2010 Nisan Anneleri

slm hamisler gecmisi okumadim doguran eden varmiiiiiiiisempatiksalakcinni ben dogurmadim daha:delphin:

hg canım sen hala hem doğurmadın hem de bizim beyin gücüyle yaptığımız listeye istediğin tarihi söylemedin söylesen o güne doğurturuz seni. kaydirigubbakcemile3 jale doğum yaptı dün bugün de butterflysd diye bi arkadaşımız doğum yapacak akşama

kızlar bendemi gariplik var bende sancı ağrı falan yok.dilimi ısırayım.eşimde internetten bakıyor sende yok ya canım bu ağrılar diyor...

benim bebişim en geç 9 nisanda gelecek.sezeryan olacak.benim miniğim çok küçük daha teyzeleri.2kilo.küçük olacak biraz.sorunlar yaşadık diye biraz geri kaldık.

günaydın herkese hayırlı cumalar nasılsınız güzel nisan anneleri
ben yine mide bulantısı ile uyandım sabah zaten 6 da uyudum 7 de uyandım neyse istifra ettim ama şimiye kadar böyle olmamaıştı kan geldi hemde çok fazla çorba yaptım kendime içtim ballı süt yaptım belki iigelir boğazıma diye ama yok hala ağrıyor çok fena tahriş olmuş galiba midem de çok ağrıyor nedense zaten bişey yok ki midemde acaba kan yüzünden bişeymi oldu yaa ama bebeğimin keyfi yerinde ii ce annesini tekmeliyor şimdi biraz zorla kahvaltı yaptık hıçkırık tutmuş sanırım ay bi doğursaydım da rahatlasaydım yaa

canım geçmiş olsun ya ne kadar çok yaşadın mide problemini...canım dr un ne diyor*sürekli bu bulantılar falan için........

Günaydın kızlar...
Biz de doktora gideceğiz 14,30 da.Bakalım neler dicek.Anacım benim doktor hala doğumdan bahsetmedi.Bahsetsin artık ama yaaaaaa

ayşecim inşallah güzel heberlerle gelirsin bugün bende aynı saatte dr da olacağım.inşallah herşey iyi olur mutlu haberlerle geliriz canım

benim bebişim en geç 9 nisanda gelecek.sezeryan olacak.benim miniğim çok küçük daha teyzeleri.2kilo.küçük olacak biraz.sorunlar yaşadık diye biraz geri kaldık.

canm sağlıklı olsunda küçük olsun.inşallah birden toparlar kendini.ama ben hep şunu duymuştum zayıf bebek daha çabuk toparlanırmış.inşallah senin bebeğinde öyle olur

]

ayy aklım gitti resmen yaa... sokağa çöp indirmeye indim.. merdivenlerden çıkıyorum eve.. daha 2. kata varamadan yapıştım merdivene yaa.. öyyle pıtık pıtık çıkıyodum oysa yavaşça.. allahtan sadece diz üstü çökmeyi becerebildim o panikle.. elim birazcık sıyrıldı çizildi yani.. ama korkudan yaklaşık yarım saat fln titredim resmen yaa.. ama oğlum da kıpırdadı ya uzanınca ohh çok şükr dedim.. zaten karnım da çarpmadı ama çok korktum yaa.. içimi çeke çeke ağladım resmen korkudan... Rabbimn yavrularımızı korusun .. sağ salim kucağımıza bi alalım inş..
geçmiş olsun canım.inşallah şimdi iyisindir.
kızla biz dr a gidiyoz hoşçakalın

güle güle canım.iyi haberlerle dön.

slm güzel anneler hayırlı cumalar
özgecim fundacım denizcim ve diğer dra gidecekler inş. hayırlı haberlerle bekliyoruz sizi
suan online olan arkadaşlar umarım sizler ve bebişlerinizde iyidir benimde bademciklerim şiş uyandım maalesef umarım cabuk geçer

hb avukat44 sağol cnm nasılsınız bugün??

şükür iyi olmaya çalışıyorum.sabah ilçede duruşmam vardı.çok zorlandım.müvekkil gelecek diye büroya geldim.2 ye kadar bekleyip gelmezse çıkacağım.millet beni emir eri sanıyor.en geç 12de büroda olun demiştim oysa.
akşam ilk defa midem yandı.uyuyamadım.eve gidip oğlum gelene kadar yatmayı planlıyorum.
sen nasılsın?bebiş nasıl?

Back
X