2010 Nisan Anneleri

günaydın birpericim.biz iyiyiz canım sen nasılsın*
bende de full bel ağrıları devam ediyor

bugün herkes yoğun galiba kimsecikler yok kk da neyse bizde az sonra pzara doğru
gidecez prenslerimle:emir_bebek::ecrin_bebek: bana eşlik edecekler kahvaltımızı yaptıkcokacimcoook azıcık işlerimiz var günlük işler ama hiç canım istemiyor kahvaltıda peynir yedim mide yanması yine başlad ayy doktorun dediği çıksada bu hafta olsa şu doğum bende rahatlasam yaa neyse hayırlısı diyelim bide lohusa stresi var demi en iisi bu günlerin tadını çıkaralım

nazlıcım günaydın.canım her gün bekliyorum senden haber ama yok.ada yerini çok beğendi çıkmam da çıkmam diyo sanırım.pazartesiye kadar olmazsa suni sancıyla doğum yaptıracaklar bakalım kaç saatte gelcek yavrun.inşallah bi avazda gelir yavrun:Saruboceq:

canım benim inşallah.... o saatleri düşünüyorum da inşallah çok çabuk olur:))

hayırlı cumalar hanımlar doğuran yok sanırım kaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun :Saruboceq:
zeynepcim ii dileklerin için sağol canım inşallah hepimiz bebeklerimizi kuağımıza alırız hayırlısı ile:ecrin_bebek: işte sezeryanın bu güzelliği var ne zaman olacağını biliyorsun saatini gününü falan 6 gün var sanırım ohh bakalım dr dediği çıkacakmı bende bu hafat doğurabilecekmiyim :CüvCüv:ama benim daha zamanım var bebeğim bana erken gelmek isteyecekmi hayırlısı olsun hepimizin hakkında
nazlıcım geri sayım başladı son 3 gün pazartesi bebeğin:emir_bebek: inşallah kucağında olcak ne güzel allah miss kokulunu sağlıkla kucağına versin :ecrin_bebek:

evet canım son 3... inşallahhhhhh.....hemen yazıcam inşallah herşey yolunda giderse kokusunu, doğumu,epidurali...

canım benim inşallah.... o saatleri düşünüyorum da inşallah çok çabuk olur:))

evet canım son 3... inşallahhhhhh.....hemen yazıcam inşallah herşey yolunda giderse kokusunu, doğumu,epidurali...

nazlıcım hadı hayırlısıyla ınsallah rabbım kucagına almayı nasıp etsın..

hayırlı cumalar hacercimçok yorma kendini.
birpericim göğüslerden o sarı süt bende de geliyor.dr normal demişti.ben hamile kalmzdan önce de prolaktin süt hormonum fazla salgılanıyordu.inşallah doğumdan sonrada böyle olur
nazlıcım inşallah canım.bi bakmışsın vermişler sancıyı 1 saat sonra adan kucağında ya normal doğum gerçekten bi mucize.diğeride öylede onda tam tanıklık ediyosun.tebrik ediyorum valla sizleri...

hayırlı cumalar hacercimçok yorma kendini.
birpericim göğüslerden o sarı süt bende de geliyor.dr normal demişti.ben hamile kalmzdan önce de prolaktin süt hormonum fazla salgılanıyordu.inşallah doğumdan sonrada böyle olur
nazlıcım inşallah canım.bi bakmışsın vermişler sancıyı 1 saat sonra adan kucağında ya normal doğum gerçekten bi mucize.diğeride öylede onda tam tanıklık ediyosun.tebrik ediyorum valla sizleri...

evet canım inşallah başarıcam bakalım:))) dualarınızla inşallahh....
pazartesi sabah sizde kalkın 7 de başlayın duayakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemedim
rahatsızlığımdan dolayı 1 nisanda sezeryana giriyorum inş
doktor 29 mart dedi ama ben nisan olsun istedim acele etmezse nisan annesi olacağım
allah hepinize nasip etsin inş

bu arada kızlar sa.hayırlı cumalar dualrınızda unutulmamak dileğiyle.sancısız ağrısız mutlu ve huzurlu bir gün dileğiyle diyorum hepinize ben üşengeç geçmişi hiç okuyamıyorum bakayım doğum yapan falan oldumu acaba.
dün doktora gittim.2800 gr kesin kız bebeğimiz oluyor doktor boyumun ve kilomun normal doğuma uygun olduğunu söyledi bebek eğer doğuma kadar 4 kiloya yakın olursa sezeryan olur dedi hakkımızda hayırlısı nts de bebeğim uyuyordu sonra uyandı.rahim kasılmalarım çok normal yani doğuma bir haberci yoktu.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar işallah.

bu arada kızlar sa.hayırlı cumalar dualrınızda unutulmamak dileğiyle.sancısız ağrısız mutlu ve huzurlu bir gün dileğiyle diyorum hepinize ben üşengeç geçmişi hiç okuyamıyorum bakayım doğum yapan falan oldumu acaba.
dün doktora gittim.2800 gr kesin kız bebeğimiz oluyor doktor boyumun ve kilomun normal doğuma uygun olduğunu söyledi bebek eğer doğuma kadar 4 kiloya yakın olursa sezeryan olur dedi hakkımızda hayırlısı nts de bebeğim uyuyordu sonra uyandı.rahim kasılmalarım çok normal yani doğuma bir haberci yoktu.

maşallah canım kızına canımcım rabbim nazarlardan korusun inşallah :nazar:

nazlıcığım canım hadi hayırlısı bitanem bak çok az kaldı canım 3 gün neki canım inşallah bir avazda alacaksın adamızı kollarına burdanda bize resimlerini yollamayı sakın unutma canım bizimde teyzesi 1 haftamız var tam haftaya cuma öğleden sonra inşallah o güzel mutluluğu bizde yaşayacağız hayırlısıyla inşallah

evet canım inşallah başarıcam bakalım:))) dualarınızla inşallahh....
pazartesi sabah sizde kalkın 7 de başlayın duayakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım dualarımız senle.iyi heberlerini bekleyeceğiz

merhaba canım.sanada hayırlı cumalar........
maşallah kızına.doğum konusunda gönlünden ne geçiyorsa o olsun tatlım.

nazcım sezaryan tarihiniz hayırlı olsun.inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza........

kızlar şimdi jaleyi aradım görüştük sesi çok tatlı geliyodu jaleciğimizin herzamnki gibi ahmetimiz çok iyiymiş maşallah:nazar: emzirmeye çalışıyormuş süt pompası falan işe yarammamış makinasını alcaklarmış banyosunu yaptırmışlar kuzucuğa göbişi düşmüş bugün o kadar tatlı sesi geliyoduki annesini emmeye çalışıyomuş canım benim yaa o kadar duygulandımki şimdi senağlama gelsin artık haftaya cuma bende kuzumu kucağıma almak istiyorum minik minik ellerini koklamak öpmek istiyorum artık bu arada fırsat bulunca resimlerini ekleyecekmiş jale öyle dedi

dünür nasılsın canım*uyku böcüğüm benim sende benim gibi uykulara çok dalmaya başladın.acayip uykum geldi şimdi ama babannesiyle göktuğun yatağını hazırlayacağız

dünürcüğüm canım inşallah cuma olur yaa ne güzel olur varya aynı gün doğurmak zaten seninle çoğu şeyimiz aynı doğum tarihleride bebişlerimizin aynı oldıumu tamam bu arada sen ordudamı kalacaksın ablanda canım aman bana haber ver çıkınca benim gibi sevinçten ne yapacağımı şaşırmıştım gün alınca unutma

Back
X