Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım aynen bende hep yarın msj atayım diyom sonra unutuyom.sağol dünürüm bende aldm ama sonradan pişman oldum o kadar borç oldu falan eşimde ben zaten alacaktm falan dedi.sağolsun hiç kırmıyo ya...........
tuğbacığım rahimeyle bizde msjlaştık bikaç kere evet ömerin uyku problemi devam ediyomuş.sağolsun hastanede yattığımı yazınca bikaç kez msj çekti.aslında yarın unutmasamda bende atsam msj.ama o kadar unutkan oldum ki çok fenayım ya unutkanlıkta
kızlar bende yatıyom hepinize iyi geceler. mehtapcım,fundacım, zeynocum tatlı rüyalar iyi bakın kendinizeopuyorumnanaktanGüzel annişler banada müsade.İyi geceler.a.s.
hatılıyom canımcım benim çatlak doktorun hesabı da bir garip zaten 2 hafta kaldı 3 hafta var diyo, 1 hafta öncede senin daha 1 ayın var diyodu.kaydirigubbakcemile3aşkitomla doktorumuz aynı zatenbilmiyorumkismile
canım göktuş şöyleee bir gelmeye niyetlendi sonra baktıki dışarıda şartlar çetin vazgeçti burada ekmek elden su gölden diyodur yaramaz:lepi:
canım hayırlısı olsun aslında daha benimde vaktim var biliyom da işte normal doğumun cilvesi ne zaman olacağı belli değil ya insan çok umutlanıyo. sezeryanın tek iyi yönü bence bu günü belli oluyokaydirigubbakcemile2bakalım göktuş bey 31 martta kucağında mı olacak.
Güzel annişler banada müsade.İyi geceler.a.s.
ay canım aynen bende hep yarın msj atayım diyom sonra unutuyom.
seni bile güya 5 kere arıyodum hastanedeykenkaydirigubbakcemile3 hep belli bir saatten sonra rahatsız etmiyeyim yarın gündüz ararım dedim bi baktım çıkmışsın hastanedenkaydirigubbakcemile3
ohooo ben gelene kadar herkescikler dağılıvermiş....
ama napim yarın okul yok diye benim kardeşim uyumadı abla zaten sen zombi gibisin gece ayaktasın alırsın pc'yi dedi...hoş eşim bana jest yapmış dükkandan pc getirmiş,kardeşim basındayken ciğerci kedisi gibi bakıyorum bana versin yada wc ye gitsin diye ama bizim pc de bi turlü ayar tutmadı ,internete bağlanamadı....
nese sonuç olarak şimdi burdayım...
bu arada bugun benim doğum gunum,hem hamişim,hem yalnızım...bir kk topiğinde hala doğuramadım burdayım.....hhehhehhe:)))))))))))))) uydumu bilmem ama gzl oldu.....
tatlıms... tuğbacım.. gece uyuyamamışsın tatlım ... aman bugün kimseler gelmese bari de uyusan dinlensen.. sersem gibi olursun yoksa.. benim sıpada bazı geceler çıkıcakmış gibi fıttırıyo içimde resmen ama allaha şükür çıkan falan olmadı daha :)) daha zamanları var beklesinler az daha...
ayy bu arada deli olucam.. gece bilg. kapatıp yatağa gidiyodum.. nerden takıldıysa bi şarkı takıldı.. ilk kez duydum ve sadece nakaratını biliyorum ama sabahta uyandığımda dilimdeydi.. dün tv de kanalları gezerken starda evlendirme programında çalıyodu.. ordan mı takıldı ki yaa :)))
hayret bişey oluvedim gari garide gari...
zilleri takıp oynayıvedim gari garide gari ....delikafadulden
ben burdayım benim adım tuğba
aslında bende yatsam uyurum şu an ama uyuyamambadanacı gelicek...
amaan uyumıyayım yaaa.. şu badana işi de bitsin de rahatça bekliyim oğlumu:asigim: yarın evimin bütüün temizliğe dairt işleri bitmiş olarak uyanıcam inşallahhh :dance:
canımm keşkeee nerdeee nazlıyla rüyaya yatcaz artık bebiş geliyomu diye her yeni gün bir umut ama bizde tık yok vallakaydirigubbakcemile3[/B][/COLOR]