Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım geçmişi görmüşsündür 39 haftaya giriyoruz tuğbayla ben hala tık yok:)))) sen daha dur...
Kızlar biz geldik.
Dün doktora gittik. Mehmet Salih 2.700 olmuş boyu da 43 cm olmuş.Herşey normal ayın 5 inde çatı muayenesi olcak.Ve normal yapcam zemuszemus.Doktorum senden bekliyorum dedi.Dedim bende hehehee
huhuuu günaydınlarr.. hava çok güzel akşam çok bacak ağrım oldu zor uyudum ama şimdi iyiyim odamız gelicek onu bekliyoruz ancak bitirdiler artık bizimde odamız hazır olucak. pzt dr a gidicez bakalım benimki 3 kiloyu çoktan geçmiştirbakalım gün vericekmi artıkk
:teytey: :dance: :sm_cool:
kızlarr nasıl sevindiim.. nasıl şaşırdımm ve nasıl mutlu oldumm anllatamamm.. annemler geldi az önce.. vee ellerinde bebeğimin beşiği :sm_cool: bizim çarşıda beğendiğimiz renk vemodelde.. eda da mobikya beşik aldıkları için bu kez hiç beklemiyodum :) bi deyeni klozet halı takımı almış bana pembeli.. banyom pembe ama benimkiler griliydi.. annem pembişli de almış..ayy hakkını nasıl öderim yaa...
kaynanamlara da kapak olsun...
bu sabah acayip bir kasılma ile uyandım....
kahvaltı hazırlıyım derken de farkettim ki ayakta duramıyrm rahimde acayip bir baskı ve acıma var....
nese kızlar biz yatalım biraz....
öpüyoruz sizleri....
bu sabah acayip bir kasılma ile uyandım....
kahvaltı hazırlıyım derken de farkettim ki ayakta duramıyrm rahimde acayip bir baskı ve acıma var....
nese kızlar biz yatalım biraz....
öpüyoruz sizleri....
mrb kızlar.evet haber veremıcem dıye korktum.yanı oğlum bugun doğsaydı.cuma gunu suyunun azaldıgını soyledı.bugun gıttık sabah tahlıller yapıldı yatış ıcın gıtmıstım ama drum bana bende ona baktım gel pzartsı yapalım dedı.pzartesı sabah 8 de gıdıcez.sezaryanla dogacak.kacıncı sıradayız bılmıyorum ama erkencıyız..dun gece uyku tıutmadı bugun olacak dıye garıp bı duygu evden cıkarken 2 kısı olarak donmek yatagına boş sonkez bakmak.ılk sabah kalkınca oturdum yatagına baktım oylece.agladım sımdı bıraz daha sakınım.pzrtsıyı beklıyoruz.ıns.doğumdan sonrada haber verırım sıze.hepınızı opuyorum kızlar.........
mrb kızlar.evet haber veremıcem dıye korktum.yanı oğlum bugun doğsaydı.cuma gunu suyunun azaldıgını soyledı.bugun gıttık sabah tahlıller yapıldı yatış ıcın gıtmıstım ama drum bana bende ona baktım gel pzartsı yapalım dedı.pzartesı sabah 8 de gıdıcez.sezaryanla dogacak.kacıncı sıradayız bılmıyorum ama erkencıyız..dun gece uyku tıutmadı bugun olacak dıye garıp bı duygu evden cıkarken 2 kısı olarak donmek yatagına boş sonkez bakmak.ılk sabah kalkınca oturdum yatagına baktım oylece.agladım sımdı bıraz daha sakınım.pzrtsıyı beklıyoruz.ıns.doğumdan sonrada haber verırım sıze.hepınızı opuyorum kızlar.........
neyse ki siz varsınız da sayenizde güne güzel haberlerinizle başlıyorum. bu harika bir haber canım. pazartesi 2 doğumumuz var desene. semafatih arkadaşımız da ikizlerini kucağına alacak inşallah 4. sırayı paylaşırsınız artıkkaydirigubbakcemile3mrb kızlar.evet haber veremıcem dıye korktum.yanı oğlum bugun doğsaydı.cuma gunu suyunun azaldıgını soyledı.bugun gıttık sabah tahlıller yapıldı yatış ıcın gıtmıstım ama drum bana bende ona baktım gel pzartsı yapalım dedı.pzartesı sabah 8 de gıdıcez.sezaryanla dogacak.kacıncı sıradayız bılmıyorum ama erkencıyız..dun gece uyku tıutmadı bugun olacak dıye garıp bı duygu evden cıkarken 2 kısı olarak donmek yatagına boş sonkez bakmak.ılk sabah kalkınca oturdum yatagına baktım oylece.agladım sımdı bıraz daha sakınım.pzrtsıyı beklıyoruz.ıns.doğumdan sonrada haber verırım sıze.hepınızı opuyorum kızlar.........
mayıs annesi olacağım inşallah,ne güzel doğumlar başlamış,Allah hepinize sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah;
doğum günün kutlu olsun özge.nice yıllar...
kızlarr günaydın nasılsınız
ben yine uıyuyamadım
yine huysuzum
offf hamileliği hiç böyle düşünmemiştim kendime tahammülüm yok..
neyse ki siz varsınız da sayenizde güne güzel haberlerinizle başlıyorum. bu harika bir haber canım. pazartesi 2 doğumumuz var desene. semafatih arkadaşımız da ikizlerini kucağına alacak inşallah 4. sırayı paylaşırsınız artıkkaydirigubbakcemile3
çok sevindim canımmm gözün aydın olsun bizlere haber vermeyi unutma tatlım merak ederiz. en kısa zamanda tecrübelerin ve bebeğinin resimleriyle seni bekliyoruz ona göre:1hug: :asigim:
ÖZGECİM BİTANEM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN. a.s.
KUZEY BEYLE NİCE MUTLU YILLAR YAŞLARA GİRMENİ DİLERİM CANIM. :asigim:
BİR SONRAKİ DOĞUMGÜNÜNDE KUZEY DE YANINDA OLACAK:teytey:
MUTLU YILLAR TATLIM:1hug: