daha çok bilgi sahibi olurum işte ne güselesros biz iyiyiz canım sağol geçmiş olsun sana..
jelybon topiğin en küçük bebişi sende desene :)) en son sen doğuracan anlaşılan hayırlısı olsun canım :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok bilgi sahibi olurum işte ne güselesros biz iyiyiz canım sağol geçmiş olsun sana..
jelybon topiğin en küçük bebişi sende desene :)) en son sen doğuracan anlaşılan hayırlısı olsun canım :))
Maşallahın varmış canım.İyiki ortalarda doğurmamışsın:)))))uzun ve yorucu bir hafta sonundan sonra nete heyecanla girdim,bakalım kimler doğurmuş diye.allahım ne mutlu günler bunlar,tüm bebeklere maaşallah,darısı başımıza ,çok duygulandım valla....tarihi belli olanlar geri sayımda.normal doğumu beklemekten iyidir sanırım.bizimde yarında kontrolumuz var bakalım neler olacak,sanki hiç gelmiycek hayal gibi herşey.
bu hafta sonu doğurmadıysam maaşallah bana kızlar.ablamın düğünü vardı cuma günü evimde büyük temizliği bitirip gece annemlere yardıma gittim,cumartesi kına gecesinde tutamadım kendimi halaylar,çiftetelliler döktürdüm biraz valla,halimi görseniz millet yüreği ağzında beni öyle gördükçe ,hele kaynanam peşimden koştu resmen oturayım yerime diye:)))pazar günü nikah koşturmaca,bir de kardeşim askerden süpriz yapıp gelmez mi birden karşıda görünce nasıl heyecanlandım ağlamaktan beter oldum sevinçten .allahım ne hafta sonuydu bu halimde sancılarım geldikçe sıktım dişimi,başka odalara gittim kimseler anlamasın diye,ama artık sıra bende doğurabilirim.allahım bizi çok bekletme bu yolda hayırlı doğumlar nasip eyle hepimize....
Reyhancığım hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alırsın kızını inşallah.selam kizlar
nekadar güzel haberlerle karsilastim böyle
valla benide aldi tatli bir telas
bildiginiz üzre yarin yatisim yapilacak carsamba günüde ameliyata girecem
benim icinde dua edin lütfen
simdi cikiyorum cünki son rütüslerimi kil tüylerimi halledecem
kizimi allahin izniyle ter temiz karsilamak istiyorum
öptüm hepinizi
Hoşgeldin nisan annelerinin arasına.selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza... inşallah doğum nisan ayının sonlarına doğru olucak :) hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum
a.s.Doğunca geçiyor canım o kaşıntılar.Az kaldı sabırselam kızlar...ne güzel bebişler çoğalmış
biz kaşıntıdan duramıyoruz...pupp diye bişey oldum...sanırım biri daha vardı benim gibi...kimdi???
heryerim kanıyor..heryerim yara içinde(((ne uyku var ne rahat...doktor haftaya alıcak sanırım...oğluşuma kavuşucam:))))
ayyyyy yaa ne güzel bize ne zaman gelecek sıra çok merak ediyorumbilmiyorumkismile hayırlısıyla tamamlasaydık şu listeyi ne güzel olacak... bugün çok fenayım başım çatlıyo okadar yorgunumki ateşimde var duş aldımda düştü biraz... zeyneple nazlıya çok sevindim maşallah yaa almışlar meleklerini kolarına allahım bizede nasip etsin inşallah.. ama ne var biliyormusunuz kızlar uzun süredir giremedim yazamadım ama yinede hep aklımdasınız ezanı duyar duymaz dua ediyorum hepinize tek tek.. görmeden tanımadan yapılan kader ortaklığı nasıl bağlamış beni size onu anlıyorum allahım hepimizin yanında olsun inşallah
biz biraz dinlenelim kızımla kib aeolun görüşürüz..
biz geldik ama yıne halimiz yok ne yapacaz bilmıoruz nazlı ve zeynep dogum yapmıs cok sevındımdarısı bizlerin başına yarın bi doktora agıtsemdee ne oldugunu anlasam tren carpmıs gıbı hıssedıyorum kendımııakannehir
tuğbacığım halsizliğinmi var canım.tansiyonun falan mı düştü canım acaba bi baktır istersen.yarın belli olcak mı doğum zamanın*
esroscanım doktoruna sordunmu kaşıntıyı ne dedi yapılacak seni rahatlatacak bişey vermedimi
teşekkürlerebram hg canım hayırlıı olsun işallah..
batuhanım a.s canım hg sende işallah sağsalim alırsın miniğini kucağına :))
canım geçmiş olsun,bendim o.seni çok iyi anlıyorum,burnumdan gelmişti yani o kadar beter birşey.hiç geçmiycek zannettim ama çok şükür ilk günler kadar kalmadı,yine var kaşıntım ama rahatsız etmiyo o kadar.bana alerji şurubu bir de krem vermişlerdi.şurup iyi geldi galiba.umarım sende atlatırsın bir an önce.şimdi bacaklarımda biraz yaralar kaldı onlarda geçicez inşallah ellemezsem.birde kafana takıp stres yapma daha da azdırıyor çünkü,rahat ol geçecek.selam kızlar...ne güzel bebişler çoğalmış
biz kaşıntıdan duramıyoruz...pupp diye bişey oldum...sanırım biri daha vardı benim gibi...kimdi???
heryerim kanıyor..heryerim yara içinde(((ne uyku var ne rahat...doktor haftaya alıcak sanırım...oğluşuma kavuşucam:))))
:1shok: maşallah diyim sana ne demeli başka bilemedim ki kaydirigubbakcemile3 ama sorunsuz atlatmışsın buna şükürr.. amiin canım.. Rabbim bu yolda hiçbirimize sıkıntı sorun yaşatmadan hayırlı doğumlar nasip etsin inşş :Saruboceq:
canım yaa allahım ii etsin seni, bu ne cesaret böle çok şükür bişey olmamış gerçi üzerine estikçe sorun çıkıyo inşallah hayırlısıyla bu hızlı hafta sonununda gazıyla alırsın meleğini kollarına
Maşallahın varmış canım.İyiki ortalarda doğurmamışsın:)))))
Reyhancığım hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alırsın kızını inşallah.
Hoşgeldin nisan annelerinin arasına.
a.s.Doğunca geçiyor canım o kaşıntılar.Az kaldı sabır
Amin canım.Güzel duaların için Allah razı olsun.