seni tebrik ederim zeynep yani helal olsun. bekleyip de bu zamanı bulman ayrı bi güzel olmuş elin değmişken evi yenileseydin kızzz vereliniortak neyse neyse bunun da hayırlı zamanı buymuş demekki. aman dilama iyi bak utku da doğdu senin kızı bekliyo ona göre. kızımı üzme. biz de iyiyiz allaha şükür canım artık sancım gelse de bu aralar normal doğurma ihtimalimi denesem diye bakıyorum. psikopata bağlamış durumdayım yani zeynep bildiğin gibi değil.
ay sorma valla sinem, bugüne kadar manasız çok şey yapmışlığım var ama şu, hepsinden baskın çıktı..
doğuma 10 kala, salon değiştirmek şahane oldu..
ve yani 1 günde karar verdik, 2 günde aldık, bir anda oldu bitti her şey.
zamanında teslim etsinler de pişman olmayalım inşallah, tek dileğim o.
senin için de hayırlısı olsun be güzelim..
36'dan sonra falan her an gelebilir bebişler....
sezaryenin en güzel kısmı, kuaföre gider gibi randevulu gitmen. zamanını bilmen.
normal doğumun bu gerginliği var işte.. muallakta oluyor her şey.
ama senin aklına yatıyorsa normal doğum, yapabileceğini düşünüyorsan, ne bileyim kuzum.. neden olmasın..
doktorun da senin ve bebeğin sağlığını uygun gördükten sonra, hayırlısı olsun deyip gün sayıcaz yapacak başka şey yok :)
psikopata bağladım diyorsun ya, hamileliğin özetiymiş bu zaten :)
hangimizin modu normal ki ?
doğurup şöyle kucağıma almadan, elini kolunu, yüzünü gözünü sağlam görmeden, sesini duymadan ben normal halime dönemiycem..
sen de akışına bırak artık..
kısmetse ne varsa o olacak. sağlıkla doğsunlar da.
bir dahaki doktor kontrolün ne zaman ??
o nasıl yönlendiriyor seni ??
kızlar şuan oğlum karsımda....9 aylık acı tatlı seriven bitti...doğumu sorarsanız herkesin gercekten farklı olurmuş bu cok doğru ben doğum hikayemi hepiciniz bebişlerinizi kucağıznıa aldığınız zaman yazıcam şimdilk bişi yazmıyorum....zorluk oldu tabi aşılmaz diye bişi yokmuş,canım yok yandı,zor ayıldım,gaz sancısı çekiyorum ama şimdi bebeğim yanımda her acısına rağmen gzl....emdiği sürece sorun yok,uyuyor....sütüm az da olsa ona yetecek kadar geliyor,karnı doğuyor,çok sinirli bir bebek hemen yanında olayım istıyr,wc ye bile rahat gidemiyorum,yemek yıyemiyrm o bir basladımı ağmalaya bitti tamam....resmen emerken benimle savaşıyor....yarın daha çok yanınızda olabilirim...doktor kontrolümüz var.....sabahtan anneme gelcem....ozaman resimde eklerim inşlh....bebşiim 3.770 gram ve 53 cm.. boyu ile doğdu....sacları resmen peruk gibi midemi mahvetmniş,ama şimdi kızlar gece yarısı yağlı yemekte yesem tık yok maslh.....bebişle tum sıkıntılar bitiyor .....doğumla birlikte tam 6 kilom gitmiş,sezeryandan korkmayın benim karnım dumduz,sadece azcık göbeğim var oda kalacak gibi görünmuyor.....
canımın içi :)
en zor günlerin bunlar..
geçecek, hafifleyecek tüm sıkıntıların..
zaman gçetikçe sen oğluna alışacaksın, oğlun sana alışacak, emzirme sorunlarınız yoluna girecek, her şey rayına oturacak..
40 çıkarma tabiri boşa denmemiş, 20 gündüz 20 gece say bakalım.. inşallah her şey daha güzel olacak..
sen şimdi sırma saçlı güzel oğlunun tadını çıkart :)
mis gibi kokusunu içine çek..
anne oldun!!! bunu düşün hep, gülümse..
çok şükür Allah'a.. :)