2010 Nisan Anneleri

yok canım ara ara kesilip tekrar vuran bi ağrı değil.sadece bel ağrısı mesela başlıyo ağrımaya en fazla yarım saat sürüyor ama adet olcakken ağrır ya belin öyle ağrıyor.az sonra uzancam geçmezde artarsa giderim

bizim bu akşamda aynı sekilde kasılmamız oldu...
ama ne kasılma ,buna eşlik eden krampta var...
dün on dakkalık mesafeyi yürüyemedim ....
bugun bakkala gidemedim...
yarında koridordan diğer odaya gecemiycem....
yavas yavas sancılar geliyorum diyo...
bu baya farkedilir boyutda.....
oyyyy yaklaşıyoruz sanırım....
bakalım oğlum sözlüsünü bekliycek mi....

Hoşgeldin canım .Seni sormalıŞeniz

ayyy iyiyim.yedim nutelleyı çıldırttım çocuğu.yunus hadi hadi diyo.

Mehtap ben annemden geldikten sonra noldu tamin et.Kız 1 saat önce annem komşuyla kavga etmiş.Babamda karışmış kardeşim girmiş olay olmuş sitede....Şok oldum vallaaa

Emzirmeye başlamadan masajla toparlanırsa daha rahat emer bebişler.Birde canım sadece memenin başı verilirse hem yara olur hem bebek sağlıklı ememez.Bebeğin alt dudağı iyice açık olup kahverengi kısmıda almalı bebek emerken.Dikkat edilirse bebiş rahat rahat emer.

hımm anladım canım sağol.birde sana bişey daha sormak istiyodum göğüs kremi çatlak olmasın diye sürülen kremler hakkında ne düşünüuyosun?çok soru sordum gecenin bu vaktinde sana helal et hakkını canım

yok canım ara ara kesilip tekrar vuran bi ağrı değil.sadece bel ağrısı mesela başlıyo ağrımaya en fazla yarım saat sürüyor ama adet olcakken ağrır ya belin öyle ağrıyor.az sonra uzancam geçmezde artarsa giderim

benimde iki gundur kasılmalarım var...
kramp girdimi ölece kalıyorum mümkün değil kıpırdamak...
zaten bel ağrısını sorma canım bıçak saplanıyor sanki...
bende gecmez gibi olursam artık gitmeyim düşünüyorum...

ayyy iyiyim.yedim nutelleyı çıldırttım çocuğu.yunus hadi hadi diyo.

Mehtap ben annemden geldikten sonra noldu tamin et.Kız 1 saat önce annem komşuyla kavga etmiş.Babamda karışmış kardeşim girmiş olay olmuş sitede....Şok oldum vallaaa
Kimseye bişey olmamış değil mi?Allah korusun.

hımm anladım canım sağol.birde sana bişey daha sormak istiyodum göğüs kremi çatlak olmasın diye sürülen kremler hakkında ne düşünüuyosun?çok soru sordum gecenin bu vaktinde sana helal et hakkını canım

Kremlerin bir zararı yok canım.Öneriyoruz bizde ama bebişin tiksinmemesi için çok iyi temizledikten sonra verilmeli tabikii.Ne demek canım tabiki birbirimize soracağız.

özgecim kasık ağrım yok benimde sadece belimde ağrı var.bugün ilki 10 dakika falan sürmüşür.ikincisi 30 dk falan buda 45-50 dk dr var.ama bu ağrılar 2-3 saat arayla oluyo anaaaaaaaaa sıklaşırmı acep*canım hani ay gün ağrısı derlerya ben kendimi öyle avutuyorum.geçmezse bende giderim.dikkat edelim canım ya vakit yaklaştı

yok ya olmamış ama tedirgin olmuşlar
ya adam psikopat elinde sopa tak tak tak vurmuş duvarlara annem de inmiş
kardeş neden yapıyorsun gece gece diye
adam da anneme bağımış ben size mi yapıyom yan komşuya yapıyorum
duymuyor musunuz siz sesi rahatsız olmuyor musunuz falan diye bağımış
annemde yoo demiş ama sizin yaptıgınız ayıp demiş adam sen kim oluyosun falan demiş babam inmiş tartışmışlar kardeşim inmiş olay falan olmuş
kardeşim demiş ki sabah ablam gelmesin
bu adam psikopat ablamı tartaklar falan annem aradı söledi sabah gelme diye

Kimseye bişey olmamış değil mi?Allah korusun.

Kremlerin bir zararı yok canım.Öneriyoruz bizde ama bebişin tiksinmemesi için çok iyi temizledikten sonra verilmeli tabikii.Ne demek canım tabiki birbirimize soracağız.

canım bana bi krem önerdi drım.ondan kullanıyorum ama dediğin gibi iyice temizlenmesi gerekiyormş bebek emerken.senin dediğin gibi inşallah iyice tutarda çatlak falan olmaz göğüste

özgecim kasık ağrım yok benimde sadece belimde ağrı var.bugün ilki 10 dakika falan sürmüşür.ikincisi 30 dk falan buda 45-50 dk dr var.ama bu ağrılar 2-3 saat arayla oluyo anaaaaaaaaa sıklaşırmı acep*canım hani ay gün ağrısı derlerya ben kendimi öyle avutuyorum.geçmezse bende giderim.dikkat edelim canım ya vakit yaklaştı

Bu arada avatarın çok hoşuma gitti fundacığım.Helede bebişin gözleri.

canım bana bi krem önerdi drım.ondan kullanıyorum ama dediğin gibi iyice temizlenmesi gerekiyormş bebek emerken.senin dediğin gibi inşallah iyice tutarda çatlak falan olmaz göğüste

İnşallah canım.Çatlayınca emzirmesi çok zor oluyor.Güzel alırsa gögsünü çatlak oluşmuyor,sütün iyi geliyor ,bebişte tam doyuyor o zaman.

slm herkese
kızlar size bişeyler sorucam cmrtesi günü dr.a gittim bebeğim sata göre 36+2 olması lazım ama 2 hafta önde gidiyo yani şuan 38+2 yim geçen gittiğimde dr. erken doğabilir dedi bu gittiğimdede nst de hafif sancılar çıktı kilosu 3,160 çıktı doğuma kadar 3,500 olur dedi biraz iri dedi dr.um sağolsun sezeryan yapmayı çok seviyo o yüzden olsun 2 dk.da alırım dedi bende sezeryan istemiyorum dedim 3,500 normal geldi sizce normal değilmi ben istemeyincede doğumla ilgili bişey söylemedi sezeryan için gün vermedi 2 hafta sonrasına çatı muayenesi için gün verdi ama geç değilmi ben o zamana kadar doğurabilirim eğer o zamana kadar sancılanırsan hemen gel dedi
bide bebek dönmüş düz geliyo dedi bebek döndükten ne kadar sonra doğum olabilir
iki gündür acayip ağrım oluyo yatakta dönemiyorum sabahtan beride kasıklarım acıyo kemiklerime baskı yapıyo resmen 2 hafta önde olunca erkenmi doğar yoksa gününü beklermi bilen varmı
bence normal ama sancın olursa mutlaka doktora git çok ta iri bebek değil ama sata göre bakarsan iriymiş ee önemli olan usg ise normal gibi zaten bazı doktorlar çatı muayenesini sancı başladıktan sonra yapıyomuş hayırlısı olsun bu doktorlar sezeryan yapmaya çok meraklı ya benimki de öyle
ii akşamlar kızlar..bi bakayım dedim ama kimler online göremiorum azcık geçmişi okudum hasta olanlar var geçmiş olsun hepinize..aman son günlerde dikkat edşn kendinize..zaten halimiz yok hastalık direncimizi hepten götürmesin..şuan enerji depolamamız lazım iice.4 bebeğimiz oldu bugün itibariyle sanırım..ne güzel gideerek sıra bize gelio.çok heyecanlıyım zaman hiç geçmio sanki.iice de ağırlaştım bugün çarşıya çıkayım dedim eve zor attım kendimi.oğlumun aşağılara baskı uyguladığını iice hissediorum artık.bakalım gününü bekleyecekmi kuzum.buarada sezeryan günü belli olan arkadaşlar var aynı olduğumuz. yosuncum ve zeyracım nisan 10 dediler benim sezeryan tarihimde aynı.inşallah aynı gün kavuşacaz meleklerimize.hayırlısı olsun diyelim.görüşürüz kızlar..herkeze ii akşamlar
seninde sezeryan tarihin belli olmuş ne güzel bu ağrılar hepten mahvetti artık bu doğum gerçekleşsede şu miss kokularını içimize çeksek bebişlerimizin
Slm kızlar bugun çatı muayenemi oldum 1 cm açıklığım bile varmış bebek pozisyonnu almş nst de hafif sancı da çıktı ama bebişim daha 2600gr doğum her an olabilir gününü de doldurabilir, hayırlısı bakalım.

bana kalsa bir an evvel doğurmak istiyorum ama biras küçükmüş kuzucum ya
ayy yavrum yaa ne küçükmüş olsun sonradan toparlanır hayırlısı olsun inşallah
slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.
canım allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla sıhhatle inşallah maşallah ilosu çok güzelmiş sende ii mişsin maşallah neyse allah bizede en kısa zamanda nasip etsin
kıslarrrrr doktordan geldim. nst ii bi problem yok çok şükür.....

pazara kadar gelmezse bebeğim pazartesi sabah 7 de hastane de olucaz:)))))))

suniyle başlatıcakmışız:)))))))
ayy 1 haftamı kaldı ne güzel yaa göz açıp kapayana kadar geçecek inşallah allahım kucaımıza almayı nasip etsin inşallah
ay uykum var ama nefes alamıyorum, karnım taş. nasıl uyunacak yaaa?
ayy aynene valla bende içim bi sıkılıyor balkona çıkıyom içeri giriyom yok olcak gibi değil ara ara kasığımada sancı giriyor uykum geliyor ama uyuyamıyorum
bizim bu akşamda aynı sekilde kasılmamız oldu...
ama ne kasılma ,buna eşlik eden krampta var...
dün on dakkalık mesafeyi yürüyemedim ....
bugun bakkala gidemedim...
yarında koridordan diğer odaya gecemiycem....
yavas yavas sancılar geliyorum diyo...
bu baya farkedilir boyutda.....
oyyyy yaklaşıyoruz sanırım....
bakalım oğlum sözlüsünü bekliycek mi....
ahh ahh ne zaman geçecek bu kasılmalar bende de az önce oldu şimdi biraz kasılma geçtide midem şiş nefes alamıyorum ama ağrı gibi değil içim sıkılıyor ayy allahım yardım et

bu arada herkese ii geceler nasılsınız bakem ben çok köüyüm yaa içim felaket sıkılıyor nefs alamıyorum sanki eşyalar da üstüme üstüme geliyor yaa belli başlı ağrayan bi yerim yok yani hamilelik ağrıları işte ama artık dayanamıyorum yemek bile yiyemedim meyve bile çay bile elimi ağzıma götürecek mecalim yok nedense ayy allahım yarıdm et

Bu arada avatarın çok hoşuma gitti fundacığım.Helede bebişin gözleri.

canım sağol.güzel dünürüm beni bakmaya gelmişti bu akşam o yaptı ben eklemeyi bilmiyordum banada öğretmiş oldu.dünürümün marifeti yani.

İnşallah canım.Çatlayınca emzirmesi çok zor oluyor.Güzel alırsa gögsünü çatlak oluşmuyor,sütün iyi geliyor ,bebişte tam doyuyor o zaman.

ay bazı adınların o kadar çok çatlarmışki kanarmış nerdeyse.inşallh bizimki öyle olmaz iyice tutar karnıda doyar kuzucuklarımızıncokacimcoook

özgecim bu akşam soru sorma akşamım şu rezene çayını öneriyordun sen süt için ne zaman kullanmaya başlamalı o çayı.şimdiden başlasakmı acaba.birde ben unuttum ya 1 tatlı kaşığı rezeneyi 1 fincan kaynar suya koyuyosun 5 dk mı demliyorduk

bu arada herkese ii geceler nasılsınız bakem ben çok köüyüm yaa içim felaket sıkılıyor nefs alamıyorum sanki eşyalar da üstüme üstüme geliyor yaa belli başlı ağrayan bi yerim yok yani hamilelik ağrıları işte ama artık dayanamıyorum yemek bile yiyemedim meyve bile çay bile elimi ağzıma götürecek mecalim yok nedense ayy allahım yarıdm et

İyi geceler canım.Sıkıntılar giderek artıyor malesef.Bebişler doğunca nasıl olacağız bakalım.

Back
X