2010 Nisan Anneleri

nasılsa çoğu kişi geçmişi okuyo buraya da yazayım herkesin haberi olsun. kızlar doğum öykülerinin altında 2010 Nisan annelerinin doğum hikayeleri diye başlık açtım. başlığın altına bize ait öyküleri yazabilirsiniz

kızlar eskisi gıbı duramıoruz evet salı dogum inşallah hayırlısıyla mehtapcım dogurmus saglıkla kucagaına almıs maşallah darısı bişze . öptuk bız kacıoruz geri

sabırsızlıkla bekliyoruz fundacım. hele bi hayırlısıyla p.tesi sağlıkla dünyaya getir göktuğu biz seni burda bekliyor olacağız opuyorumnanaktan

inşallah canım.bekleyin anacım ben doğurup gidip geleyim bende sizi beklerimopuyorumnanaktan

çok canımmmm sıkılıyooo ya kocişde uyudu ..kaldık kızımlza başbaşaaaa tepikleyip duruyooo kuzummm

dünürcüğüm canım benim şükürler olsun iyiyim canım ama çok terliyorum bu arada gelinin göbişide düştü bu akşam yarın banyosunu yaptırcaz inşallah şimdi yine ağlıyo emzirmeye kalkıcam bir ara herşeyi detayına kadar yazarım fırsat bulunca inşallah ben kuzucuğu doyurayım gideyimde
zeyracıkm hayırlı olsun kzını almışın kucağına aallah analı babalı büyütsün rabbim bizlerede nasip etsin bebeişimizi kucağımıza almayı

inşallah canım.bekleyin anacım ben doğurup gidip geleyim bende sizi beklerimopuyorumnanaktan
budebeee doğum pazartesiyemi senin canım bizim ne zaman olucak acaba doktorum hiç bişe demedi 39 hafta gel dedi çatı muayneside yapmadı 39 kadar bekleyelim dedi gelirse gelir gelmezse çatı muaynesi yapar karar veririrz dedi ben normal istiyorum ama korkuyorum burada herkes sezeryan oldu galibaCADIARZU

budebeee doğum pazartesiyemi senin canım bizim ne zaman olucak acaba doktorum hiç bişe demedi 39 hafta gel dedi çatı muayneside yapmadı 39 kadar bekleyelim dedi gelirse gelir gelmezse çatı muaynesi yapar karar veririrz dedi ben normal istiyorum ama korkuyorum burada herkes sezeryan oldu galibaCADIARZU

rabbim nasip ederse p.tesi canım.çok heyecanlıyım yatamıyorum eve sığamıyorum napıcam ben bilmiyorum.oğlumun çantasına baktm az önce eksik yokya öylesine işte.sonra odasına baktım.eşyalarını sevdim.

canım seninkide inşallah dilediğin gibi olur.bana dr um 2 defa çatı muayenesi yaptı.çvalla canım ben başta istiyodum normal ama sonradan erken doğum tehlikem falan oldu riske atamadım bebeğimi.zaten dr umda hiç demedi normal doğurabilirsin diye.sanırım 2 kişi normal doğum yaptı bizden.

hehe biz varız sisi benimkide kız benim bebişimde tepik atıyor o attıkçada ben mutlu oluyorum

ayy bende öle o vurdukça içim bi garip oluyo ama artık güçlendi sanırım vuruşları acıtıyooo

benimde belli deil ya bebişim küçükmüş normal dogurursun diyo dr ama 38 haftanda gel çatı muayenesi yapalım dedi... bende normal istiyordum ama artıkkk korkmaya başladım bende kimi duysam sezeryan oluyooo :( hakkımızda hayırlısı artık

tuğbacım aynen ya.uyku tutmuyo ben asıl yarın ne yapacağım.uyumam lazım ki bebeğime doya doya bakabileyim

H.b kızlar valla bılmıom ben hala dusunuom ayy cıldırcam bana bıde doktor sonda takmıcak onuda dusunuom sız konustunuzmu sonda işini ?

H.b kızlar valla bılmıom ben hala dusunuom ayy cıldırcam bana bıde doktor sonda takmıcak onuda dusunuom sız konustunuzmu sonda işini ?

nasıl yani neden takmayacak sonda*hiç mi takmıyolarmış yoksa*bana takılacak ama iğne vurulduktan sonra.konuştum dr umla çok korkuyordum ben ya sağolsun dr um da kırmadı beni.tamam senin istediğin olsun dedi.bıktı adam bendenkaydirigubbakcemile3

nasıl yani neden takmayacak sonda*hiç mi takmıyolarmış yoksa*bana takılacak ama iğne vurulduktan sonra.konuştum dr umla çok korkuyordum ben ya sağolsun dr um da kırmadı beni.tamam senin istediğin olsun dedi.bıktı adam bendenkaydirigubbakcemile3

cnm doktorum sondadan yana deil oda sevmiyomus bılıorum nasıl bıse oldugunu dedi ılk gebelıklerde takmıorum dedivzemuszemus

yaa bende normal doğum istiyorumm ama belirsizlikk çokk kötüü
sezeryanınn böyle bi artısı var işte planlı bir doğum oluyor

cnm doktorum sondadan yana deil oda sevmiyomus bılıorum nasıl bıse oldugunu dedi ılk gebelıklerde takmıorum dedivzemuszemus

ooooooooo iyi o zaman ya....benim tuhaf bi durumum var.o kadar tüp bebek tedavisi sırasında hep muayeneler,m alttan yapıldı ama oraya yapılan herhangi bi müdahale beni acayip geriyor.resmen bağırıyorum ya.dr um iğneden önce yapalım bebeğe anestezi gitmesin dedi.bende doğumu yaptır öyle tak dedim.sonradan tamam hatırlat ben ayarlarım dedi.demek ki sondasız da olabiliyomuşboshayallersmile

Back
X