2010 Nisan Anneleri

inşallah güzel dünürüm.ah bizde araba olsa valla ne iyi olacak yav inşallah bizde alırız ayaklarımızı yerden kesecek bi taka.

kızlar bu arada eşim ben hastanedeyken bana doğum hediyesi bakmış aldı dün ben beğendim gerçi ama adam önce doğur sonra takcam diyo önce oğlanı görelim diyo.işin espri yanı bi tarafa mutlu etti kocam beni

dünür yarın yani bugün geliyomusunuz bize*akşam evdeyiz he haberiniz olsun.dünürüm nöbetçi falan değil dimi*

canım yarın nöbetçi dünürcüğün dıgıdık soram bitanem geç gelicek bende annemlere geçeceğim öğleden sonra gelince beni alıcak gece artık tek kalmama izin yok gündüzde olsa evde zaten yengemde illa bundan sonra kal burda diyo annemlerden için nasıl kalayım doğuma kadar kal diyo birde orada bilgisiyar var ama interneti yok kardeşim varken vardı internet şimdi kapattılar annem babam hiç anlamaz çünkü bu arada annem sizi bekliyo bir akşam dünürün alır canım sizi gelmek isteyince inşallah:asigim:

kızlarr bende kaçıyım artık.. edoş ağladı az önce.. batım geldim uykusunda ağlıyo.. rüya gördü sanırım ama ben gidene kadar eşim uyandı tabi susturdu önce.. bende wc ye gidiyodum dedim :))) adam bi kalksa salonda bilg. açık :)))

bugün de hep wc deyim hee :)))

iyi geceler hepinizee.. tatlı rüyalarr...

canım ancak doğumdan sonra olur sanırım biliyon dünürünü adam burnumu pencereden dışarı çıkarmıyo.çok isterim canım annenle tanışmayı oğlumun annannesiyle tanışmayı........yarın ablama gideriz abimlerle belki.akşama gelcez gündüzden gitcez eşim ona bile burun kıvırdı

teyzoşlar ben kaçıyorum aslında uykum hiç yok ama kocacım sağolsun hadi hadi takıldı sanki valla gidyim bari bir taraftan kız kalk der gibi geriliyo öptük kocamn sizleri görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler krampsız ağrısızopuyorumnanaktan

fundacımmmm hoşgeldin canımmm nasılsın
tuğbacım 38 olmuşun bacım ne güzel ya
ahhhh fundacım ahhh içi beni dışı seni yakar 38 olcam diye nöbet tuttum 38 oldum hala bi değişiklik yokkaydirigubbakcemile3 kız senin göktuş atraksiyon yapıyo oynatıyo falan ama geleceğine dair bir umudun var ben korkmaya başladım bu kaan bey beni yakında kovacak kendi bedenimden sonsuz kadar mutlu yaşayacak bu göbekte diyekaydirigubbakcemile3

inşallah güzel dünürüm.ah bizde araba olsa valla ne iyi olacak yav inşallah bizde alırız ayaklarımızı yerden kesecek bi taka.

kızlar bu arada eşim ben hastanedeyken bana doğum hediyesi bakmış aldı dün ben beğendim gerçi ama adam önce doğur sonra takcam diyo önce oğlanı görelim diyo.işin espri yanı bi tarafa mutlu etti kocam beni
güle güle kullan canım hediyeni düşünceli bizim eşlerimiz:lepi: bizimkilerin öyle bir niyeti var mı bilmiyom ama zaten kredi çektik borcumuz çok almazlarsa da canları sağ olsun. ama ufak bi hediye doğum hatırası niyetine hoş olabilir:kedi:

tubaaaaaaaaaaaa doğurdun mu kız nerdesin ben geldim sen kayboldun.ayol hiç mi özlemediniz oğlumla beni ağlarım hesenağlama

Annelik Denilen Şey

Mesaj Linki
Annelik Denilen Şey
BıR Üniversite hocası, öğrencilerine yaşlanmanın psikolojik belirtilerini öğretirken onlara şu yazıyı okumuş: 6 AYDIR GÖZLEMLEDıĞıM BıR HASTA VAR. Hasta NE KONUŞUYOR, nede söylenenleri anlıyor. Bazen saatlerce anlaşılmaz şeyler geveliyor... Zaman yer kişi kavramı yok...Yalnız nasıl oluyorsa kendi adı söylendiğinde tepki veriyor.

Ne görünüşü için bir çaba sarf ediyor, nede bakım yapana yardımcı oluyor.. Onu hep başkaları besliyor,yıkıyor,giydiriyor..Dişleri yok.gömleği salyalarından dolayı leke içinde..Yürümüyor,uykusu sürekli düzensiz..Gece yarısı çığlıklarıyla herkesi uyandırıyor...Çoğu zaman mutlu ama bazen sebep yokken biri onu gelip yatıştırıncaya kadar feryat edip bağırıyor...BU OLAYI OKUDUKTAN SONRA profesör öğrencilerine böyle birinin bakımını üstlenip üstlenemeyeceklerini sordu.Öğrenciler bunu yapamayacaklarını söylediler..Hoca ise kendisinin bunu büyük bir zevkle yaptığını ,öğrencilerine onlarında bunu yapmaları gerektiğini söyleyince öğrenciler şaşırırlar...Daha sonra hoca öğrencilerine hastanın fotoğrafını gösterir.Fotoğraftaki profesörün 6 aylık kızıdır......

ANNELıKTE BÖYLE BıRŞEY ıŞTE!Hayatınıza başka pencerelerden bakmaya ,olayları farklı anlayışlarla karşılama alıştırıyor ,şaşırtıyor insanı.......Gece çok susadığımızda bile sıcak yatağımızdan çıkmadığımız günler geride kalıyor.Bir ağlama yetiyor uykunuza kıymanıza.....Evinizi temizlerken nefret ettiğiniz tuvalet temizliğini her gün gönüllü olarak birkaç kez alt değiştirme adı altında yapıyorsunuz...Kendiniz için üşenip de yapmadığınız yemekleri onun için özene bezene hazırlıyorsunuz; üstelik yenilip yenilmeyeceğini bilmeden...

Başkalarının biraz fazla konuşmasından sıkılırken,hiç anlamadığınız sesleri konuşma diye algılayıp saatlerce dinliyorsunuz...Kendinizle uğraşmadığınız kadar onun masajı ,temizliği ile uğraşıyorsunuz...Hastalandığınızda doktordan kaçarken o biraz keyifsiz olsa kendinizi çocuk doktoru zannediyorsunuz.... Olgunlaşma pozlarına girip, çevremizdekilerin çocukça davranışlarını eleştirmeyi sürdürürken bebeklerimizle aslında hepimiz çocuklaşırız. Hatta bebekleşiriz...Geç saatlere kadar plansız ve şuursuzca zaman harcarken ,bebeğiniz size zamanın ve onu doğru kullanmanın ne kadar önemli olduğunu öğretir.....Hayatınızın boş kısmının onunla geçen zaman değil onsuz geçen zaman olduğunu anlarsınız...ÇOCUKLARIMIZ HAYATIMIZIN BAKIŞ AÇISINI DEĞıŞTıREN O HEP SıHıRLı DEĞNEKTıR ASLINDA....O BÜYÜYÜ BÜYÜYÜNCEDE HıÇ BOZMASAK KEŞKE........

kızlar çıkmadan ekleyeyim dedim çok güzel bi yazı tam anneliği anlatıyo tekrer hayırlı geceler öptük kocamn ve kaçtık

az bak :)))) kız sen nerelerdesin valla bak şimdi sen geldin ben çıkcağım gibi olacak dünürünü biliyosun sana demiştim yatıyo başlıyo hadi hadi gel gel sanki bişey olcak gibi :kedi: evet ilk civciv hadi sesi geldi :teytey:
İlk sinyal geldi desene zeynepciğimkaydirigubbakcemile3

ah bitanem düşünmen yeter ben hastanede dağıtmıcam zaten mevlüt için yapıyom annmel kızkardeşim gelince onlarla oturup bitiririz artık

canım benimde öyle oldu bi gün bi baktım bi kaç çatlak var 2-3 gün sonra bikaç bin çatlak olmuşlardıkaydirigubbakcemile3

akannehir akannehir akannehir reifşimmmmm eğer o %5 lik kısıma göz dikerse bu sıpayı vururum benalsanaalsanasmile ama tabi şuda var 40. haftada muhtemelen benim sıpam 4 kg olacağı için sezeryan yapar doktorum 42 ye kalmayız gibime geliyomafoldumben
ayy rüya gibi sabah cem sizi arıyo diyoki tuğba içerde bas bas bağırıyo birazdan doğuuracakk:asigim: :asigim:

Hadi inşallahhhh.kaydirigubbakcemile5

ooo çok güzel canım.BENİM HEDİYEDE SİPARİŞ VERİLMİŞTİ BAKALIM YAPILDI MI:))

kızlarr bende kaçıyım artık.. edoş ağladı az önce.. batım geldim uykusunda ağlıyo.. rüya gördü sanırım ama ben gidene kadar eşim uyandı tabi susturdu önce.. bende wc ye gidiyodum dedim :))) adam bi kalksa salonda bilg. açık :)))

ÖPÜLDÜN CANIM.tATLI RÜYALAR.

hoşbuldum mehtapcığım

tuğba aşkitomla görşebildiniZmi hiç
canım mesajlaşıyoz ara sıra aşkitomla ömer 2 ayını doldurmuş hala uykusuzlarmış ama sağlığı iyiymiş:asigim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kandırıkçı refişim iyi geceler tatlı rüyalar canımopuyorumnanaktan

teyzoşlar ben kaçıyorum aslında uykum hiç yok ama kocacım sağolsun hadi hadi takıldı sanki valla gidyim bari bir taraftan kız kalk der gibi geriliyo öptük kocamn sizleri görüşmek üzere hepinize hayırlı geceler krampsız ağrısızopuyorumnanaktan
zeynocum birazdan bizimkide hadi dicek onu bekliyom size de iyi geceler tatlı rüyalar.:1hug:
ağrısız bir gece zor ama inşallahkaydirigubbakcemile3

dünürüm iyi geceler canım benim.dünürüme çokselamımı ilet göktuğla benden.

tuğbacım vardır zamanınına fındık burunlu kaanımın.hatırlıyon mu rahime aşkitom 40+5 de doğurmuştu.vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah.doğuran arkadaşlar olsun göbüşünde kalsın sonra zaten uyutmayacak v.s diyolar.bizim oğlanda da bakma tık yok 18 gün hastanede yattık oğlum sadece yalancı doğum ağrıları çıkarmş nst de.dr diyoki bende anlamadım bu bebeği çok nadir olur böyle diyo.düşün açılmam bile yok.bakalım 31 martta geliyo mu kuzum*göktuğa diyeyim oyun arkadaşını çağırsın

dünürcüğüm yaamadan duramayacağım canım güle güle kullan şimdiden hediyeni canım sağlıklı günlerde bizimki çaktırmaz hiç bakalım ne alacak almasada cnı sağolsun derim o kızına almayı planlıyo sanırım bizi geçti artıkbayanssulusmile

tubaaaaaaaaaaaa doğurdun mu kız nerdesin ben geldim sen kayboldun.ayol hiç mi özlemediniz oğlumla beni ağlarım hesenağlama
yok kız doğurmadım özene bezene sana cevap yazıyodumkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sizi özlemez olurmuyuz aşk olsun canımopuyorumnanaktan

kızlar bizimde hastanede yattık tüp bebek falan baya borcumuz vardı eşim bikaç yere bakmış karta taksit oluyomu diye yapmamışlar.dün kayınvalidem oğluma künye aldı orda sordum taksit elinen geleni yaptılar bende bi model beğendim eşim aldı sağolsun.

sağol dünürüm bende aldm ama sonradan pişman oldum o kadar borç oldu falan eşimde ben zaten alacaktm falan dedi.sağolsun hiç kırmıyo ya...........

tuğbacığım rahimeyle bizde msjlaştık bikaç kere evet ömerin uyku problemi devam ediyomuş.sağolsun hastanede yattığımı yazınca bikaç kez msj çekti.aslında yarın unutmasamda bende atsam msj.ama o kadar unutkan oldum ki çok fenayım ya unutkanlıkta

dünür bugün jaleyle konuştun mu?ben yarın ararım dedim şimdi eve çıksın biraz daha rahatlasın falan

dünürüm iyi geceler canım benim.dünürüme çokselamımı ilet göktuğla benden.

tuğbacım vardır zamanınına fındık burunlu kaanımın.hatırlıyon mu rahime aşkitom 40+5 de doğurmuştu.vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah.doğuran arkadaşlar olsun göbüşünde kalsın sonra zaten uyutmayacak v.s diyolar.bizim oğlanda da bakma tık yok 18 gün hastanede yattık oğlum sadece yalancı doğum ağrıları çıkarmş nst de.dr diyoki bende anlamadım bu bebeği çok nadir olur böyle diyo.düşün açılmam bile yok.bakalım 31 martta geliyo mu kuzum*göktuğa diyeyim oyun arkadaşını çağırsın
hatılıyom canımcım benim çatlak doktorun hesabı da bir garip zaten 2 hafta kaldı 3 hafta var diyo, 1 hafta öncede senin daha 1 ayın var diyodu.kaydirigubbakcemile3aşkitomla doktorumuz aynı zatenbilmiyorumkismile
canım göktuş şöyleee bir gelmeye niyetlendi sonra baktıki dışarıda şartlar çetin vazgeçti burada ekmek elden su gölden diyodur yaramaz:lepi:
canım hayırlısı olsun aslında daha benimde vaktim var biliyom da işte normal doğumun cilvesi ne zaman olacağı belli değil ya insan çok umutlanıyo. sezeryanın tek iyi yönü bence bu günü belli oluyokaydirigubbakcemile2bakalım göktuş bey 31 martta kucağında mı olacak.

ÇOK HOŞ BİR YAZIYMIŞ CANIM.iYİ GECELER SANADA.

Back
X