ins. :Saruboceq:
Bebek telsizi almıştık gittigidiyordan. Stoklarda olmadığı için iptal etmişler şiparişi. Kocacım ne heveslenmişti, herşeyi sen aldın ben alacağım diye. Halbuki hep birlikte aldık ama hep karar veren bendim. Canım şimdi sinir olacak, kendisi karar vermişti ben hiç karışmamıştım.
Günaydın kızlar, a.s.
Kızlar, herkes uyuyamamaktan şikayetçi, ben zorla uyandım işler beni bekler, ben uyanamıyorum diye.
Maşallah bana.
Zehircim, canım kendine dikkat et. Sancılar için erken gibi. Belkide yalancı doğum sancısı dedikleridir.
Bebek telsizi almıştık gittigidiyordan. Stoklarda olmadığı için iptal etmişler şiparişi. Kocacım ne heveslenmişti, herşeyi sen aldın ben alacağım diye. Halbuki hep birlikte aldık ama hep karar veren bendim. Canım şimdi sinir olacak, kendisi karar vermişti ben hiç karışmamıştım.
annee cim tamam canım yatmak yok gelcem benim oğlanın keyfi yerine geliyo gerçi hastanede hoplayıp zıplıyo.gerçi geçen çıktık gelirken hastaneden dünyalar yavrumun oldu evini özlemiş sanırım yarım saatlik yolda 2 dk durmadı.biz sizi özleriz geliriz hemen/B]
doğurucam dimi? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yok yok taşımam merak etme. taş gibi babası var kızımın taşısın lülülülülülü
evet canimcim ama eltimin sucu tamamiyle
ona hap aldim icmedi ,hapi icmiyor diye igne yaptirmak icin randevu aldim param yok dedi ,kocamdan alamam dedi ben ödicem dedim ama nafile götüremedim
hee sanmayin ki kocasini cok tii´´ye alan birisi
kendisinde hepatit b oldugundan böyle seylerin tahlillerde cikacagini saniyor o yuzden korkuyordu korunmaktan
aama bak yasayip görecegi varmis ,ne oldu kendisi mahfoldu yiprandi tek basina kaldi hastanelerde
kocasi kürtaja alinmasini dahi beklemeden eve gitmis düsün bunun almancasi dahi yok
ertesi gün almaya gittim kocasi ise gitti dedim ki eltime
DEGDI MI bak dedim kim var yaninda dedim ? nerde kocan dedim,cunku hem sinirliydim hem üzgün :1no2:
Günaydın kızlar, a.s.
Maşallah bana.
günaydın canım
canım bende çok uyuyorum sen gibi gündüz bile uyuyorum.
hatta hastanede yatarken gece ayrı uyuyodum gündüde hem öğleden önce hem öpleden sonra uyuyodum çok uykucuyum anlayacağın
canım bizde dr a gitcez merak ediyoz oğlumun kilosunu falan kaç oldu acaba*
canım siz alırken telsizi stoklarda görünmüyormuydu*nasıl insanın hevesini kursağında bırakıyolar ya........inşallah daha güzelini bulursunuz ve alırsınız canım:Saruboceq:
dünürcüğüm maşallah kayınavalidene nazar değmesin bitanem hep böyle olsun canım benim senin gibi gelini var canımcım bakacak tabikide ama o gün hastahaneden dönerken senin ve dünürüm için ağladıya yüreğim koptıu canım valla hemen kendimi koydum onun yerine yaa valla ağlayacam yine şimdi heee hatırladoımda kalsın yapsın canım selamımı söyle
sinemciğim biz zamn ayırtırız eşinde alışır bizimkiler alıştı canım artık bize canım gece gündüz sabah akşam öğlekaydirigubbakcemile3
dünürcüm kayınvalidem kadar ağlayan birisi daha yoktur sanırım herşeye ağlıyo ya.düşün biz balayına giderken ağladı.düğün salonundan eve geliyoruz oğlu evden ayrılıyo diye ağladı.bazen çok komik şeylere ağlıyo bana gülme geliyosırnaşık şey
HERKESE HAYIRLI GÜNLER VE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR.
inşallah herkes iyidir.
epeydir giremiyorum.geçmiş acaip yığılmış.bir bakmaya çalışayım.
bu arada bizim doğum tarihimiz kesinleşti.6 nisan inşallah bir aksilik olmazsa.
zaten ben duruşmalarda doğuracağım Allah muhafaza.bugün sondan bir önceki duruşmam vardı.bitti diye sevinirken haftaya bir tane daha çıktı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
tansiyonum hala yüksek.
nts sonuçlarımız iyi sancım yok.
har hafta düzenli nst ya gireceğim artık.doktor çantanız kapının yanında hazır olsun dedi.
oğlum maşallah 3 kg olmuş ama bende 2 kg almışım.bundan sonra her an hazırlıklı olun dedi.
hepimizin hakkında hayırlısı .
şimdi geçmişe giidyorum.bakalım başka kesinleşen tarihler varmı?
Canım, oğluşunun güzel haberlerini bekliyoruz. İyice büyümüştür kilolanmıştır artık beyefendi.Biz son ultrasona girdik artık oğluşumla doğumdan sonra randevumuz yüzyüze ins.:asigim:
Canım stokta vardı, babamız çok heveslenmişti. Telsize çok önem veriyor. Birşey olur, duyamayız filan diye. Oğluna odadan seslenecekti, karşılıklı hep birlikte konuşacakmışız filan çok hayal kurmuştu kocacım. Artık akşama başka siteden buluruz aynı modeli.
ok o zaman p.tesi temizliğim var çok giremezsem de akşama doğru yada ertesi günden itibaren start alırız. tabi h.sonu da görüşürüz. opuyorumnanaktan
canım allah ağlatmasın inşallah. kimilerinin yaşı göz pınarındadır kaynananın da öyle heralde :)
inşallah herkes iyidir.
zaten ben duruşmalarda doğuracağım Allah muhafaza.bugün sondan bir önceki duruşmam vardı.bitti diye sevinirken haftaya bir tane daha çıktı.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
tansiyonum hala yüksek.
har hafta düzenli nst ya gireceğim artık.doktor çantanız kapının yanında hazır olsun dedi.
oğlum maşallah 3 kg olmuş ama bende 2 kg almışım.bundan sonra her an hazırlıklı olun dedi.
günaydın herkese hayırlı cumalar nasılsınız güzel nisan anneleri
ben yine mide bulantısı ile uyandım sabah zaten 6 da uyudum 7 de uyandım neyse istifra ettim ama şimiye kadar böyle olmamaıştı kan geldi hemde çok fazla çorba yaptım kendime içtim ballı süt yaptım belki iigelir boğazıma diye ama yok hala ağrıyor çok fena tahriş olmuş galiba midem de çok ağrıyor nedense zaten bişey yok ki midemde acaba kan yüzünden bişeymi oldu yaa ama bebeğimin keyfi yerinde ii ce annesini tekmeliyor şimdi biraz zorla kahvaltı yaptık hıçkırık tutmuş sanırım ay bi doğursaydım da rahatlasaydım yaa
inşallah herkes iyidir.
tansiyonum hala yüksek.
kızlar ben biraz kaçayım gelirim yine belkide dr dönüşü eve gelirsem şayet yazarım.hoşçakalın
günaydın herkese hayırlı cumalar nasılsınız güzel nisan anneleri
ben yine mide bulantısı ile uyandım sabah zaten 6 da uyudum 7 de uyandım neyse istifra ettim ama şimiye kadar böyle olmamaıştı kan geldi hemde çok fazla çorba yaptım kendime içtim ballı süt yaptım belki iigelir boğazıma diye ama yok hala ağrıyor çok fena tahriş olmuş galiba midem de çok ağrıyor nedense zaten bişey yok ki midemde acaba kan yüzünden bişeymi oldu yaa ama bebeğimin keyfi yerinde ii ce annesini tekmeliyor şimdi biraz zorla kahvaltı yaptık hıçkırık tutmuş sanırım ay bi doğursaydım da rahatlasaydım yaa
Günaydın kızlar...
Biz de doktora gideceğiz 14,30 da.Bakalım neler dicek.Anacım benim doktor hala doğumdan bahsetmedi.Bahsetsin artık ama yaaaaaa