Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlumu hıçkırık tuttu kızlar.yavum 10 dk dr hıçkırıyor
canım bende çok ıslaklık hissediyorum nerdeyse sürekli ama muayenelerde suyun normal diyo doktor bende sızıntı varsa da suyum normal olduğuna göre problem yok diye düşünüyorum.mehtapcığım bazen su gibi baya ıslanıyo pedim.dr uma sordum suyum az az gelebilirmi diye az gelmez dedi
canım bende çok ıslaklık hissediyorum nerdeyse sürekli ama muayenelerde suyun normal diyo doktor bende sızıntı varsa da suyum normal olduğuna göre problem yok diye düşünüyorum.
göktuşum nefes alma egzersizleri yapıyo anlaşılan kıyamam yaaa yorulmuştur hıçkırmaktan:asigim:
aminnnn canım çok sağol....
hepinizden çok çok dua bekliyorum. hemen bende numarası olan birini aratırım size haber veririm.
allahım sağlıkla kısmet etsin bebeğimizi bize:))
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?benim akıntım var baya dr normal demişti sizde de çok oluyomu*bu akşam oğlumun yatağını hazırladık çok güzel oldu.bebeğin her işi ayrı bi zevk...........ne çok hoşuma gitti yaaaaaa
O islaklik bende son iki haftadir cogaldi hayatim aynen yani birde ishal olup arkandan baski hissedersen bebisin gelme hazirliginda haberi![]()
kizlarrrrrrr sag bacagimin üstüne basamiyorum sag kasigim batiyor bebisim geleyim diye hazirlaniyor ama bu sanci beni öldürecek ne uyuyabiliyor ne yatabiliyor nede hareket edebiliyorum benim gibi olan varmi
geçmiş olsun canım.bende yok böyle bi durum.
slm kızlar biz geldik karnım o kadar kaşınıyoki anlatamam çatlaklarım yol çizmeye devam ediyo sanırımkaydirigubbakcemile3
Son iki gündür budebecigim onun öncesinden resmen enerji patlamasi ile at gibi kosturuyordum simdi ise donakalmis gibiyim oturdugum yerden yardim olmadan bile kalakmiyorum ama buna sükür 10 günüm kaldi insallah
canım hayırlı doğumlar şimdiden sana o zamn inşallah eve geldiğinde bebişinle olacaksın öyle düşün o zaman canımcım görüşmek dileğimle:1hug::asigim:selam kızlar ben geldim yarın kontrolumuz var hastahaneye gidecegız valızlerımıde hazırladım bu son hafta annemlerde kalacagım esım işte oldugundan tek basıma kalmamam daha dogru dıye dusunuyorum egerki yarın ki kontrolumde bi supriz cıkmazsa haftaya pazarteside doguma girecegım nasıpse insallah annemlerde internet yok size yazamıyacagım okuyamayacagım ona üzülüyorum kalbim ve dualarım sizlerde sizlerde eksik etmeyin canlarım olurmu?:Saruboceq:
hadi güle güle kirlensin derlerya canım halletmişsiniz temzilik işinizi bence canım iyi düşün son anda hastahane değişimi konusunu bence sen ilk doktorunla görüş bakalım o ne diyecek ebenin yaptıklarına belki af dilerler canım hayırlısı ne ise o olsun artık:1hug:ben geldim kızlar....
kuaförde son işlemlerimi hallettim,cici oldum....
yarın sabah 8'de tahlilimiz var,doktorda olucaz hemde kendi doktorumla görüşücem...
muhtemelen yarın hersey belli olmuş olacak...
benim doktorum zaten pazaretsi alabilirim demişti ama beni çılgına ceviren bi kararsızlık vardı kadında hala bana normal diyordu ama ebenin davranışını anlatıcam ,ben razı değilim diycem zaten bebeğin sancıları oakadar yuksek ve bende bir cm bile açılma olmadı,bir ikinci vajinal muayne daha kabul etmiycem gerekirse hastanemi ve doktorumu değiştircem,kızlar cunku ben cok kötü oldum ,birebir tüm doğumhane psikolojisini yasadım...
açılman yok suni sancı ile baslatalım deseler bile neler yaşıycam biliyorum oyuzden kendi rızamla sezeryana talebim,ama muhtemelen doktrum dün yasadıklarımdan sonra kararını verecektir ben gene hazırlıkla gideyim....ama şöle nisan 1 yada 2 dese süper olur evde az daha vakit gecirir sakinleşir ve bebeğime az daha kilo aldırmış olurum....
nese bu gece zaten kk dayım bol bol konuşuruz....
slm arkadaşlar nasılsınız yeni üye olduğum için okumaya tanımaya çalışıyorum sizleri forum maşallah baya kalabalık ne güzel keşke daha önce üye olsaymışım .benimde yarın doktor kontrolüm var 37 haftalığız bu haftada doktor çatı muayenesi falan yapıyor mu?bir de ben dha hiç nst ye bağlanmadım 34 haftalıkken gitmiştim en son doktorum herhangi bir bilgi vermedi bu konuda
ben geldim kızlar....
kuaförde son işlemlerimi hallettim,cici oldum....
yarın sabah 8'de tahlilimiz var,doktorda olucaz hemde kendi doktorumla görüşücem...
muhtemelen yarın hersey belli olmuş olacak...
benim doktorum zaten pazaretsi alabilirim demişti ama beni çılgına ceviren bi kararsızlık vardı kadında hala bana normal diyordu ama ebenin davranışını anlatıcam ,ben razı değilim diycem zaten bebeğin sancıları oakadar yuksek ve bende bir cm bile açılma olmadı,bir ikinci vajinal muayne daha kabul etmiycem gerekirse hastanemi ve doktorumu değiştircem,kızlar cunku ben cok kötü oldum ,birebir tüm doğumhane psikolojisini yasadım...
açılman yok suni sancı ile baslatalım deseler bile neler yaşıycam biliyorum oyuzden kendi rızamla sezeryana talebim,ama muhtemelen doktrum dün yasadıklarımdan sonra kararını verecektir ben gene hazırlıkla gideyim....ama şöle nisan 1 yada 2 dese süper olur evde az daha vakit gecirir sakinleşir ve bebeğime az daha kilo aldırmış olurum....
nese bu gece zaten kk dayım bol bol konuşuruz....
sorma canım benimde yengem aynısını diyo bana ben beb yağı zararlıdır diye kesmiştim canım aman ne yapayım bu saatten sonrada çatlaklara takamam kafamı bebğim sağlıklı olsunda babasıda her gördüğünde kızımızın hatırası olarak gözünde canlandırsın artık ne yapayımhiç sorma canım ne uykucu oldum dünürün bugün beni evde tekim diye 10 kez aradı bişey varmı yokmu diye uyuyorum diyorum adama her aradığuında uykumu böldü yarım yarım uyudum sobanın yanında ohhh iyi geldi valla canım şimdide bana gece ne uyuyacaksın diyo bende uyurum sen yeterki uyku de bana dedim ona yarın bizimde randevumuz var 10da doktorda son kez canım 9 gibi çıkacağız evden bakalım ne diyecek doktorum
ctebrık eden herkese tekrardan tes.edıyorum kızlar...hepınızın yazısını okudum sagolun.banyo yaptırdık sımdı uyuyo...