Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencedeeee.Çok zor oluyor artık.kafamçokkarıştısizlerde arkamdan:teytey:
selam kızlar daha geçmişe bakmadım birazdan bakarım nasılsınız olumunekankayizsmile
biz yeni dr dan geldik :ecrin_bebek:nstmiz çekildi çok iimiş ugs de baktı 3.300 gr olmuş bebeğimdoğum kanalna girmiş eşi suyu herşeyi normal dedi bir gece ansızın görüşecez dedimafoldumben artık doğumu bekle dedieyvahedigeldismile daha erken değilmi dedim bebek gelmek isteyebilir her an hazırlıklı ol dedi eyvahedigeldismileeğer haftaya kadar bi sorun çıkmaz ise doğum gerçekleşmez ise cuma günü bekliyorum dedibilmiyorumkismile doğum olur gibimi düşünüyorsunuz dedim haftaya kadar öle görünmyor ama belli olmaz size çabuk gelmek isteyebilir bol bol yürü sık sık az az ye bebek uyuyor sanırım nst çekildiği zaman hareketsiz görünüyor dedi :1closedeyes:açmısın yok dedim ama açtım tbii öyle birden ağzımdan çıktı bebek:ecrin_bebek: aç kalmasın bu son zamanlar önemli ona yetmiyor olabilir yediklerin dedi bol su iç dedi doğumun kolay olsun :bbo
ğlumda gelmişti koca kafalı yuvarlak yüzlü bi kardeşin olcak dedi oğlum zavallı şaşırdı :1shok:doğumuda konuştuk 275 milyon muş normal doğum bakalım artık
ben gideğim bebeğim aç kalmasın hemen bişeyler yiyeyim kuzucuğumu doyurayım cokacimcoook
haa bu arad son eksiklerde tamam sütyen b,de çamaşır almamıştım eksikti az geleceğini düşünmüştüm onlarıda aldım 2 sütyene 60 milyon para verdim:lepi: güzel dantelli atletlerden aldım çok hoşuma gitti çamaşırd aldım ohh doğumdan sonra giyerim artık temiz temiz raht terlik gibi ayakkabım var ama bi tanede terlik beğendim onuda gelecek haftaya doğum yapmazsam:CüvCüv: onuda alcam neyse işte böyle baya uzattım yaayasakkelime
slm kizlar bende doktorumdan geldim tosunum 3400 olmus boyuda 51cm kadarmis nst sancilarim cikti yine cati muyanesinde acilma yok ama yumusak rahim agzi dedi doktor amcamiz....![]()
slm kızlar hayret topik boş bu akşam.her girişimde acaba hangimiz doğurdu die heycanlanıom valla.herkezde sancılar kramplar başlamış.bendede öle baskı hissediom çok.10 nisanı bekleyecekmi bebişim merak ediorum.kafamda plan yapıom suyum yada lekem gelse nasıl yaparım die.korkum geçti çok şükür sadece heyecan ve merak var bende.allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
herkes nerede yahu?
kimse yok topicte.
karnımda bi sertlik var gerginlik.
resmen etim acıyor.
daha fazla dayanamayacağım .yatıyoyum bennn.
herkese iyi geceler annişler....
ya kızlar doğum yaklaştıkça normalmi bunlar acaba? dünden beri kasıklarımda bi batışma bi sancı var ara ara uğruo ben burdayım dio. ama çok rahatsız etmio beni.. daha doğuma 26 gün var...
sağol canım teşekkür ederim inşalah hayırlısı ile hepimiz kucağımıza sağlıkla bebekleimizi alırız çok güzel bir lohusa dönemi geçiririz:Saruboceq:a.s canım.Maşalahh bebişine güzel büyümüş.Aldıklarında hayırlı olsun,güle güle kullan.Herşeyin yolunda olmasına sevindim:lepi:
canım maşallah bebeğine kocaman olmuş annesi.dr unda her an bebek gelmek isteyebilir demiş yani az kalmış sizinde.en geç inşallah haftaya alacaksın kucağına bebişini.aç kalmasın annesi sık sık ye ki hafataya koccamannnn olsun....
canım maşallah senin oğluşunada kilosu boyu maşşal herşeyi iyi.senin satın baya ilerde bizden eeeeeee doğurun artıkında sıra bize gelsin yahukaydirigubbakcemile3
slm özge hem gözünüz aydın hem araba ve pusetinizi iyi günlerde kullanın tatlım.maşallah halana taaaaaaaaa nerelerden doğumun için geldi süper hala yaaaaa
hayriyeciğim merhaba bugün aklıma sen geldin hiç girmiyor eskisi gibi doğurdumu acaba dedim içimden.nasılsın*canım ya bende heyecan çok var ay elim ayağıma dolaşıyo resmen bazen diyorumki acil gitsemde hemen doğumu yaptırsalar en azından şu gün şu saat olayı olmaz hemen olur biter
slm canım bugün kimsecikler yok gerçekten.herkesin ağrısı falan başladı dinlenmede arkadaşlar sanırım*canım karında sertlik bende uzun zamandr var sonlara doğru oluyo böyle*