2010 Nisan Anneleri

ay canım sabah sen siteden çıkınca ben de lavanta keselerini hazırlamaya oturayım dedim. ay 1 saatte 7 tane yapabildim ya.. fiyongu ayrı biberon süsünü yapıştırması ayrı, nazar boncuğu,bilmemne süsü ayrı...delirecem.sabah sabah silikon tabancası gazisi oldum gene zaten. toplamda 25 tane oldu. 100 taneyi nasıl tamamliycam bilemiyorum.

artık yapabildiğim kadarını yaparım, kalanı annemlerin ellerinden öper diyorum.
nasılsa mevlüde daha çok var.. taa 40ı çıkana kadar da yetiştiririz bi şekilde..

senin oğlana ise diyecek şey bulamıyorum özge :)
valla çok cabbar bir delikanlı olacak kesinleşti bu, parmağında oynatacak seni, evi de inletecek doğduğunda:)

saç konusunda ise tüm doktorlar mide yanmasıyla alakası yok diyor ama çevremde doğurup da bunun aksini söyleyeni görmedim.
midesi yananlar genelde dediğin gibi peruklu gibi doğuruyorlar :))

nazlı gibi benim de zerre mide yanmam olmadı. hakkaten resimlerde falan da kabak ötesi görünüyor dila'm :) hiiiiç saçı yok :) o kadar da toka, bant falan aldım ama artık kendime takarım :)

nazlıcım nasılsın
geçmişe bakarken gördüm, günün netleşmiş ha
ayy ha doğurdum ha doğurucam beyin gücü meyin gücü derken, al sana belli oldu işte :)

çok heyecanlı çok.. benim bile içim kıpır kıpır oldu, seni düşünemiyorum!
Allah'ım sağlıkla sıhhatle, kolaycacık bir doğum nasip etsin inşallah.. uslu prensesimiz ada hanımın da güzel haberlerini alalım :)

doğurduktan sonra bize haber vermeyi unutma olur mu.. merak ederiz:)
doğuran anneler kayıpları oynuyor, çocuklarla ilgili haber alamıyoruz.
boyu, kilosu, tam kaç hafta kaç günlükken doğduğunu falan söylersen, listemize yazarım :)

günaydın fundacım.. nasılsın ?
hamileler bebeklerini sık sık görürlermiş rüyalarında. ben taa ne zaman bi kerecik gördüm dila'yı, onu da hatırlamıyorum. keşke şimdi de görsem. ne güzel..

şeker sonuçları nasıl çıkıyor? ağrın, sancın,bi sıkıntın var mı? doktor kontrolün ne zaman inşallah?

günaydın zeynepcim iyiyim sen nasılsın canım*
şeker sonuçlarım iyi canım.dikkat ettiğimde düşük bile çıkıyor.bu cuma kontrolüm var.heyecanla dr umun sezaryan tarihini vermesini bekliyorum.
rüyamda oğlumu görmek çok güzeldi.ah bi doğsalar yesek onların minik ellerini.......
dila nasıl canım?

günaydın güzel tatlış nisan anneleri sabahtan göbekten aşşağıda bir tatlı kaşınmayla kalktık yine oyyy öyle bir güzel kaşınıyoduki anlatamam bugün doktora gideceğiz bakalım nseyemi sokacak doktorumuz yoksa ultrasyon içinmi dün dünürcüğümede diyorum ben bu kızı yollarda doğuruverecem gezerken diyorum göktuş yandı valla bizim kız çok gezecek evde oturmayacak tutar elinden gezdirir göktuşta ne yapalım

günaydın kızlar.........
dünür benim oğlan gezdirir gizemi.çünkü anneside gezmeyi çok seviyo ama babası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.babasına benzerse uykucu olur sırnaşık şey

günaydın nisan anneleri
ayy dün gece sabah kadar uyumadım yaa oğlum sabaha kadar ağladı yaa zavallım hastaolmuş bahar nezlesi hemen sabah acile şimdi ilaçların etkisi ile biraz ii ama yavrum ateşi çok fazlaydı ayakları yanıyordu yanaklar kıpkırmızı kulağım ağrıyor diyordu sabah gözleri çapaktan açılmıyordu ama şimdi çok şükür ii ilaçlar hemen etkisini gösterdi neyse yanında uyudum bu akşam minik oğlum içerden abisi dışardan sabaha kadar beni tepiklediler beni bende hiç uyuyamadım ayy annnelik böle bişey hiç başka bişey için sabaha kadar uyumadan dayanamam zaten akşamda sıkıntım vrdı demek buymuş oğlumun hastalanmasını hissediyomuşum neyseki şimdi ii çok şükür

günaydın ummuhancım dün hayatsn ile semafatih arkadaşımız doğurcaktı.onun dışında bildiğim kadarıyla yok doğuran arkadaşımız.sen nasılsın*biz oğluşla iyiyiz arada sırada yoğun bel ağrımız oluyor

günaydın nisan anneleri
ayy dün gece sabah kadar uyumadım yaa oğlum sabaha kadar ağladı yaa zavallım hastaolmuş bahar nezlesi hemen sabah acile şimdi ilaçların etkisi ile biraz ii ama yavrum ateşi çok fazlaydı ayakları yanıyordu yanaklar kıpkırmızı kulağım ağrıyor diyordu sabah gözleri çapaktan açılmıyordu ama şimdi çok şükür ii ilaçlar hemen etkisini gösterdi neyse yanında uyudum bu akşam minik oğlum içerden abisi dışardan sabaha kadar beni tepiklediler beni bende hiç uyuyamadım ayy annnelik böle bişey hiç başka bişey için sabaha kadar uyumadan dayanamam zaten akşamda sıkıntım vrdı demek buymuş oğlumun hastalanmasını hissediyomuşum neyseki şimdi ii çok şükür

günaydın canım geçmiş olsun.annelik böyle bişey işte ne kadar rahatsız olsanda oğlunun başından ayrılamamışsın uyuyamamışsın....inşallah bi an evvel toparlanır canım

günaydınlarrr.... topiğin uykucusu geldii.. :))) temizlik bitti babişi işe gönderince uykuya devam etmek farz oldu bize :)) şurda kalmış 8 gün.. accık stok yapalım ama demi... :))

inşallahh herkesler iyidirr.. altta kimler online görünmüyodu yine bende önce geçmişe bakayım dedim...

ama dünürüm merak etmiş beni... canımm günaydınn... dila'ma da günaydın.. nasılsın bitanem? görüşemiyoruz evet yaa kaç gündür.. evde işler tamamen bitti ya yatıyorum uyuyorum kalkıp yiyorum yineyatıyorum :)) son haftada 5 kilo almak sanırım hedefim :))) ayy c.tesi kesin günümüz belli olucak dr.a gidiecez.. usg de son kez görücem oğlumu.. sonra da yüzünü görücem inşallahh kendisini koklıcam hayırlısıyla... tatlım nolur dualarını esirgeme.. şu an duaya ve cesarrete öyle ihtiyacım var ki.. korkumu heyecanımı boyutunu anlatamam sana yaa... hıı bide çok yorma kendini lavantalarla uğraşırken... nasılsa mevlüte hazırlanıcakmış.. 1aydan fazla var.. annenler fln bi el attımı biter o zamana kalmaz canım...

günaydın hacer cim geçmiş olsun canım ...
günaydın budebe sağol canım..hayırlısı olsun işallah butterflydsd de doğuracaktı ama :S haber yok galiba.bizde gayet iyiyiz canım sabahtan beri tepikleyip duruyor kuzum daha ne olsun bahar havası yaradı bize ..

günaydın bebeg83 hg canım.. hayırlısı olsun işallah sağsalim alırsın kucağına oğluşunu sıkma canını.. allah hepimizin yardımcısı olsun ...

günaydın budebe sağol canım..hayırlısı olsun işallah butterflydsd de doğuracaktı ama :S haber yok galiba.bizde gayet iyiyiz canım sabahtan beri tepikleyip duruyor kuzum daha ne olsun bahar havası yaradı bize ..

sağol canım evet yaa şu doğuranlardan bi türlü haber yok dün butterflydsd yazmıştı karıştırmıyosam eğer ii miş kilosu falanda güzelmiş ikiside iimiş

canım butterflysds çıktı hastaneden dün akşam yazmıştı.oğluda kendiside iyi Allaha şükür.

ay canım dışarısı çok güzel ya bugün inşallah çıkıcaz bizde dışarı

hacercim hayatsn ve semafatih dün doğum yapacaklardı eve gelmemişlerdir sanırım sezaryan olacaklardı ikiside.2 doğum 3 bebek ne güzel

sevindim allah hepsini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin işallah..
evet ya hava güzel ama bizim babamız izin vermedi gezmemize evdeyiz bugün :)

refiş hoşgeldin bu ev işinin bitmesi ii olmadı hem geç geliyon hemde bebeği iice şişmanlatacan valla bu arada sende tabii şişmanlayacan ayy tombik tombik ne güzel olur yaa

şimdi gördüğüm kadarıyla geçmişe cevaplar :))

denizcim... gece gelmişsin ama denk gelemedik canım yaa.. bilsem açtığını gelirdim bende artık pek kimse takılmıyo kk ne diye giresim yok benim de.. tatsız olaya da üzüldüm.. ama anneerde bir sorun olmaması iyi tabi.. sadece canları sıkılmış biraz .. işte dengesiz insanlar heryerde varr maleseff..

özgecim.. kızz bu kuzeyin sana ne kastı böyle yaa.. gece sabahlıyosun.. sabahın köründe yine ayaktasın.. gündüzuyu bari canım yaa.. dinlenmiş olursun .. acık kafan yerine gelir kuzum..

butterflydsd... canımmmaşallahh oğluşuna.. gözün aydın tekrar.. ne güzel duygular bunlarr.. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla...

nazlıcım... canım sana da hayırlı olsun diyim.. yanii pazara kadar ada hanım gelmezsep.tesi katılıyo aranıza.. suni ye başlıcaz demişsin de.. başladımı bırakmayıp doğurtucaklar demektir.. ama inş. o zamana kadar kendisi gelir deboş yere suni sancı çekmezsin.. hakkınızda hayırlısı olsun canım..

ezgi... maşallah bebeğine.. hayırlısı olsun sizin içinde...

gölgeler..canımm 2.5 kiloyu geçmiş sonuçta.. doğana kadar daha da alır yavrun.. hem almasa bile anne sütüyle çabucak toparlanır hiç kendine dert etme kilosunu.. maşallahh meleğine..

hacercim.. oğlun için üzüldüm cnaım.. çok geçmiş olsun.. ama şimdi daha iyiymiş çok şükür.. hep derim ben yaa.. annelik bu işte.. eda hasta olunca ciğerim acıyoo... sanki kendim hastayım da öksürmekten paramparçaolmuş ciğerim de acıyo.. yanıyoo.. aman Rabbim onlara sağlık versin.. kimseye evlatlarının derdini acısını göstermesin.. ne aneye ne babaya ne kardeşe.. ne de eşe benzemiyo sevgileri bambaşka..

selam kızlar, allah kolaylık versin hepinize, hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Doğum sonrası göğüs ucu yaralarının olmaması için bu üründen mutlaka edinin. hem sütünüz boşa gitmez hem de atlete südyene teması olmadığından yara olmaz. Hastaneye giderken de mutlaka götürün

http://www.e-bebek.com/gogus_koruyu...hilips_avent_gogus_kalkani_2%60li/PAV-757

günaydın zeynepcim iyiyim sen nasılsın canım*
şeker sonuçlarım iyi canım.dikkat ettiğimde düşük bile çıkıyor.bu cuma kontrolüm var.heyecanla dr umun sezaryan tarihini vermesini bekliyorum.
rüyamda oğlumu görmek çok güzeldi.ah bi doğsalar yesek onların minik ellerini.......
dila nasıl canım?

ben de iyiyim tatlım, çok şükür diloşum da iyi :)
kıpır kıpır oynuyor :) göbeğimin dalgalanıp durmasını, inip çıkmasını televizyon seyreder gibi seyrediyorum :) ah dediğin gibi bi de doğsa da yesem ellerini, ayaklarını :)

sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim. azcık zorladı seni bu şeker işi ama napcan, oğlan doğsun da atarsın kendini pastacılara börekçilere :)

bu arada cuma benim de randevum var.. ben de kesin sezaryene karar verdim. gün alıcam, acayip heyecanlıyım. acaba ne zaman doğurucaz funda yaa.. ay gün belli olursa heyecandan hepten ölecekmişim gibi geliyor :)

selam kızlar nasılsınız bugün minikler nasıl?? doğumlardan haber varmı??
canım toplamda beş doğumla, altı bebeğimiz oldu :) çok şükür üçünün sağlık haberlerini aldık da, diğerleri nasıl bilmiyoruz.. Allah'a emanetler, iyilerdir umarım.

günaydın nisan anneleri

canım, çok çok geçmiş olsun. iyi ki gitmişsiniz acile.. dursanız daha kötüleyecekti belki. tez zamanda toparlar inşallah.
dediğin gibi annelik de böyle işte.. Allah çocuklarımızla imtihan etmesin, üzmesin..onlara sağlık sıhhat versin, en büyük duam bu artık.

günaydınlarrr.... topiğin uykucusu geldii.. :))) temizlik bitti babişi işe gönderince uykuya devam etmek farz oldu bize :)) şurda kalmış 8 gün.. accık stok yapalım ama demi... :))

inşallahh herkesler iyidirr.. altta kimler online görünmüyodu yine bende önce geçmişe bakayım dedim...

ama dünürüm merak etmiş beni... canımm günaydınn... dila'ma da günaydın.. nasılsın bitanem? görüşemiyoruz evet yaa kaç gündür.. evde işler tamamen bitti ya yatıyorum uyuyorum kalkıp yiyorum yineyatıyorum :)) son haftada 5 kilo almak sanırım hedefim :))) ayy c.tesi kesin günümüz belli olucak dr.a gidiecez.. usg de son kez görücem oğlumu.. sonra da yüzünü görücem inşallahh kendisini koklıcam hayırlısıyla... tatlım nolur dualarını esirgeme.. şu an duaya ve cesarrete öyle ihtiyacım var ki.. korkumu heyecanımı boyutunu anlatamam sana yaa... hıı bide çok yorma kendini lavantalarla uğraşırken... nasılsa mevlüte hazırlanıcakmış.. 1aydan fazla var.. annenler fln bi el attımı biter o zamana kalmaz canım...

:) oh geldin mi :)
günler azaldıkça, gelmeyenleri merak etmek de farz oluyor..
hep erken kalkardı noldu buna diye merak ettim de, uyku stokluyormuşsun :)

ah anacım, stokla olsa o iş, kış uykusuna yatardık hepimiz, bir ay uyusak üç gün ayakta kalsak gene mahfoluruz.. ama sen dinlen dinlenebildiğine tabi :) bunlar evlerimizin son sakin, sessiz günleri :)

işlerinin bitmesine de sevindim ya. gözün aydın. badana telaşı son anda zor oldu ama çiçek gibi olmuştur evin. güle güle kirletin artık..

sezaryen için de heyecanlanma, korkma nolur.
tuhaf bi gerginlik ve panik hepimizin üstünde var ama sen daha da telaşlandırma kendini.
ameliyat olacağını, onun acısını falan değil de, sonrasında utku'yu kucağına verecekleri ilk anı düşün .. nasıl güzel kokacak, ayak parmakları nasıl bezelye kadar olacak, elleri nasıl yumuk yumuk olacak onları düşün hep :)
Allah'ın izniyle kolaycacık girip çıkacaksın, eda'nınkinden bile kolay olacak..

ummahan.. günaydın canım.. saolasın .. amin inş. hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza...

hacer.. ah canım yaa.. temizlik bitmemiş de olsa zaten sürekli sandalyede oturmak hiç iyi olmuyo artık .. masaüstübizim pc. mecburen sandalyedeyim.. diyorum ki.. acaba tekli koltkların birini mi çevirsem masanın yanına :)))) nasılsa misafir odasında artık bilgisayar... :)))
kızz ben daha ne kadar şişmanlayabilirim ki :))) zaten 80 le başladığım için 9 aylık serüvene.. 8 kilo almıştım son kontrolde.. ama 88 yanii. :))) daha da90 dan yukarı çıkmazsa iyi olur hani :))) bakalım c.tesi son tartıda kaç olucaz.. amann keşke oğlum kilo alsa da tombişleşse..2 hafta önce 2.650 di.. şu an ne kadardır bilemiyorum ama inşallah 3 kiloyu bulur doğuma kadar.. hatta accık da geçerse sevinirim :)))

selam kızlar, allah kolaylık versin hepinize, hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Doğum sonrası göğüs ucu yaralarının olmaması için bu üründen mutlaka edinin. hem sütünüz boşa gitmez hem de atlete südyene teması olmadığından yara olmaz. Hastaneye giderken de mutlaka götürün

http://www.e-bebek.com/gogus_koruyuculari/philips_avent/philips_avent_gogus_kalkani_2`li/PAV-757

ay canım hep duyuyordum bu göğüs kalkanını, link sayesinde resmini de görmüş oldum. sağolasın.. bu haftasonu dışarı çıktığımda alıcam mutlaka..

Back
X