2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız ben geldim bugün iyiyim şükür dünkü sınavdan başarılı oldum.ayrıca bugün yada yarın doktora gidicez ama başka bir doktora tıpta bir doktor detaylı baksın bakalım kendi doktorum kilo falan söylemiyor bu bakalım ne dicek.çatıma falan baktırmam tabi erkek olunca sadece ultrasonla baksın doktorumu değiştirmicem çünkü.
bu arada hocamın hanımıda benden 3 hafta önceydi dün gece doğum yapmış.kızı vardı oğlu oldu.normal doğumla ikiside maşallah dedim ama benide bir heyecandır sardı.ayyyy dün daha yeni eşyalarını yıkadım kızlar bebeğin çantamızın içi hazırda daha doldurmadık.yarın falanda çantamı hazırlarım işallah.
yaaaaaa ne heyecanlı eşim diyoki yol arkadaşların seni teker teker burakıyor darısı başına.hepimizin başına işallah şekerler

Günaydın ummuhan.İdare ediyoruz canım ağrılarla.Sen nasılsın?

canım merhaba sen adanada nerde doğum yapıcaksın hafta sonu adanadaydım bende ben hatayda yaşıyorum sınav için gittim.eşimin arkadaşının hanımı doğum evinde çalışıyor hemşire bende hafta sonu oraya gittim ama korkudan bahçesinde oturdum sonrada dedim girip bir muayene niye olmadımki. kaydirigubbakcemile2

amin hayırlısı olsun işallah...a.s atala hg canım iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?

neyse bende çıkıyorum kızlar kib aeo öptüm sizleri.. pazar alışverişi yapıcam sonra girerim inş..

tünaydın arkadaslar. yarın randevumuz var ve galiba sezeryan tarihimizi söyleyecek. benim bazen kasılmalarım oluyo. 23 nisan olası doğum tarihim. sizde de oluyor mu kasılma? çok şiddetli değil.

s.a kızlarr.. kahvaltımı edip, kızımı okula gönderip geldim yine :) öğleden sonra sağlık ocağında son kontrolümüz varmış :) sabah aklıma geldi.. gideyim de yavrumun kalp atışları da olsa duyayım yine de :))

yaa bide bu sabahtan beri kasıklarım mı desem karnımın alt kısmı mı desem enteresan bi sancım var orda.. sürekli değil ama ara ara geliyo geçiyo sanki.. kasılma da değil de bebeğim biyerini dayıyo da geriliyo gibi sanki ama sabahtan beri var aralıklarla.. neyse ebeye desöylerim gittiğimde .. ama normaldir sanırım...

umarım herkes iyidirr.. ama sabahtan beri de pek kişi uğramamış gibi.. neyse 1 saatim var evden çıkmama.. o zamana kadar evi toparlayıp buraya bakıyım arada bari...

BEN GELDıM.... MALUM GıREMıYORUM BU ARALAR.. ANNEM BENDE:)))
SÜREKLı AĞRIN VAR MI ACI VARMI SORULARIYLA KARŞI KARŞIYAYIM AMA BENıM HıÇÇÇ BıŞıM YOK:)))))))) ZORLA DUŞA SOKTU BENı SICAK SUYLA GELıRMıŞ BEBEKsempatiksalakcinni AMA BENıMKıDE YıNE DE TIK YOK:))) KADINCAĞIZ GELSıN ıSTıYOR BıR AN ÖNCE:))))

nazlıcım.. gelsin diye baktıkça kaan la ada daha da içeri mi kaçıyo yoksa kaydirigubbakcemile3
baksana tuğbada yolunu gözlüyo. ama onda da tık yok :))) hayırlısı olsun tabiki öncelikle canım..

nazlıcım.. Gelsin diye baktıkça kaan la ada daha da içeri mi kaçıyo yoksa kaydirigubbakcemile3
baksana tuğbada yolunu gözlüyo. Ama onda da tık yok :))) hayırlısı olsun tabiki öncelikle canım..

evet cnm yaa iyice nazlandılar. Hadi benim en azından pazartesi müdahale edeceklerde.. Tuğba napıcak bakalım dr u en son 3 haftan var demişti ona:)))

ßiz geri geldik kızlar tugba yok belkide dogurdu inşallahhhhhh :Saruboceq: hihoyyyt

evet cnm yaa iyice nazlandılar. Hadi benim en azından pazartesi müdahale edeceklerde.. Tuğba napıcak bakalım dr u en son 3 haftan var demişti ona:)))

evet yaa .. haklısın valla.. senin kız en azından en geç p.tesi kollarında olucak hayırlısıyla :Saruboceq: ama ben tuğbanın da doktorunun dediği tarihte doğuracağına inanmıyorum yaa.. enn ileri sınırı söylüyo bence.. bana sorarsan önümüzdeki hafta cumaya kadar yani 2 nisana kadar kaan paşa da gelicek.. :Saruboceq: bakalım tutçakmı kaydirigubbakcemile3

tatlims... hoşgeldin canımm.. gözünüz aydın anneanneniz geliyomuş yarın.. ne güzel bi haber.. ben yakın olduğum halde gündüz oturmasına bile gelicek olsa uçuyorum valla.. seni düşünemiyorum bile :)

tatlims... hoşgeldin canımm.. gözünüz aydın anneanneniz geliyomuş yarın.. ne güzel bi haber.. ben yakın olduğum halde gündüz oturmasına bile gelicek olsa uçuyorum valla.. seni düşünemiyorum bile :)

Vallaha aynen öyle tam bu saatte ucagımız sabiha gökcene ınmıs olur :D :lepi: cok özlemiştim delikafadulden

neyse kızlar.. kimsede ses yok bugün anlaşılan :)) biz çıkıyoruz.. bi sağlık ocağına gidip gelelim bakalım kaç kilo almışım :))))) usg olan sağlık ocaklarından neden burda dayok ki:(

neyse dönüşte görüşürüz...

Back
X