2010 Nisan Anneleri

kızlar biz geldk hastaneden çok tatlı gizem kızım zeynepte çok iyi maşallah.ikiside çok iyi.bana diyo sen niye geldin bu halinle. şimdi fotosunu ekleyeceğim

hoşgeldin fundacım ne kadar güzel haberlerle geldin çok sevindim valla zeynebin ve gizemin iyi olmalarına
oy oy kara saçlı fıstığa da bakın hele maşallah:nazar: annesiyle babasıyla çok güzel bir ömrü olsun inşallahh:asigim:

çok tatlı tuğbacım çok minik gözleriyle hayata alışmaya çalışıyo kuzum benim.nasılda süzüyo etrafı.rabbim hepimize böyle güzel doğumlar nasip etsin canım

ayhhhh nasıll tatlı bişey bu böylee maşallahh süphanallahh yhaaa
rabbiimm analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesinn inşalllahh

amin canım hepimizin evladı hayırlı olu inşallah.çok tatlı dimi ya .....özledim çoktan........
yalnız göktuğu görmeliydin canım nasıl hareketli nasıl durmadı 2 dk yerinde........:asigim:

yerim ben bu fıstığı yaaa göktuş ilk görüşte aşık olcakkaydirigubbakcemile3
ayyy ben bu bebişleri gördükçe çok fena oluyom. kucağımda göğsüme asılı duran bir bebek hayali gözümün önünden gitmiyor. :asigim:

Merhaba hamişler
Doğum yapan annelere tebrikler...
Bizim bu gün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda dedi doktor. 34+6 haftalıkmışım. 2500 kg 46 cmkızım :))
doktor 2 hafta sonra gel bir daha doğumda görüşürüz dedi.. ilkdefa nst ye bağladılar . koşturuyor kızın içeride dedi. Hareketli olması iyiymiş :)) Çok mutlu bir şey .. Görünce insan çok seviniyor... heyecanlı... D
Maşallah canım kızına.Allah esirgesin.
nazlıyla şimdi konuştuk kızlar
epidural sezeryan olmuş
3550 gram, 51 cm doğmuş ada bebek.
çok rahat çok ağrısız oldu herşey dedi sesi de çok iyiydi
suni sancıyı hiç denememişler doktoru bebek yukarda ve hiç açılma yok boşuna bebeği sıkıntıya sokmayalım demiş.
hastaneye bilgisyaarını bile götürmüş ama internet yokmuş.
yarın mutlaka resim eklicem dedi. ada bebek doğum yorgunluğuyla uyuyomuş sürekli.
maşallah cimcimeme:asigim:

Ne güzel haberler aldık nazlıcığımdan.Çok saolasın tuğbacığım.

KAPTAN KAAN SESLENİYOR, KAPTAN KAAN SESLENİYOR: '' ÇIKARIN BENİ BU KAP---TAN !!''
MADE BY CEM TARHANkaydirigubbakcemile3
OĞLUM ÇIK ARTIK ŞU KAPTANkaydirigubbakcemile3

delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

kızlar haber vereyim dedim oğluşum beklemiyor
yarın sezeryana giriyorum inş dualarınızı esirgemeyin
inş bu gece gelmez:)

yarın saat 11 kadar doğmuş olacak inş
Hayırlısıyla sağ-salim kucağına alırsın oğluşunu canım.

Ellerine sağlık fundacığım.Maşallah Allah esirgesin.gizemimizi gördün geldin.FISTIK GİBİ KIZIMIZ.:nazar:

oyy oyy oyyy gizemcik gelmiş topiğmize hoşgelmiş ya ne kadar gzl bi kız öle,
maşlh suphanallah rabbim nazarlardan saklasın....

ayyy bana ne oluyo kızlar saat 9'da yemekten sonra biraz sancım oldu bir yattım uyumuşum ,ama nası tatlı geldi bu uyku anlatamam...oğlum acaba doğuma az kala annaesine bir guzellik yapalım uyutacakmı...
nese ben çantamı hazırlıycaktım kızlar kalkayım...
guya resim çekincektim pehhhh nerde ağırlık çöktü valla....

ahahhah kızlar bilgisayarımın masaüstü nisan bebişlerinin resimleriyle doldu.
yakında bakırköy de beni ziyarete gelirsiniz karnımda kaan, odamda sizin bebişlerin fotoları ve delirmiş benkaydirigubbakcemile3

canımmm gözün aydın.
hayırlısıyla sağlıkla gelsin oğluşun.
bize haber vermeyi unutma.
oğluna kavuşmana saatler kaldı demek.
bizim yerimize de kokla mis kokulu oğlunu:asigim:
sağol tubacım koklamazmıyım hiç hele bi gelsin sağlıkla
nazcım Allah yardımcın olsun...guzel haberlerını bekıyoruz..bak bebegını alacaksın yarın bu vakıtler karnında degıl yanında olaca.bende sımdı onu dusunuyodum 1 hafta once hastanedeydım sımdı kuzumla evde...kaan kap tan cıkacak annesı az kaldı
inş güzel haberlerle gelirim canım çok sağol
hosgelmıs ada ve gızem bebek gozunuzaydın zeynep ve nazlı
ozgcım senınde gounaydın tatlım tarıh kesınlesmıs
nazcım sende saglıkla alırsın ıns yarın bebısını kucagına
inş canım sağol
Hayırlısıyla sağ-salim kucağına alırsın oğluşunu canım.

çok sağolun kızlar korkuyorum biraz bana dua edin :gitme:
çok tepkisizim nedense herkes benden daha heyecanlı bende öleyim ama ne bilim
sanırım ağlayamadım ondan azcık gözlerim kızarsa anam tepemde bırakmıyorki kadın ağlıyım:gitme:
nese ben gideyim artık tlf numaram yok sanırım hiç birinizde bakim msn de kim varsa bırakırım numaramı öpüyorum hepiniziŞeniz

ebramcım düğününüz hayırlı olsun.kardeşin de gelmiş gözün aydın.dikkat et ya bi gelseydi düğünde bebiş.çifte düğün olurdu herlade:)

batuhanım Allah kolaylık versin.sağ salim kavuşursun bebeğine inşallah.bizi habersiz bırakma sakın.
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza... inşallah doğum nisan ayının sonlarına doğru olucak :) hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum :D
hoşgeldin jelyboon.
esros geçmiş olsun ya.inşallah az kalmış.sağ salim kavuşmayı nasip etsin Allah.

ayyyyy yaa ne güzel bize ne zaman gelecek sıra çok merak ediyorumbilmiyorumkismile hayırlısıyla tamamlasaydık şu listeyi ne güzel olacak... bugün çok fenayım başım çatlıyo okadar yorgunumki ateşimde var duş aldımda düştü biraz... zeyneple nazlıya çok sevindim maşallah yaa almışlar meleklerini kolarına allahım bizede nasip etsin inşallah.. ama ne var biliyormusunuz kızlar uzun süredir giremedim yazamadım ama yinede hep aklımdasınız ezanı duyar duymaz dua ediyorum hepinize tek tek.. görmeden tanımadan yapılan kader ortaklığı nasıl bağlamış beni size onu anlıyorum allahım hepimizin yanında olsun inşallah
amin inşallah ya.

tatlıms doktora gideceksin yarın sanırım.güzel haberlerle gelirsin inşallah.

etelane maşallah kızına.hareketliymiş benm kız gibi desene.çok koşucaz bu cadıların peşinden galiba:)

QUOTE=NAZ__24;12370508]kızlar haber vereyim dedim oğluşum beklemiyor
yarın sezeryana giriyorum inş dualarınızı esirgemeyin
inş bu gece gelmez:)

yarın saat 11 kadar doğmuş olacak inş[/QUOTE]
dualarım seninle canım.Allah bi nefeste kurtarır inşallah.kavuşuyorsun meleğine ne güzel.

fundacım ya çok tatlı bu gizem bebek.Allah nazarlardan korusun.ömrü güzel olsun inşallah.

Back
X