2010 Nisan Anneleri

slm güzel anneler hayırlı cumalar
özgecim fundacım denizcim ve diğer dra gidecekler inş. hayırlı haberlerle bekliyoruz sizi
suan online olan arkadaşlar umarım sizler ve bebişlerinizde iyidir benimde bademciklerim şiş uyandım maalesef umarım cabuk geçer

canım geçmiş olsun.Aman dikkat salep yada ıhlamur filan iç.

avukat sagol cnm dikkat ediyorum ama oldu işte ılık ılık ıhlamur biraz rahatlatıyor evet bu arada doğum tarihi belli olmuş ne güzel

a.s ymer hg canım geçmiş olsun...
avukat44 sağol canım bizde çok iyiyiz şükür .. bencede yat dinlen boşver gerisini takma kafana böyle şeyleri..
zselen sende hg canım sağol seninde cuman mübarek olsun...

Günaydın kızlar biz bugun temellik yapıp yenı uyandık zemuszemus kızım acıkmıs gecmıse bakamadım bıseler yıyıp gelıcez kaydirigubbakcemile4 davetsiz mısafır gelmezse geri gelip okuruz yerimseniben

benim bebişim en geç 9 nisanda gelecek.sezeryan olacak.benim miniğim çok küçük daha teyzeleri.2kilo.küçük olacak biraz.sorunlar yaşadık diye biraz geri kaldık.

olsun canım inşallah sağ salim doğar da önemli olan o sen onu sütünle beslersin tosuncuk yaparsın inşallah. o zaman 9 nisanı sanamı yazıyorum? doğum için gün belirliyoruz da hergüne 1 kişi

cumanız mübarek olsun nisan anneleri ve tabi mart anneleriiii

slm güzel anneler hayırlı cumalar
özgecim fundacım denizcim ve diğer dra gidecekler inş. hayırlı haberlerle bekliyoruz sizi
suan online olan arkadaşlar umarım sizler ve bebişlerinizde iyidir benimde bademciklerim şiş uyandım maalesef umarım cabuk geçer

mrb güzel nisan anneleri hepinize hayırlı cumalar.doktora gidecekleri güzel haberleriyle bekliyoruz.

larem1982, yurdagül ve zeliha hg kızlar sizlerin de cumanız mübarek olsun

Günaydın kızlar biz bugun temellik yapıp yenı uyandık zemuszemus kızım acıkmıs gecmıse bakamadım bıseler yıyıp gelıcez kaydirigubbakcemile4 davetsiz mısafır gelmezse geri gelip okuruz yerimseniben

tuğbacım sinem de (annee) seni merak etmişti. akşam sancılarım var deyince. bende geç uyandığını söylmeiştim. Bak öyle olmuş:)) günaydın canım:)) birde telefonun yok sanırım kimsede. birilerine ver istersen haberleşmek için.

tuğba burda olduğuna göre daha doğurmadın heralde bacım merak ettim seni. dün korkuttun. öyle canın istediğinde doğuramazsın şekerim herkesin bir günü var en erken çarşamba olur yazayımmı seni listeye? kaydirigubbakcemile3

bu arada özgecim online gözüküyosun gittin geldinmi?

avukat44 ne zaman gelicek bebişimiz??
6 nisan inşallah canım.
avukat sagol cnm dikkat ediyorum ama oldu işte ılık ılık ıhlamur biraz rahatlatıyor evet bu arada doğum tarihi belli olmuş ne güzel
sağolasın canım.evet heyecen basıyor insanı.ama en azından ona göre proğram yapabiliyorum.inşallah acil bir durum olmaz.
özgeeeee online görünüyosun geldin mi doktordan? noldu?

evet özge bende gördüm seni.hadi birşeyler yazda ben çıkayım.seni merak ettik.

gunaydın kızlarrr...ne tembelım bugun hergunku gıbı gercı :D nasılsınız??jaleden haber varmı ahmetımız nasılmıs?

anlaşılan özge şimdilik yazmayacak.ben eve gider hanımlar.vakit bulursam evde girerim inşallah.size iyi muhabbetler.

culha hg canım..
avukat44 hayırlısı olsun canım sıkma canını..
özge hg canım güzel haberler ver ama ..

kızlar merhabalar nasılsınız benim yine keyfim yok:)
1 saattir online ım geçmişi okıcam kayınvalidem karşımda habire bişiler soruyo, sölüyo kafa beyin kalmadı okuyamadım da okuduğumu da anlayamadımkaydirigubbakcemile3
umarım herkes iyidir.
gece çok uykusuz olmama rağmen uyuyamadım ağrı sancı ağırlıktan. artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum oğlumu taşıyamıyom artık. zaten tahammül sınırlarım da daraldı hiç bir şeyi hiç kimseyi çekemiyom. offf offff artık doğurmak istiyom.

Back
X