2010 Nisan Anneleri

gunaydın kızlar....
birazdan nst cekimi için çıkıcaz eşimle...bende bişiler yıyorum....

refişşşşş ya sen yazdın ben okudum ama acayip heycan yaptım heee...
gözlerim dolu dolu oldu ,oyy canım arkadasım yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik bitanem ya....
rabbim sağlıkla kucaklarıma almayı nasip etsin....
ben bile heycan yaptım....:)))
gene tansiyonum fırlıycak haminneler gibi:)))
hehehheh:))))))))
olsun atarım bi dil altı gecer......

özgecim. günaydıınn.... aminn canım.. valla yaaa.. ne zamanlar atlattık.. ne çabuk da geçti aslında zaman....

inşallah hepimiz sağ salim sorunsuz ca alıcaz kucağımıza...

sende iyi haberlerle gel cnım... inş. bi sorun çıkmaz... at bi dil altı kızz :))) ne güldürdün beni hee ... :)))

ben şimdilik çıkıyım.. ara ara uğrarım artık.. belim de ağrıyoo.. bu kadar yaklaşmışken bi süpriz yapmasın oğlan :)) yarın sabah yatışlarımız bari olsun en azından :))) yani innşş..1 nisanı bekler de kendi dr.um gireer doğuma tabi :)

uzanalım biz yine.. dinlene dinlene geçireyim evde bebeğim içimdeyken son günümü de...

ben cıkıyrum kızlar...
azönce gene tansiyon fırlamış....
nese baktım indi şimdi..
doktor dedi ya nst de sancı çıkarsa hafta içi bigunde alabilirim ondan gene heycan yaptım...
nese inşlh bu sefer kısa sürer işimiz....
ve ben cumaya kadar beklerim....

günaydın kızlar.
bugün de yeni bebişlerimiz gelecek inşallah.
özgecim inş kuzey paşa cumaya kadar bekler ve doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah.

ii geceler kızlar.aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler..yine sevindirici haberler aldım zeynep ve nazlıcım meleklerine kavuşmuş gözümüz aydın allah analı babalı büyütsün kuzucukları.zeyneple güya sezeryan tarihimiz aynıydı bak geçiverdi beni.deemekki her an herşey olabiliomuş.hakkımızda hayırlısı olsun.bende perşembe günkü kontrolümü bekliorum bakalım değişen bişe olcakmı

tubacım senin paşanın keyfi pek yerinde çıkası yok.ben seni jaleden sonra doğurusun diye düşünmüştüm ama bak ummadıklarımız bile geçiverdi seni..aman kaan paşa sağlıklı olsunda azcık geç geliversin..

refiye saatler geçtikçe yaklaşıon kuzuna kavuşmaya ne güzel.benim kontrol gününde senin meleğin kollarında olcak darısı hayırlısıyla başımıza inşallah

özgecim içimizde gebeliği en zor geçen sensin kuzum yaa ne çektin hala da öle..üzülüorum ve dua ediorum senin için..son günler canım az kaldı dayan.hayırlısıyla unutacaksın yaşadıklarını meleğine kavuştuğun anda..

fundacım hemen panik yapma.akla gelen başa gelirmiş derler allah korusun.herkezde aynı olcak die bişe yok.sen yine dikkatli ol.sancın sıklaştığın anda su geldiği anda elbette ki gideceksin doktora..

nazcım bugün sen ve meleğinin günü desene..hayırlı doğumlar diliorum sana.ii haberlerle gel aramıza canım allah yardımcın olsun

hayriyeciğim ben neden böyle oldum anlamadım.halbuki oğlum o kadar hareketliki......bi taraftan dr sancın olduğunda gel alırız dedi bi taraftanda diyorumki gidersem hemen almasın biraz daha kalsın karnımda.ay çok karışığım ben bu günlerde canımsempatiksalakcinni

naz_24 hayırlı doğumlar canım sana allah yardımcın olsun..
zehir ve etelane bebişleriniz büyümüş oh ne güzel hayırlısı olur işallah canlarım...
budebe sorun değil canım benim nasılsa görüşürüz :)) birimiz doğum yolunu tutmadığı sürece hergün burdayız nasılsa :))

canım doğurmadığımız sürece burdayız canımolumunekankayizsmile

budebe canım herkeste aynı sorun olmaz takma kafana işallah bebeqin sağsalim gelicek kucağına şimdiden stres yapma kendine :) iyi bak meleqine :)) allah hepimizin yardımcısı olsun..

inşallah canım.şurda 3 gün sonra cuma günü dr dayımhihoyyyt

günaydın kızlar.
bugün de yeni bebişlerimiz gelecek inşallah.
özgecim inş kuzey paşa cumaya kadar bekler ve doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah.

günaydın canım.
bugün naz doğum yapacaktı şimdiye doğum yapmıştır sanırım.11 e doğum bitmiş olur diyordu.inşallah kolay geçmiştir doğumu....

ben şimdilik çıkıyım.. ara ara uğrarım artık.. belim de ağrıyoo.. bu kadar yaklaşmışken bi süpriz yapmasın oğlan :)) yarın sabah yatışlarımız bari olsun en azından :))) yani innşş..1 nisanı bekler de kendi dr.um gireer doğuma tabi :)

uzanalım biz yine.. dinlene dinlene geçireyim evde bebeğim içimdeyken son günümü de...

refıyecım guzelımmm rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah....cok duygulandım yazdıklarından...duam senınle..

reyhancığım nasılsın canım*senin sezaryan günün yarın mı yoksa ben mi karıştırıyorum?

selam kizlarr
yok fundacim karistirmiyorsun yarin sezeryana girecem
bugün öglen hastaneye yatacam bakalim basil olacak
bi telas bir heycan aldiki sorma :)))
sen nasilsin canim ???

ebram hg canım hayırlıı olsun işallah..
batuhanım a.s canım hg sende işallah sağsalim alırsın miniğini kucağına :))

:1shok: maşallah diyim sana ne demeli başka bilemedim ki kaydirigubbakcemile3 ama sorunsuz atlatmışsın buna şükürr.. amiin canım.. Rabbim bu yolda hiçbirimize sıkıntı sorun yaşatmadan hayırlı doğumlar nasip etsin inşş :Saruboceq:

Rabbim yardımcın olsun canım.. :Saruboceq: sağ salim alırsın inşallah kızını kucağına.. :Saruboceq:

jelyboon.. hoşgeldin aramıza... nerelerdeydin canım bu zamana kadarkaydirigubbakcemile3 artık bebiş paylaşımı yaparız seninle de.. biz birer birer doğurmaya başladık çünkü aklinialirimsmile

esros... canım geçmiş olsun.. evet biri daha vardı kaşınan.. neyse ki az kaldı.. sabır bitanem..Hayırlısıyla kavuşursun inş. meleğine :Saruboceq:

Maşallahın varmış canım.İyiki ortalarda doğurmamışsın:)))))

Reyhancığım hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alırsın kızını inşallah.

Hoşgeldin nisan annelerinin arasına.

a.s.Doğunca geçiyor canım o kaşıntılar.Az kaldı sabır

Amin canım.Güzel duaların için Allah razı olsun.

cok sagol kizlar opuyorumnanaktan

iyi aksamlar fistik nisan anneleri opuyorumnanaktan

kac gundur keyfim yok hic girip tek kelime yazamadim

nisan ayina ait sekiz tane annemiz oldu demek cok sevinc verici gercekten :asigim:

rabbim geride kalanlarimiza nasip etsin bu güzellikleri insallah :Saruboceq:

birileri bana özet gecebilir mi nevar neyok kaydirigubbakcemile3 gecmisi okumaya kalkarsam dogururum herhalde buracikta delikafadulden

bugun hastanede randevu vardi ,bebegim ellerini karnina koydugundan malesef kilo ölcümü yapilmadi ,sezaryen olmak isteyip istemedigim soruldu :1shok: hayretler icinde kaldim cunku normali denemeden sezaryen yapmayan hastanedeydim

bende önce normali denemek istedigimi söyledim bakalim hayirlisi ,hastanedeki doktor erken gelir falan diye tek kelime etmedi hersey gayet iyi cikti sancim falanda yoktu

ama wc´den sonra kalkinca siddetli agri hissettigimi söyledim normal dediler bebek asagiya inmis dediler bakalim hayirlisi dogum tarihimizi bekliyoruz sabirsizlikla :asigim:

kiz bende seni dogurdu sandim sempatiksalakcinni

mansallah gizem bebege ya cooooooooooook tatliiiiiii:nazar:

hadin kizlar ben cikiyorum artik telefondan girme olanagim olursa girerim
dualarinizi eksik etmeyin
güzel haberler vermek ve almak üzere
öptüm hepinizi
hakkinizi helal edin

hadin kizlar ben cikiyorum artik telefondan girme olanagim olursa girerim
dualarinizi eksik etmeyin
güzel haberler vermek ve almak üzere
öptüm hepinizi
hakkinizi helal edin

ay helal olsun.Allah ın izniyle çok güzel geçer inşallah.
şimdiden hayırlı olsun canım.

selam kizlarr
sen nasilsin canim ???

selam canım iyiyim bende dün gizemi gördüm daha iyi oldum.
inşallah ağrısız sızısız bi doğum olur canım.
rabbimden hayırlısını ve sağlıklısını isteyeceğim senin için.
heyecanını anlayabiliyorum.inşallah bende en geç haftaya çarşambaya alıcam kuzumu kucağıma

selam kizlarr
sen nasilsin canim ???

ayy canim benim doguma giidiyormussun ,Rabbim yaninda olsun canim Şeniz
kuzunu sana seni kuzuna sag saglim kavustursun Allah :Saruboceq:

fundacim fulyancim nasilsiniz kizlar
sizin dogurmaya niyetiniz yok mu anacim kaydirigubbakcemile3

ay yok canım ya gelmiyo bu bebiş cuma kontrolümüz var sezaryan günüm belli olacak.inşallah:Saruboceq: bi an evvel yapar.arada sancım oluyo bende istiyorum artık 38 olacağız.sen nasılsın canım var mı sancın*

ay yok canım ya gelmiyo bu bebiş cuma kontrolümüz var sezaryan günüm belli olacak.inşallah:Saruboceq: bi an evvel yapar.arada sancım oluyo bende istiyorum artık 38 olacağız.sen nasılsın canım var mı sancın*

tugbisinki gibi seninkide rahat yerinde sanirim annesi kaydirigubbakcemile3
hayirlisi canim cumaya hic bisey kalmadi valla
ben dogumu 04.04 istiyordum sen al bari o güne benimki beni mayis annesi yapacak herhalde :roflol:
ne bir sanci ne bir agri var yha boshayallersmile
fundacim dün banada sordular sezaryen olmak istiyomusun diye yok mok dedim ama ben epidural normal istedim ordan bi hemsire senin isteginle degil o anki duruma bagli yapiliyor dedi ,ayy o kadar moralim bozuldu ki
valla kafama geliyorlar gidip oluvercem sezaryen :dilcikar:

Back
X