2010 Nisan Anneleri

özgecim çok geçmiş olsun.yarın da doğum alacakmış galiba.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
refiyecim günün belli olmuş.kavuşuyorsun sonunda oğluna.
hayatsn oğlun çok tatlı maşallah.Allah nazarlardan saklasın.
derindeniz de doğum yapmış.hayırlı uğurlu olsun. sana da .
efklz senin de hayırlı olsun.tatlı tatlı büyüsün inşallah.
nazlı yarın gidiyormuşsun doğuma.Allah bir nefeste kurtarsın canım.

fundacım derindeniz doğum yapmış mı haber mi aldın?

derindeniz suyum geldi doğuma gidiyorum diye yazmıştı.
o yüzden öle yazdım.hala da haber yok bakalım .hayırlısıyla bir gelseydi.

selam kızlar ben geldim yarın kontrolumuz var hastahaneye gidecegız valızlerımıde hazırladım bu son hafta annemlerde kalacagım esım işte oldugundan tek basıma kalmamam daha dogru dıye dusunuyorum egerki yarın ki kontrolumde bi supriz cıkmazsa haftaya pazarteside doguma girecegım nasıpse insallah annemlerde internet yok size yazamıyacagım okuyamayacagım ona üzülüyorum kalbim ve dualarım sizlerde sizlerde eksik etmeyin canlarım olurmu?:Saruboceq:

selam kızlar ben geldim yarın kontrolumuz var hastahaneye gidecegız valızlerımıde hazırladım bu son hafta annemlerde kalacagım esım işte oldugundan tek basıma kalmamam daha dogru dıye dusunuyorum egerki yarın ki kontrolumde bi supriz cıkmazsa haftaya pazarteside doguma girecegım nasıpse insallah annemlerde internet yok size yazamıyacagım okuyamayacagım ona üzülüyorum kalbim ve dualarım sizlerde sizlerde eksik etmeyin canlarım olurmu?:Saruboceq:

hadi bakalım hayırlı doğumlar alminacım madem görüşemeyeceğiz bir süre hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

canlarım sagolun .ben arada gırerım olurmu aklımsızde.optummm hepınızı..

canım maşallah ogluşun cok tatlı allah analı babalı büyütsün canım

artık bugün için hiiiiççççç niyetim yok sinemcim. nasıl olsa yarın sabah 7 de herşey başlamış olacak -tatlicadiarzu-

hadi allah kurtarsın saglıklı sıhatli kucagına alman dilegimle bebişini canım

slm kızlar....
hepiniz beni çok merak etmişiniz ,hepiniz dular etmişiniz allah razı olsun...
dünden beri çok zor dakikalar gecirdim korku dolu bekleyişlerdi....karaciğer ve böbrek enzimlerim çok yuksek çıktı,doktorum tansiyonda forlayınca ve kalp atışlarım tavan yapınca gebelik zehirlenmesinden şüphelendi...bunu anlamamız için de 24 saatlik idrar biriktirmem gerekiyo ...tansiyon ilaçları serumlar ile benim tansiyon asağı indi,fakat bebeişte sancı çoktu onuda durdurmak için hemen sancı kesici serum yaptılar...gece bir dakika uuymadım ,her gelen gebenin bebeği oldu her odadan bebek sesleri geliyordu,psikolojimi siz düşünün,öle fena oldum ki,serumlar zaten beni sersem gibi yapmıştı....
geceyi atlattık...sabah nst de gene sancım tavan yapmıştı ve nöbetçi doktor açılmam olabilceğini ve doğumun basladığını düşünüp beni doğum haneye aldıi,tesadüf haftasonu diye belki bomboştu,ebe de uyuyıordu hatda,aman allahım nası bir kadındı o öle,45 yaslarında beline kadar uzun siyah saclı ve aüzında diş yok,üstünü çıkar masaya uzan dedi....uzandım hasta bakıcı yardımcı oldu...işte doğum masası çok farklı,ilk doğumun mu kaç hafalık falan diye sordu ama hiç nazik değildi....
ve eliyle vajinal muayne yaptı ben çığlık çığlığa kaldım,nasıl ağlıyorum canım çok yandı,suyumu patlacak sandım,bana hiç yardımcı olmadı...üç dört kez denedi,kayganlaştırıcı jel sürdü ve bidaha denedi,çatımın çok dar olduğunu,böle kendimi kasarsam zaten normal doğum yapamıycamı,ve de açılmamın hiç olmadığını söledi...okadar sancı cekmeme rağmen gram acılma yoktu...
nese ağlayarak hasta bakıcı giyinmemi sağladı odama çıktım,eşim gelmişti,ben gitmek istyrm dedim ,olanları anlattım....çok tepki verdi oda....nöbetci doktor burda beklememin gereksiz olduğunu söledi ve beni taburcu etti yarın sabah sekizde kendi doktorumla konuşup herseyi belirliycez dua edin kızlar hakkmızda hayırlsı.....pazartesi gelebilir bebeğim.....

malesef öyle densiz karşısındakininde insan oldugunu unutan çatlaklar oluyor:oklava:bunların hepsini sudan gelene kadar hıııı:oklava::oklava: çok geçmiş olsun canım çok zor bi gün atlatmışsın hakkında hayırlısı neyse oyle olsun yarında canım iyi haberlerle dönmen dileğimle canım

hadi bakalım hayırlı doğumlar alminacım madem görüşemeyeceğiz bir süre hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

amin canım insallah hepimizde güzel haberlerle döneriz kucagımızda bebeklerimizle döneriz canlarım buraya:nazar::Saruboceq:

ben geldim kızlar....
kuaförde son işlemlerimi hallettim,cici oldum....
yarın sabah 8'de tahlilimiz var,doktorda olucaz hemde kendi doktorumla görüşücem...
muhtemelen yarın hersey belli olmuş olacak...
benim doktorum zaten pazaretsi alabilirim demişti ama beni çılgına ceviren bi kararsızlık vardı kadında hala bana normal diyordu ama ebenin davranışını anlatıcam ,ben razı değilim diycem zaten bebeğin sancıları oakadar yuksek ve bende bir cm bile açılma olmadı,bir ikinci vajinal muayne daha kabul etmiycem gerekirse hastanemi ve doktorumu değiştircem,kızlar cunku ben cok kötü oldum ,birebir tüm doğumhane psikolojisini yasadım...
açılman yok suni sancı ile baslatalım deseler bile neler yaşıycam biliyorum oyuzden kendi rızamla sezeryana talebim,ama muhtemelen doktrum dün yasadıklarımdan sonra kararını verecektir ben gene hazırlıkla gideyim....ama şöle nisan 1 yada 2 dese süper olur evde az daha vakit gecirir sakinleşir ve bebeğime az daha kilo aldırmış olurum....
nese bu gece zaten kk dayım bol bol konuşuruz....

ben geldim kızlar....
yarın sabah 8'de tahlilimiz var,doktorda olucaz hemde kendi doktorumla görüşücem...
benim doktorum zaten pazaretsi alabilirim demişti ama beni çılgına ceviren bi kararsızlık vardı kadında hala bana normal diyordu ama ebenin davranışını anlatıcam ,ben razı değilim diycem zaten bebeğin sancıları oakadar yuksek ve bende bir cm bile açılma olmadı,bir ikinci vajinal muayne daha kabul etmiycem gerekirse hastanemi ve doktorumu değiştircem,kızlar cunku ben cok kötü oldum ,birebir tüm doğumhane psikolojisini yasadım...
açılman yok suni sancı ile baslatalım deseler bile neler yaşıycam biliyorum oyuzden kendi rızamla sezeryana talebim,ama muhtemelen doktrum dün yasadıklarımdan sonra kararını verecektir ben gene hazırlıkla gideyim....ama şöle nisan 1 yada 2 dese süper olur evde az daha vakit gecirir sakinleşir ve bebeğime az daha kilo aldırmış olurum....

özgecim uzun zamandır giremedim geçmişi de okuyamadım arkadaşlar söyledi tansiyon problemini daha iyisindir inşallah canım. o ebenin de ebesini yani. tövbe tövbe bazıları böyle dangalak oluyo şekerim. halbuki aynı cinsteniz bizi daha iyi anlamaları lazım ama nerdeeeee. neyse hadi bakalım yarına şöyleeeee güzel haberlerle gel inşallah. gönlünce olsun herşey ama en önemlisi hayırlısı olsun tatlım öyle dua et

Güzel haberlerle gelirsin inş canım.PC bulursan bizleri habersiz bırakma.Sağlıcakla kucağına alırsın inş bebişini.:Saruboceq:

ben geldim kızlar....

hoşgeldin canım.Tertemiz olmuşsun ohhhh.Yarın güzel şeyler olur inşallah.

ben geldim kızlar....

slm ruzenin bende yeni üyeyim bende 37 haftalık hamileyim başına gelenleri okudum geçmiş olsun inş bebeişini kolayca sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder rabbim

slm arkadaşlar nasılsınız yeni üye olduğum için okumaya tanımaya çalışıyorum sizleri forum maşallah baya kalabalık ne güzel keşke daha önce üye olsaymışım .benimde yarın doktor kontrolüm var 37 haftalığız bu haftada doktor çatı muayenesi falan yapıyor mu?bir de ben dha hiç nst ye bağlanmadım 34 haftalıkken gitmiştim en son doktorum herhangi bir bilgi vermedi bu konuda

slm arkadaşlar nasılsınız yeni üye olduğum için okumaya tanımaya çalışıyorum sizleri forum maşallah baya kalabalık ne güzel keşke daha önce üye olsaymışım .benimde yarın doktor kontrolüm var 37 haftalığız bu haftada doktor çatı muayenesi falan yapıyor mu?bir de ben dha hiç nst ye bağlanmadım 34 haftalıkken gitmiştim en son doktorum herhangi bir bilgi vermedi bu konuda

hosgeldin aramiza canim insallah cok güzel haberlerle gelirsin

iyi akşamlar kızlarr.. anemlerdeyiz.. göbüşümün son fotosunu eklemek için girdim.. okuyup başka bişeyler yazmaya zamanım yok malesef.. ee gidince eda sultan yıkanıcak daha.. malum yarın okul var.. size de iyi geceler demeden gitmiyim dedim... çook öptüm hepinizii.. dün sabaha kadar uyuyamadım bu gece de girebilitsem geçmişi o zaman okurum.. iyi geceler...

iyi akşamlar kızlarr.. anemlerdeyiz.. göbüşümün son fotosunu eklemek için girdim.. okuyup başka bişeyler yazmaya zamanım yok malesef.. ee gidince eda sultan yıkanıcak daha.. malum yarın okul var.. size de iyi geceler demeden gitmiyim dedim... çook öptüm hepinizii.. dün sabaha kadar uyuyamadım bu gece de girebilitsem geçmişi o zaman okurum.. iyi geceler...

İyi akşamlar canımcığım.Son olarak görelim utku paşayı göbüşte:))opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?benim akıntım var baya dr normal demişti sizde de çok oluyomu*bu akşam oğlumun yatağını hazırladık çok güzel oldu.bebeğin her işi ayrı bi zevk...........ne çok hoşuma gitti yaaaaaa

3367.jpg
kızlar işte oğluşumm fotoğraf makınasının tarihi yanlışmış gerçi:) ama işte erinç alp

canım maşallah çok tatlı bi oğlun var.Allah nazarlardan saklasın kuzunu........sanki gülüyo yerim ben onu.......

merhaba canım.annenlerde kalman daha iyi olmuş bu haftalarda ne olacağı belli olmaz.inşallah bebişin 1 hafta daha kalırda büyür annesi.görüşemezsek sana hayırlı ve sağlıklı doğumlar canım

nazlıcım yarın doğuma gideceksin.rabbim senide, tüm arkadaşlarımıda,benide tek avazda kurtarsın canım.rabbim yar ve yardımcın olsun.........

nazlıcım yarın doğuma gideceksin.rabbim senide, tüm arkadaşlarımıda,benide tek avazda kurtarsın canım.rabbim yar ve yardımcın olsun.........

aminnnn canım çok sağol....

hepinizden çok çok dua bekliyorum. hemen bende numarası olan birini aratırım size haber veririm.

allahım sağlıkla kısmet etsin bebeğimizi bize:))

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?benim akıntım var baya dr normal demişti sizde de çok oluyomu*bu akşam oğlumun yatağını hazırladık çok güzel oldu.bebeğin her işi ayrı bi zevk...........ne çok hoşuma gitti yaaaaaa
İyi akşamlar canım.Akıntı bende de fazla canım baştan beri.Gebelikte artması normal.

Back
X