2010 Nisan Anneleri

slm kızlarr.. tekrardan biz geldik :))) bebiş görmeye gittik.. amann Allahım ne çirkin bişiydi :asigim: 3.350 gr. doğmuştu ama bana minicik geldi yinede :) bizde 3.320 dik c.tesi. o civarlarda doğarız muhtemelen ama sanırım eda dan sonra 7 yıl gçince gözüm tutmadı küçük bebeği :)) annesi de maşallah sezeryan olmuştu geçen çarşamba günü benim dr.da ama bebeğin emzirmesinde oturuşu,altını kendisi değiştirebiliyo olması ve gezinmesi gayet iyi ve normal geldi bana.. inşallahh bende hemencecik ağrı,sızı çok çekmeden ayaklanırım :Saruboceq: oğlum da arkadaşını gördü sanırım içerden :) nasıl tepinmeler. o minicik ayklarını hissettim resmen yaaa :asigim: :nazar:

şimdi bi geçmişe bakalım yemek pişirmeye geçmeden neler olmuş :))

mehtapcım teşekkür ederim güzel dileklerin için.evet sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

uzun ve yorucu bir hafta sonundan sonra nete heyecanla girdim,bakalım kimler doğurmuş diye.allahım ne mutlu günler bunlar,tüm bebeklere maaşallah,darısı başımıza ,çok duygulandım valla....tarihi belli olanlar geri sayımda.normal doğumu beklemekten iyidir sanırım.bizimde yarında kontrolumuz var bakalım neler olacak,sanki hiç gelmiycek hayal gibi herşey.
bu hafta sonu doğurmadıysam maaşallah bana kızlar.ablamın düğünü vardı cuma günü evimde büyük temizliği bitirip gece annemlere yardıma gittim,cumartesi kına gecesinde tutamadım kendimi halaylar,çiftetelliler döktürdüm biraz valla,halimi görseniz millet yüreği ağzında beni öyle gördükçe ,hele kaynanam peşimden koştu resmen oturayım yerime diye:)))pazar günü nikah koşturmaca,bir de kardeşim askerden süpriz yapıp gelmez mi birden karşıda görünce nasıl heyecanlandım ağlamaktan beter oldum sevinçten .allahım ne hafta sonuydu bu halimde sancılarım geldikçe sıktım dişimi,başka odalara gittim kimseler anlamasın diye,ama artık sıra bende doğurabilirim.allahım bizi çok bekletme bu yolda hayırlı doğumlar nasip eyle hepimize....

selam kizlar
nekadar güzel haberlerle karsilastim böyle
valla benide aldi tatli bir telas
bildiginiz üzre yarin yatisim yapilacak carsamba günüde ameliyata girecem
benim icinde dua edin lütfen
simdi cikiyorum cünki son rütüslerimi kil tüylerimi halledecem
kizimi allahin izniyle ter temiz karsilamak istiyorum
öptüm hepinizi

QUOTE=TARHAN;12357748]kızlarrr günyadınnnn.
yatakta tembel tembel dönüyodum ki bir telefon geldi

nazlıcım bebeğini kucağına almış. ada bebek sezeryanla doğmuş.
ablası aradı nazlıcım adayı emzirdiği için konuşmadık
hoşgeldi ada bebek:asigim:
[/QUOTE]

ay mansallah ada bebege ya nekadar duygulandim ben ya
selamimi muhakkak söyle canim konustugunuzda

oyyyyyy ne duygulandım ya en son 1 saat önce görüşmüştük şimdi odada gizem ağlıyodu. zeynep daha çıkmamış.annesi çıktı tlefona bebek sesi geliyo zeynep doğum yaptı dedi.yok diyorum ben az önce konuştumya diyorum nolcak kızım sezaryan diyor hemen bitti diyor ben iyice şaşırtmış bi durumdayım.

ayyyyy gizem sultanada mansallah
onada muhakkak selamimi söyle canim
mansallah

biz geldikkkkk doktor amcamızdan....
herşey yolunda çok şükür.bebeğim 2.900 gr olmuş.
sancım çıkmadı.
2 haftaya kadar doğurursan iyi olur dedi.yürüyüşümü 1 saate çıkardı.
merdiven çık ,bol bol çömelme hareketi yap dedi.ben bi geçmişe bakayım geleyim.

mansallah bebisine opuyorumnanaktan

ebram hg canım hayırlıı olsun işallah..
batuhanım a.s canım hg sende işallah sağsalim alırsın miniğini kucağına :))

biz geldikkkkk doktor amcamızdan....
herşey yolunda çok şükür.bebeğim 2.900 gr olmuş.
sancım çıkmadı.
2 haftaya kadar doğurursan iyi olur dedi.yürüyüşümü 1 saate çıkardı.
merdiven çık ,bol bol çömelme hareketi yap dedi.ben bi geçmişe bakayım geleyim.
:nazar: maşallah canım meleğinee.. Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda gelmesini nasip etsin inş. :Saruboceq:
slm kızlar...

ben hala beklemedeyım ne ağrım var ne sızım.. en son doktor amcamız bunun keyfı yerınde çıkmaya nıyetı yok demıstı :(( bende çok özledim oğluşumu...
hakkınızda hayırlısı olsun bitanemm.. ne zaman hayırlı olucaksa o zaman gelsinler bebişler.. beklemek zor ama sabrın sonu da selamet opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar.

Yok canım ışıl ayın 1 inde doğum yapacaktı.
.
hımmmm.. demek ben yanlış şeyttim guclubacismile sen nasılsın ballım kaymalım opuyorumnanaktan
a.s bebeg83 hg canım hayırlısı olsun işallah..
amin inş. canım hepimiz için :Saruboceq:

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza... inşallah doğum nisan ayının sonlarına doğru olucak :) hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum :D

selam kızlar...ne güzel bebişler çoğalmış:nazar::nazar::nazar:

biz kaşıntıdan duramıyoruz...pupp diye bişey oldum...sanırım biri daha vardı benim gibi...kimdi???
heryerim kanıyor..heryerim yara içinde:((((ne uyku var ne rahat...doktor haftaya alıcak sanırım...oğluşuma kavuşucam:))))

ayyyyy yaa ne güzel bize ne zaman gelecek sıra çok merak ediyorumbilmiyorumkismile hayırlısıyla tamamlasaydık şu listeyi ne güzel olacak... bugün çok fenayım başım çatlıyo okadar yorgunumki ateşimde var duş aldımda düştü biraz... zeyneple nazlıya çok sevindim maşallah yaa almışlar meleklerini kolarına allahım bizede nasip etsin inşallah.. ama ne var biliyormusunuz kızlar uzun süredir giremedim yazamadım ama yinede hep aklımdasınız ezanı duyar duymaz dua ediyorum hepinize tek tek.. görmeden tanımadan yapılan kader ortaklığı nasıl bağlamış beni size onu anlıyorum allahım hepimizin yanında olsun inşallah

selam kızlar...ne güzel bebişler çoğalmış:nazar::nazar::nazar:

biz kaşıntıdan duramıyoruz...pupp diye bişey oldum...sanırım biri daha vardı benim gibi...kimdi???
heryerim kanıyor..heryerim yara içinde:((((ne uyku var ne rahat...doktor haftaya alıcak sanırım...oğluşuma kavuşucam:))))
hayırlısıyla kavuşursun inşallah oğluşuna... benimde bacaklarım kaşınıo yha kanamadan rahatlamıo cidden :D delikafadulden manyak oldum

uzun ve yorucu bir hafta sonundan sonra nete heyecanla girdim,bakalım kimler doğurmuş diye.allahım ne mutlu günler bunlar,tüm bebeklere maaşallah,darısı başımıza ,çok duygulandım valla....tarihi belli olanlar geri sayımda.normal doğumu beklemekten iyidir sanırım.bizimde yarında kontrolumuz var bakalım neler olacak,sanki hiç gelmiycek hayal gibi herşey.
bu hafta sonu doğurmadıysam maaşallah bana kızlar.ablamın düğünü vardı cuma günü evimde büyük temizliği bitirip gece annemlere yardıma gittim,cumartesi kına gecesinde tutamadım kendimi halaylar,çiftetelliler döktürdüm biraz valla,halimi görseniz millet yüreği ağzında beni öyle gördükçe ,hele kaynanam peşimden koştu resmen oturayım yerime diye:)))pazar günü nikah koşturmaca,bir de kardeşim askerden süpriz yapıp gelmez mi birden karşıda görünce nasıl heyecanlandım ağlamaktan beter oldum sevinçten .allahım ne hafta sonuydu bu halimde sancılarım geldikçe sıktım dişimi,başka odalara gittim kimseler anlamasın diye,ama artık sıra bende doğurabilirim.allahım bizi çok bekletme bu yolda hayırlı doğumlar nasip eyle hepimize....
:1shok: maşallah diyim sana ne demeli başka bilemedim ki kaydirigubbakcemile3 ama sorunsuz atlatmışsın buna şükürr.. amiin canım.. Rabbim bu yolda hiçbirimize sıkıntı sorun yaşatmadan hayırlı doğumlar nasip etsin inşş :Saruboceq:
selam kizlar
nekadar güzel haberlerle karsilastim böyle
valla benide aldi tatli bir telas
bildiginiz üzre yarin yatisim yapilacak carsamba günüde ameliyata girecem
benim icinde dua edin lütfen
simdi cikiyorum cünki son rütüslerimi kil tüylerimi halledecem
kizimi allahin izniyle ter temiz karsilamak istiyorum
öptüm hepinizi
Rabbim yardımcın olsun canım.. :Saruboceq: sağ salim alırsın inşallah kızını kucağına.. :Saruboceq:

jelyboon.. hoşgeldin aramıza... nerelerdeydin canım bu zamana kadarkaydirigubbakcemile3 artık bebiş paylaşımı yaparız seninle de.. biz birer birer doğurmaya başladık çünkü aklinialirimsmile

esros... canım geçmiş olsun.. evet biri daha vardı kaşınan.. neyse ki az kaldı.. sabır bitanem..Hayırlısıyla kavuşursun inş. meleğine :Saruboceq:

ayyyyy yaa ne güzel bize ne zaman gelecek sıra çok merak ediyorumbilmiyorumkismile hayırlısıyla tamamlasaydık şu listeyi ne güzel olacak... bugün çok fenayım başım çatlıyo okadar yorgunumki ateşimde var duş aldımda düştü biraz... zeyneple nazlıya çok sevindim maşallah yaa almışlar meleklerini kolarına allahım bizede nasip etsin inşallah.. ama ne var biliyormusunuz kızlar uzun süredir giremedim yazamadım ama yinede hep aklımdasınız ezanı duyar duymaz dua ediyorum hepinize tek tek.. görmeden tanımadan yapılan kader ortaklığı nasıl bağlamış beni size onu anlıyorum allahım hepimizin yanında olsun inşallah

AMİİİİNNNNNN CÜMLEMİZİN :Saruboceq:

:1shok: maşallah diyim sana ne demeli başka bilemedim ki kaydirigubbakcemile3 ama sorunsuz atlatmışsın buna şükürr.. amiin canım.. Rabbim bu yolda hiçbirimize sıkıntı sorun yaşatmadan hayırlı doğumlar nasip etsin inşş :Saruboceq:

Rabbim yardımcın olsun canım.. :Saruboceq: sağ salim alırsın inşallah kızını kucağına.. :Saruboceq:

jelyboon.. hoşgeldin aramıza... nerelerdeydin canım bu zamana kadarkaydirigubbakcemile3 artık bebiş paylaşımı yaparız seninle de.. biz birer birer doğurmaya başladık çünkü aklinialirimsmile

esros... canım geçmiş olsun.. evet biri daha vardı kaşınan.. neyse ki az kaldı.. sabır bitanem..Hayırlısıyla kavuşursun inş. meleğine :Saruboceq:

sağol refişim...az kaldı ama bittim bende:((((neyapalım bende oğluşumu düşünüp sabretmeye çalışıyorum...az kaldı sizinde Allahım kurtarsın hayırlısıyla:)))))

:1shok: Maşallah diyim sana ne demeli başka bilemedim ki kaydirigubbakcemile3 ama sorunsuz atlatmışsın buna şükürr.. Amiin canım.. Rabbim bu yolda hiçbirimize sıkıntı sorun yaşatmadan hayırlı doğumlar nasip etsin inşş :saruboceq:

Rabbim yardımcın olsun canım.. :saruboceq: Sağ salim alırsın inşallah kızını kucağına.. :saruboceq:

jelyboon.. hoşgeldin aramıza... Nerelerdeydin canım bu zamana kadarkaydirigubbakcemile3 artık bebiş paylaşımı yaparız seninle de.. Biz birer birer doğurmaya başladık çünkü aklinialirimsmile

esros... canım geçmiş olsun.. Evet biri daha vardı kaşınan.. Neyse ki az kaldı.. Sabır bitanem..hayırlısıyla kavuşursun inş. Meleğine :saruboceq:

hoşbulduk valla böle bi ortam olduğunu bilseydim ilk ayımdan gelirdim cnm :d yine hep nette arastırma yapıodum ama foruma takılamadım işte... Neyse geç olsun öz olsun :d

a.s jelybon hg aramıza.. kaçıncı haftalık meleğin?
a.s hg esros nasılsın canım?
buket_asude hg canım sende kaçıncı haftadasın??

esros biz iyiyiz canım sağol geçmiş olsun sana..
jelybon topiğin en küçük bebişi sende desene :)) en son sen doğuracan anlaşılan hayırlısı olsun canım :))

a.s jelybon hg aramıza.. kaçıncı haftalık meleğin?
a.s hg esros nasılsın canım?
buket_asude hg canım sende kaçıncı haftadasın??
canım 39+2 bugün az kaldı doktorumuz bu hafta olmasa oğumun sezeryana alcaz mecbur bebek her an kaka yapabilir dedi
hoşbulduk valla böle bi ortam olduğunu bilseydim ilk ayımdan gelirdim cnm :d yine hep nette arastırma yapıodum ama foruma takılamadım işte... Neyse geç olsun öz olsun :d
demi ama hoşgeldin canım
slm kızlar...
ne güzel haberler var burda.. ada ve gizem sultan gelmişler.. inşallah darısı başımıza..

özgecim kuzeyın gelmesınede çok az kalmış.. heycan bastı benıde şimdi.. sezaryanın güzel yanıda bu.. bebişlere kavuşmak..

ben hala beklemedeyım ne ağrım var ne sızım.. en son doktor amcamız bunun keyfı yerınde çıkmaya nıyetı yok demıstı :(( bende çok özledim oğluşumu...
aynen canım yaa arada biraz belim ağrıyo okadar başka bişey yok göğsümden süt akıyo amaakannehir
canım yaa allahım ii etsin seni, bu ne cesaret böle çok şükür bişey olmamış gerçi üzerine estikçe sorun çıkıyo inşallah hayırlısıyla bu hızlı hafta sonununda gazıyla alırsın meleğini kollarına

Back
X