2010 Nisan Anneleri

özgecim bu akşam soru sorma akşamım şu rezene çayını öneriyordun sen süt için ne zaman kullanmaya başlamalı o çayı.şimdiden başlasakmı acaba.birde ben unuttum ya 1 tatlı kaşığı rezeneyi 1 fincan kaynar suya koyuyosun 5 dk mı demliyorduk

doğuma bir hafta kala baslasak aslında cok ii.... ama bilinmez ki doğum ne zaman....
ben hiç sevmem oyuzden doğumdan sonra baslıycam....
hem bebeğin gazıda olmaz....
aynen demleme sekli dediğin gibi,balla tatlandırabilirsin....
istersen doğumla beraber baslarsın....

ayy evet yaa bu lohusa dönemi daha bunaştıcı geçiyor evet bebeklerimiz olcak ta ama hiç kendimize vakit ayıramıycz e azından bir süre dur bakalım mehtapcım nasıl olcak allah sabır versin
özge en fazla 2 hafta sonra geçecek bu kadar sabrettik artık mükafatını alcaz inşallah bebeklerimiz kucağımızda iken herşeyi unutacaz

ayy bende iice kafayı sıyırdım valla mehtaba ne diyorum özgeye ne diyorum ayy valla ben bunalıma girmişim uyuyamıyom da ayy çığlık atasım var bu saatte

oglum 3 kiloyu gecmis teyzeleri
doktor artik her an gelebilir dogum kanalina inmis dedi
cok tuhaf agrilarin var ama sen yok diyorsun dedi
adet agrisi gibi agrilarin olsa dahi saat kac olursa olsun hemen hastaneye gidin dedi
bazilarinda agrilar adet agrisi gibi olup cok siddetli olmayabiliyormus su patlayabilirmis ,patlasada beni hastanede yatirmalarina gerek yokmus bebegi alabilirlermis
bugun alttan bakmadi acilmam ne durumda onu bilemiyorum simdi
bugunden itibaren dogumuma tam bir ay var halbuki
doktor dogsa bile cok iyi oldugunu söyledi o yuzden icim rahat
doktordan daha iyimi bilcem dimi kaydirigubbakcemile3
birde gülerek dedi ki :
yürüyüs yapmam yasakti yha hani artik yürüyebilirsin bebegin dahada cabuk gelmesini istiyorsan dedi :lepi:
esim bugun isteydi tek basima yürüdüm doktora eve gelesiye kadar öldüm ben yürüyüs yapamam sanirim kafamçokkarıştı
maşallah canım benim bak doktorunda demiş artık bebişlerimiz doğsa bile belirli kilolarda canım benim korkulacak bişey yok şükürler olsun canım aman fazla yürüme sen yinede canım geç olsunda güç olmasın şekerciğim

kızlar merhabalarr nasılsınız
ben pek iyi değilim dünden beri bir hapşırma, baş ağrısı kırgınlık. alerji diye kendimi avuttum ama alerji olsaydı şimdiye geçerdi. hiç grip olmadım diye diye şifayı kaptım galiba.
hapşırmaktan ciğerlerim ağrıyo, başım çatlıyo ağrı kesici almakla almamak arasında çok kararsız kaldım.
gülsemincim maşallah bebişine tatlım sende benden önce doğurursan çatt diye çatlarım aaaaa:)
kızlarrr jalenin bebişini gördünüz dimi face de maşallah dünya tatlısı tombik sıpa 41 kere maşalllaahhh:asigim: :nazar: :nazar:
canım çok geçmiş olsun dikkat et tuğbişim ıhlamur iç bol bol canım limonlu aman canımcım son haftalarımızdayız canımcım artık kaanımız için güc kuvvet lazım canım benimolumunekankayizsmile

ii akşamlar kızlar..bi bakayım dedim ama kimler online göremiorum azcık geçmişi okudum hasta olanlar var geçmiş olsun hepinize..aman son günlerde dikkat edşn kendinize..zaten halimiz yok hastalık direncimizi hepten götürmesin..şuan enerji depolamamız lazım iice.4 bebeğimiz oldu bugün itibariyle sanırım..ne güzel gideerek sıra bize gelio.çok heyecanlıyım zaman hiç geçmio sanki.iice de ağırlaştım bugün çarşıya çıkayım dedim eve zor attım kendimi.oğlumun aşağılara baskı uyguladığını iice hissediorum artık.bakalım gününü bekleyecekmi kuzum.buarada sezeryan günü belli olan arkadaşlar var aynı olduğumuz. yosuncum ve zeyracım nisan 10 dediler benim sezeryan tarihimde aynı.inşallah aynı gün kavuşacaz meleklerimize.hayırlısı olsun diyelim.görüşürüz kızlar..herkeze ii akşamlar
canım benim özlettin kendini bitanem evet artık iyicene ağırlaştık canım aman dikkat edelim yinede herşeye rağmen canım bizim daha belli değil ayın 29da belli olacak ama biz eşimle ayın 5i olursa o gün olsun diyeceğiz tabi doktorumuzda uygun görürse daha onun kararını ayın 29da vereceğiz inşallah canım geç olsunda güç olmasın canım inşallah:Saruboceq:
slm canlarım nasılsınız meleğim dünyaya geldi allahım sizede nasip etsin işallah harika bi duyguymuş annelik çok tatlu bi, oğluşum var teyzeleri.anca fırsat bulup girebildim.
amin canım tekrar gözün aydın ayyy sen şimdi bulutların üstünde uçuyosun canım oğluşunu benim içinde kocamn öp şimdi o ne güzel kokuyodur canım benim yaabir ara resiminide ekle vakit bulunca canımolumunekankayizsmile

kıslarrrrr doktordan geldim. nst ii bi problem yok çok şükür.....

pazara kadar gelmezse bebeğim pazartesi sabah 7 de hastane de olucaz:)))))))

suniyle başlatıcakmışız:)))))))
canım hadi gözünüz aydın hayırlı olsun canımcım ohh adamıza kavuşmaya az kaldı şükürler olsun canım

bu arada herkese ii geceler nasılsınız bakem ben çok köüyüm yaa içim felaket sıkılıyor nefs alamıyorum sanki eşyalar da üstüme üstüme geliyor yaa belli başlı ağrayan bi yerim yok yani hamilelik ağrıları işte ama artık dayanamıyorum yemek bile yiyemedim meyve bile çay bile elimi ağzıma götürecek mecalim yok nedense ayy allahım yarıdm et

canım benim geçmiş olsun artık ağırlaştık gerçekten ağrılarımız arttı ama vakitte az kaldı canım şurada çok çok 2 hafta daha bekleyeceğiz çoğumuz ondan sonra bebişlerimiz kollarımızda olacak rabbimin izniyle

bu arada en son dünürcüğüme çok teşekkür ediyorum çok güzel vakit geçirdik yine damadımın odası çok güzel olmuş son kez görüştü bizim beşik kertmeleri kendilerine geldiler:))))

İyi geceler kızlar.Tatlı rüyalar.opuyorumnanaktan

canım iyi geceler sanada tatlı rüyalar

doğuma bir hafta kala baslasak aslında cok ii.... ama bilinmez ki doğum ne zaman....
ben hiç sevmem oyuzden doğumdan sonra baslıycam....
hem bebeğin gazıda olmaz....
aynen demleme sekli dediğin gibi,balla tatlandırabilirsin....
istersen doğumla beraber baslarsın....

canım sağol.ben bu hafta sonundan itibaren başlamayı düşünüyorum.hiç içmedim tadı nasıl bilmiyorum.çok sağol canım

kızlar bende yatayım iyi geceler tatlı rüyalar hepinize.oğlumla sizleri öpüyoruz

iyi geceler mehtapcığım hacerciğim ben geldim siz gidiyosunuz ama oldumu şimdicik yaaaa:gitme:

maşallah canım benim bak doktorunda demiş artık bebişlerimiz doğsa bile belirli kilolarda canım benim korkulacak bişey yok şükürler olsun canım aman fazla yürüme sen yinede canım geç olsunda güç olmasın şekerciğim

canım çok geçmiş olsun dikkat et tuğbişim ıhlamur iç bol bol canım limonlu aman canımcım son haftalarımızdayız canımcım artık kaanımız için güc kuvvet lazım canım benimolumunekankayizsmile

canım benim özlettin kendini bitanem evet artık iyicene ağırlaştık canım aman dikkat edelim yinede herşeye rağmen canım bizim daha belli değil ayın 29da belli olacak ama biz eşimle ayın 5i olursa o gün olsun diyeceğiz tabi doktorumuzda uygun görürse daha onun kararını ayın 29da vereceğiz inşallah canım geç olsunda güç olmasın canım inşallah:Saruboceq:

amin canım tekrar gözün aydın ayyy sen şimdi bulutların üstünde uçuyosun canım oğluşunu benim içinde kocamn öp şimdi o ne güzel kokuyodur canım benim yaabir ara resiminide ekle vakit bulunca canımolumunekankayizsmile

canım hadi gözünüz aydın hayırlı olsun canımcım ohh adamıza kavuşmaya az kaldı şükürler olsun canım

canım benim geçmiş olsun artık ağırlaştık gerçekten ağrılarımız arttı ama vakitte az kaldı canım şurada çok çok 2 hafta daha bekleyeceğiz çoğumuz ondan sonra bebişlerimiz kollarımızda olacak rabbimin izniyle

bu arada en son dünürcüğüme çok teşekkür ediyorum çok güzel vakit geçirdik yine damadımın odası çok güzel olmuş son kez görüştü bizim beşik kertmeleri kendilerine geldiler:))))

canım benim aslında ben teşekür ediyorum senin gibi dünürü mumla arasam bulamazdım valla.eşimde diyo hep hatta sizden sonrada konuştk kayınvalidemde dedi çok iyiler dedik çok geldiler aradılar sordular sağolsunlar dedik.bizde çok güzel vakit geçirdk canım.ayrıca bana yeni avatar yaptın,silikon tabancasıyla boncuklarımı yapıştırdın Allah razı olsun canım.40 yıl arasam senin gibi dünür bulamazdm caım.

bizim bebekleri kendilerine geldiler derken benim oğlan senin kızı gördükten sonra coştu valla gittiniz gideli uyumadı bi hareket bi hareket.gizem sakinleştiriyo benim oğlanı valla.inşallah yarı dr unuzdanda iyi haberlerle gelirsiniz canım

kızlar bende kaçıyorum belim hiç geçmedi biraz azalıyo ağrı tekrar başlıyo.hepinize iyi geceler

ayyy özgeciğim canım benim yaaa nasılsın canımcım seni görmeden olurmu ben giden teyzoşlara iyi geceler dedim canımcım yoksa olurmu hee

canım dünürüm benim herşey kalpkalbe karşıymış iyikide nisan ayında doğum yapıcam senin gibi bir arkadaşım dünürüm olduğu içinde bizde çok mutluyuz canım kalp kalbe olmasa geliş gidiş olmazdı canım inan bitanem eee kızımızı vericez baksana şimdiden çeyiz hazırla dedi turgut hocam valla ben bişeycikler yaparım artık şimdiden sende yat dinlen canım yoruldun bitanem

iyi geceler dünürcüğüm bende yatacağım zaten artık uzun süre oturamıyorum bende canım ağırlaştık birde ondan kocamn öptük seni ve özge teyzoşumuzu iyi geceler rabbim sıhıyet versin canlarım

dünür ya tam kapatıyodum aklıma ne geldi göbüşümüzün fotosunu çekmeyi unuttuk ya........................

mrb kızlar! herkes kaçıyo bakıyorum! benim gibi uykusu kaçıp da yeni gelen var mı acabaaaa?

altın dünürler .....
maşlh size nazar değmesin inşlh...
ii geceler kızlar ikinizede öpüyorum kocaman.....

Şu çatı muayenesinde çok canım yandı demiştin ya hiç aklımdan çıkmıyo! Cumartesi ben de gidicem ama fena korktum daha basit bi işlem sanıyodum!

Şu çatı muayenesinde çok canım yandı demiştin ya hiç aklımdan çıkmıyo! Cumartesi ben de gidicem ama fena korktum daha basit bi işlem sanıyodum!

ya herkeste bir olmuyormuş ama tatlım...
kendini kasmaman gerekli....ben zaten o çataldan öcü gibi korkuyordum....
birde utanç durumu beni hepten nakavt etti....
normalde nası oluyo bilmiyorum ama bana bir alet ile baktı....
ikinciyi denemese canım bu denli yanmazdı....
bakalım bu hafta tekrar muaynem var ne olcak bilmiyorum....
aslında işlem basit ama...

ya herkeste bir olmuyormuş ama tatlım...
kendini kasmaman gerekli....ben zaten o çataldan öcü gibi korkuyordum....
birde utanç durumu beni hepten nakavt etti....
normalde nası oluyo bilmiyorum ama bana bir alet ile baktı....
ikinciyi denemese canım bu denli yanmazdı....
bakalım bu hafta tekrar muaynem var ne olcak bilmiyorum....
aslında işlem basit ama...

Anladım canım! % 50 demiştin dimi normal doğum için! Ben de normal olsun istiyorum sonrası rahat olsun diye! Hayırlısı bakalım cumartesi öğrenicez inşal:uhm:lah

Back
X