2010 Nisan Anneleri

selam kızlar nasılsınız şafak 1 bizimde salı günü geliyor oğlum hayırlısıyl.

hadi bakalım kuzum allah kavuştursun sağ salim inşallah.

kızlar eşim bi zevkle temizlik yapıyoki göktuğun ninnisini söylüyo arada.....eşimide heyecan kapladı.......hiç böyle zevkle temizlik yaparken görmemiştim onu.........

annee canım inşallah sende dilediğin gibi doğum yaparsın.ama zeynebinde dediği gibi kendini dinle iyice düşün ve kararını ver.inşallah kolay doğumların olur canım

zeynepcim sen genel sezaryan mı düşünüyorsun*

selam canım hoşgeldin.sıraya dizildik geliyo kuzucuklar peş peşe...........
bugün ilkenur yani seda
yarın ben
salı sen
ay ne unutkanım tatlıms tuğba salımıydı çarşamba mıydı*

amin tatlım amin inşallah herşeyin hayırlısını versin Rabbim. utandırmasın bizi inşallah. sen de doğuma girerken mutlaka dua et canım unutma bizleri.tabi o heyecanla insan unutadabilir gerçi. tatlıms salı günüydü yanlış hatırlamıyosam. peki tarhan tuğbayla görüşen varmı ne alemde gelmez oldu.
bu arada zeynepcim yazmayı unuttum kendi derdimden allah bir ağrıda kurtarsın tatlım seni de. mutlaka paylaş heyecanını içinde tutma emi.

hadi bakalım kuzum allah kavuştursun sağ salim inşallah.

amin tatlım amin inşallah herşeyin hayırlısını versin Rabbim. utandırmasın bizi inşallah. sen de doğuma girerken mutlaka dua et canım unutma bizleri.tabi o heyecanla insan unutadabilir gerçi. tatlıms salı günüydü yanlış hatırlamıyosam. peki tarhan tuğbayla görüşen varmı ne alemde gelmez oldu.
bu arada zeynepcim yazmayı unuttum kendi derdimden allah bir ağrıda kurtarsın tatlım seni de. mutlaka paylaş heyecanını içinde tutma emi.

canım aklımda ameliyat masasına yatınca toplu olarak aklımdan geçirip dua edeceğim hepinize....
tuğbayla dün görüştüm doğum yapmamış doğum yaparsam eğer eşim haber verecek dedi.sanırım annesi geldiya ondan giremiyor nete.yakındr tuğbanında doğumu bugün yarın doğum yapar diye düşünüyorum ben...

offffff duygular çok karışık.endişe korku sevinç merak.ne kadar olsa alacaklar bizden karnımda olmasına öyle alışmışım ki.tuhaf gelecek çok.

kızlar merhaba.yardımınıza ihtiyacım var.melek kızıma merhaba dememe 2 hafta kaldı.eşyalarını hazırlıyorum.dışardan alınacak herşeyi bundan 2 ay önce hazır ettim.dolabını hazırlıyorum ama bebeğime kıyafetlerini giydirmeden evvel yıkamak istiyorum.nasıl yıkayacağımı bilemedim.yanımda annem fln yok doğuma yakın gelecekler.ben hacı şakirin granül tozunu aldım.sizler nasıl yaptınız bana fikir verebilirmisiniz??

kızlar merhaba.yardımınıza ihtiyacım var.melek kızıma merhaba dememe 2 hafta kaldı.eşyalarını hazırlıyorum.dışardan alınacak herşeyi bundan 2 ay önce hazır ettim.dolabını hazırlıyorum ama bebeğime kıyafetlerini giydirmeden evvel yıkamak istiyorum.nasıl yıkayacağımı bilemedim.yanımda annem fln yok doğuma yakın gelecekler.ben hacı şakirin granül tozunu aldım.sizler nasıl yaptınız bana fikir verebilirmisiniz??

canım hacı şakirin toz deterjanıyla yıka renklilerle beyazları ayır öyle yıka sonrada ütülersin canım.

Slm kızlar gecmısı okudum ama kım ne yazmıs ınanın unuttum bıle ssinirimdenn doguracam mıllet benden medet beklıo yaaa .dogurduktan sonrada böyle olursa benım sütüm hayattaa gelmez sinirden pat diye dogurcam şimdiialsanaalsanasmile

yarın fundacımda doğum yapacakmış çok sevindim sonunda meleğine kavusacaksın rabbim hayırlı koly doğumlar nasip etsin....

Slm kızlar gecmısı okudum ama kım ne yazmıs ınanın unuttum bıle ssinirimdenn kötükedihüso doguracam mıllet benden medet beklıo yaaa .dogurduktan sonrada böyle olursa benım sütüm hayattaa gelmez sinirden pat diye dogurcam şimdiialsanaalsanasmile

hayırdır canım.kim ne istiyo senden bu halinle*

herkes kendı derdınde benle ugrasan yok kı hızmet beklıolar benden 2 gunden az kaldı dogurcam hala yardım beklıo kaynanam benden

yuh yani onlarada ya...aman boşver sen onlar kalkıp yapsınlar.seni bundan sonra dinlendirmeleri lazım.canım siz birliktemi oturuyorsunuz yoksa doğum için mi yanındalar*

canım hacı şakirin toz deterjanıyla yıka renklilerle beyazları ayır öyle yıka sonrada ütülersin canım.

çok sağol canım.şimdi makineye attım hassas 30 dereceye yıkanıyor.bittikten sonra ne olur ne olmaz diye bi defa daha durulasammı diyorum.Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı.bu nasıl bir sevinç,bu nasıl bir heyecanmış Allahım minicik kıyafetlerini seçerken ağladım sevinçten.:CüvCüv:

yuh yani onlarada ya...aman boşver sen onlar kalkıp yapsınlar.seni bundan sonra dinlendirmeleri lazım.canım siz birliktemi oturuyorsunuz yoksa doğum için mi yanındalar*

yok cnm yok beraber oturmuoruz ama yakın oturuoz beraber otursak zaten suan sinir ve ruh saglıgı hastanesinde olurdum yok yemek yapıp cagırmamı beklıolar annem bana bakmaya geldı bende onlara bakacam heralde

çok sağol canım.şimdi makineye attım hassas 30 dereceye yıkanıyor.bittikten sonra ne olur ne olmaz diye bi defa daha durulasammı diyorum.Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı.bu nasıl bir sevinç,bu nasıl bir heyecanmış Allahım minicik kıyafetlerini seçerken ağladım sevinçten.:CüvCüv:

ay canım ya ben sana bunları yazmayı unutmuşum ben yapalı çok olduya ondan sanırım.canım ben 3o derecede yıkadım çift durulama yaptırdım sonrada ütüledim.renklileri 30 da beyazları 40 da yıkamıştım ama ben....birde yumuşatıcı kullanmadım alerjisi falan olur diye.......üyülemekte çok zevkli canım mini mini şeyler...ütüyü sevmeyen biri olarak çok hoşuma gitti oğlumun cicilerini ütülemek.......

kızlar kuzey'in resmini ekledim .....
faceye eklemiştim ama .....görmeyenler için.....kk'da....:))))))))))))

yok cnm yok beraber oturmuoruz ama yakın oturuoz beraber otursak zaten suan sinir ve ruh saglıgı hastanesinde olurdum yok yemek yapıp cagırmamı beklıolar annem bana bakmaya geldı bende onlara bakacam heralde

canım ya yapma sen onlar hizmet bekliyosalarsa eğer kendi evlerine gitsinle bu ne ya...

kızlar kuzey'in resmini ekledim .....
faceye eklemiştim ama .....görmeyenler için.....kk'da....:))))))))))))

canım yeni resimlerinide ekle şimdi bakıyorum yeni koyduklarına..........çok tatlı çok

mrb kızlar guzel bır pazar olur ıns hepımız ıcın ozgecım cnm saglıkla buyusun kuzey pasa 41 kere maasallah
bu arada ılkenur yanı seda sezaryenden cıkmıs suan uyuyomus sanırım bı yakınıyla konustum ahmetcıkte kendı de saglıklıymıs onunda gozuaydın darısı bıze artık

Back
X