Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özgecim ayaklarını uzat veya b,raz uzan geçmezse dr una bi sor.geçmiş olsun canım
fundaaa, özgeeee kızlarr ben geldimmm
fundacım göktuşum nasıl uslu uslu oturuyomu:1hug:
özgecimm bu sıpalar çürüttü bizi valla çürük gibi ağrılar ondandırkaydirigubbakcemile3
bende eşime küstüm, ağladım zırladım, barıştım geldim. hay ben bu hamileliğin var ya dengem bozuldu ortada fol yok yumurta yok hala ağlayasım varklava:
fundaaa, özgeeee kızlarr ben geldimmm
fundacım göktuşum nasıl uslu uslu oturuyomu:1hug:
özgecimm bu sıpalar çürüttü bizi valla çürük gibi ağrılar ondandırkaydirigubbakcemile3
bende eşime küstüm, ağladım zırladım, barıştım geldim. hay ben bu hamileliğin var ya dengem bozuldu ortada fol yok yumurta yok hala ağlayasım varklava:
hoşgeldin canım....
ayy ne olcak bu halimiz böle biizm.....
bend eöle darldım ki anlatamam.....
içim cıkcak sıkıntıdan ruhum daraldı....
ev ev ev baska bişi yok....
sürekli bir uyku hali,sürekli bir halsizlik....
kime saracağımı şaşırmış haldeyim bende....
sen niye dellendirdin adamı bakim:)))
kızlar eğer sakinleşmenin bir yolunu bulamazsak herifler çıldıracak vallahoşgeldin canım.
bende eşime kızdım canım sıkılıyor uyuma yapılcak işlerimizi yapalım dedi.annesi var bizde kadınla ne konuşayımki sürekli........yapılcak işi bana söyle diyo sağolsun söylesem yapar ama o da yoruldu iyice 2 dk rahat durmuyo kadıncağız bel fıtığı var zaten.adam biraz sinirlendi söylendi bana yattı uyudu gene.ya o bizim malum kütüphaneyi salona çıkardıkya onun için 2 koli aldık hala dışı güzel bi kaplıkla kaplanacak.bi insan bu kadar üşengeç olur ya.........kolileri doldurmuş nbende kaldırıp boşaltamıyorum.anası olmasa uyutmam ben onuya anasına şükretsin.uyanıncada dışarı çıkması lazım en az 2 saatlik işi var dışarda bu kadar olur ya.........ben işler bitsin rahat doğumu bekleyeyim dedikçe adam uyuyo ya.hastanedeki hemşire bile diline doladı uykusunu benim serum bitmiş hava yapmış kolum şişmiş adam hor hor uyuyo.ay bak bi dokundun bin ah işittinbilmiyorumkismile
özge al bendende o kadar çok sıkıldım çok.
ya kızlar.1 ay kaldı.ama bende tık yok.ne sancı ne farklı bir bel ağrısı.ya normal doğurmak istiyorum ben ya.
ya açılma olmazsa diye de korkmya başladım şimdi de.aman ne olacak benm bu halim yaaaaaaaaaa.
Kızlar biz geldik.
Dün doktora gittik. Mehmet Salih 2.700 olmuş boyu da 43 cm olmuş.Herşey normal ayın 5 inde çatı muayenesi olcak.Ve normal yapcam zemuszemus.Doktorum senden bekliyorum dedi.Dedim bende hehehee
:teytey: :dance: :sm_cool:
kızlarr nasıl sevindiim.. nasıl şaşırdımm ve nasıl mutlu oldumm anllatamamm.. annemler geldi az önce.. vee ellerinde bebeğimin beşiği :sm_cool: bizim çarşıda beğendiğimiz renk vemodelde.. eda da mobikya beşik aldıkları için bu kez hiç beklemiyodum :) bi deyeni klozet halı takımı almış bana pembeli.. banyom pembe ama benimkiler griliydi.. annem pembişli de almış..ayy hakkını nasıl öderim yaa...
kaynanamlara da kapak olsun...
mrb kızlar.evet haber veremıcem dıye korktum.yanı oğlum bugun doğsaydı.cuma gunu suyunun azaldıgını soyledı.bugun gıttık sabah tahlıller yapıldı yatış ıcın gıtmıstım ama drum bana bende ona baktım gel pzartsı yapalım dedı.pzartesı sabah 8 de gıdıcez.sezaryanla dogacak.kacıncı sıradayız bılmıyorum ama erkencıyız..dun gece uyku tıutmadı bugun olacak dıye garıp bı duygu evden cıkarken 2 kısı olarak donmek yatagına boş sonkez bakmak.ılk sabah kalkınca oturdum yatagına baktım oylece.agladım sımdı bıraz daha sakınım.pzrtsıyı beklıyoruz.ıns.doğumdan sonrada haber verırım sıze.hepınızı opuyorum kızlar.........