opuyorumnanaktan çok sağol bitanem.. verdiğin destek ve moral için... olumunekankayizsmile ve de inan hiiç umrumda değil kimin ne dediği :umursamaz: dediğin gibi ben sadece o operasyonun bittiği ve oğlumu gördüğüm anı düşünüyorum.. ve dualarım sadece onun için.. eda da da öyleydim biliyomusun..sezeryandan gelip de ayılana kadar olan sürede neler yaşadığım umrumda olmıcak dedim.. kendimi öyle şartlandırmıştım.. ve kan aldırırken bayılan ben damar yolu açılmasını bakıp izlemiştim.. soonra lavmanımı kendim yaptım :)) fln işte.. canım tatlıdır ama o durumlarda katıyımdır.. ee gelicek olan güzelliği düşününce çektiğim sıkıntılar önemli değil ama demi zemuszemus sadecee c.tesi ye odaklıyım şu an.. bakalım dr.um ne dicek.. oğlum kaç kilo olmuş... vee 1 nisan mı? 2 nisan mı? zemuszemus c.tesiden sonra da dr.un dediği güne odaklanıcam.. soonra da oğlumu göreceğim ana tabiki :lepi: bana hep dr.um 1nisan dicek gbi geliyo ama kalbim 2 nisan demesinden yana nedense :sinifsinif: inşallah istediğim gibi olur...aslında bunun geçerli çook önemli bir sebebi de var... 2 nisan da canımın parçası mafoldumben c.ğerimin köşesi dedemi kaybedeli 15 yıl olucak..mafoldumben inşallah 2 nisan der doktorumuz :Saruboceq:
.
canımın içi :)
sen üzme germe kendini.. her şey çok güzel olacak.. damadım seni hiiiç üzmeden, hiç germeden kolaycacık gelecek :)
gün konusunda da inşallah 2'si olur be refiş.. yani ne bileyim, 1'i olursa hep için burulacaksa, tuhaf hissedeceksen, söyle bunu doktoruna. elinden geliyorsa, ayarlayabiliyorsa o da 2'sine gün verir..
bu arada, başın sağolsun kuzum

mekanı cennet olsun..
insanın böyle sevgiyle, hasretle andığı bir dedesi olması çok güzel olsa gerek..
o da her neredeyse, seni izleyip utku için seviniyordur inan.
slm kızlar...
uyuduk uyandık geldik....
bazen demekki annelik yapıp tırnaklarını göstermek gerekiyomuş...
küstüm ben seninle dedim....
oda sesini çıkarmadı uyumama iizn verdi,ama ne olur şöle normal insanların uyuduğu vakitde yatsam kalksam..
anladım benim bebem beni böle uyku delisi edecek ne yapalım....
nese kızsamda ,küssemde minik kelebeğimin karnını doyurayım...
nası olsa tüm gun evdeyim takılırız.....
günaydın güzelim:)
sen ara ara bu oğlanın kulağını çek yoksa valla çok bastıracak sizi :)
Allahtan migrenin falan yok be özge. yoksa böyle düzensiz uykuyla, uyu uyan halinle vallaha kör kütük hasta olurdun.
ben şimdiden kara kara düşünüyorum, dila bize uykusuz geceler hediye ederse, uyu uyan öyle serseme dönmüş halimle ne halt edicem ben..
migrenim evlere şenliktir, bi tuttu mu üç gün dünyadan elimi eteğimi çekerim, ama bebek varken de bu mümkün değil, ne olucam bilmiyorum.
neyse, hadi doyur karnını da konuşuruz :)
demin benim de canım öyle abuk bir şey çekti ki anlatamam, pişirdim yedim de rahatladım.. sen de doyur kuzunu da gel :)
selam kızlar.
herkes iyidir inşallah.
ağda yaptım sabah.canım çıktı yaaa.
çok yoruldum.uzanacağım şimdi.
sonra görüşürüz.
canım.. geçmiş olsun dileklerime ek olarak tebriklerimi de sunmak istiyorum :))
nası yaptın ağdanı yaa..
ay gerçi nereye yaptın bilmiyorum ama her neresiyse büyük başarı yani. ben çorabımı bile giyemiyorum artık, eğilemiyorum, sırtım kaşınsa kaşıyamıyorum. hareket kabiliyetim minimuma indi :)
şu günümüz netleşse de biz de düşsek ağdacı yollarına..
aah ahhh
sen halletmişin rahatlamışın gözün aydın
arkadaşlar sa nasılsınız ben aşırı depresyondayım.normal doğum yapmaya karar vermiştim ama artık bütün düşüncelerim ters döndü.ne yapıcağımı bilemiyorum.korktum çok korktum ve doktorun hiç umurunda değil hafta sonu çalışamaz kağıdı almaya gidicem muhtemelen çatıyada bakıcaktır ama ben bilmiyorum nasıl doğum yapacağımı.Rabbim (cc) hepimizin yardımcısı olsun.
eşimlede birbirimize girdik bana fikrini söylemedi diye.ben anlatıyroum o dinliyor sadece.beni çıldırttı dün valla.anası ilgilenmez.kendi annem yanımda değil.kaynanam bir gün bile ne ihtiyacın var demedi.dün nevresim ve yorgan aldım ağlıcaktım.yalnız yalnız.ulan dedim anne demeye değmezki bu kaynana.anne olan böylemi yapar.birsürü günaha girdim.
eşime doğumu oku dedim bana yardım et karar vermede dedim.tık yok adamda.neymiş efendim böyle bir kararı vermemde bana yardım edemezmiş.etkileyemezmiş.sinir krizi geçirdim.ailemi o kadar arıyorumki.ne de olsa el oğlu.el oğlunun kat kat eli el annesi.
aliyecim.. canımın içi..
nolur üzme kendini.
çok gerilmişsin belli ama hepimiz az çok aynı buhranları yaşıyoruz bu ara.
ailenin uzakta olmasına çok üzüldüm, yakında olsalar farklı olurdu bir sürü şey ama napcaksın arkadaşım, hayat bazen zorluyor böyle.
kayınvalidene de aldırma.. hangimizinki güllük gülistanlık ?
eş meselesinde de, benim eşim de ayyynı seninki gibi.. aklı sıra iyi bir şey yaptığını sanıyor, bana müdahale edemeyeceğini, böyle bir kararı sadece annenin vermesi gerektiğini, bu konuyu onunla konuşmamamı söylüyor ama insan doğum mevzusunu eşiyle de konuşamayacaksa ne yapacak yani ?
erkekler böyle işte, bizi bize bırakıyorlar akılları sıra. büyük kararlara müdahale etmemek işlerine geliyor..
normal doğumdan da korkmayan kadın yoktur herhalde canım.. güle oynaya giren, endişesiz olan yoktur ama herkes bir şekilde alıyor yavrusunu kucağına.
kendi adıma ben de korkuya yenildim ve sezaryene karar verdim, ama normal doğum kararı alanlara muazzam imreniyorum ve saygı duyuyorum.
sen de biraz daha ölç biç kendini... seni korkutacak, ürkütecek şeyler okuma, dinleme..
doğumun güzelliğini, yavrunu kucağına aldığın adı düşün. çok güzel olacak inşallah, Allah da yardım edecek diye telkin et kendini.
ama hani fobi boyutuna varan ve yenemeyeceğin bir korkuyla da karşı karşıyaysan, doktoruna söyle bunu güzelim.
doktor dinlemiyor da ne demek, psikoloji çok önemli doğumda. canından can çıkartacak olan sensin, doktor senin yardımın olmadan doğurtamaz ki bebeği.
hem bak daha çatı muayenesi olmamış, bakalım onun sonucu ne çıkacak.. belki çatın dardır, doktor kendiliğinden sezaryen der. ya da çatın geniştir, çok rahat bir doğum olacak der, seni rahatlatır...
iyi şeyler düşün nolur. bozma moralini..
selam hanımlar herkes ıyı gibi nekadar guzel gunlerde bellı olmaya baslıyor yavas yavas benımde 5 nisan canlarım birdahakı muayne haftaya pazartesi ekerkı ondada hemen almamızı gerektırıcek bı durum cıkmazsa 5 nisan olacak dedı doktorumuz günler azaldıkca gecmek bılmıyor yaa.benımde gögüz uclerım ıyıcene kabuk baglar oldu napacagım bılmıyorum.
canım :) senin de gözün aydın, günün netleşmiş az çok
nisandan itibaren patır patır gelecek bebişlerimiz inşallah :) ne güzel!
göğüs uçların için de, bikaç saat önce konuşuyoduk kızlarla.. doğumdan önce krem sürmeye başla istersen. emerken yara olmasını engelleyecek, iyi markaların ürünleri var. doktorun da bir şey önerecektir sorarsan.