Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar uzun pek giremiyorum kızım huzursuzdu biraz ememiyordu sarılık olmuştu şimdi çok şükür atlattık sarılığı emmeyede başladı bebişim
doğum yapan herkesin gözü aydın allah sağlık versin
gülsemincim sanada çok geçmiş olsun cnm
bu arada ya kızım emerken arada genzine kaçıyo ve çok korkuyorum sizlerde de oluyormu bu tip şeyler
valla ben 1 hafta önce doğum yaptım daha hastanedeyken 2. gün meme ucu çatlağı başladı. doğumdan önce on gün, günaşırı garmastan diye bir krem sürmüştüm. doğumdan sonrada lansinoha devam ettim. ama oğlum çok sık ve güçlü emdiği için yaralarım bir türlü iyileşmedi sanırım 3-4 gün daha acıyacak.arkadaşlar doğum yapmış annelere soruyorum.göğüs çatlağı için kullandığınız bir şey var mı? biz doğum yapacak olan annelere şunu şunu yapın diyeceğiniz önerileriniz varsa bekliyoruz..
valla ben 1 hafta önce doğum yaptım daha hastanedeyken 2. gün meme ucu çatlağı başladı. doğumdan önce on gün, günaşırı garmastan diye bir krem sürmüştüm. doğumdan sonrada lansinoha devam ettim. ama oğlum çok sık ve güçlü emdiği için yaralarım bir türlü iyileşmedi sanırım 3-4 gün daha acıyacak.
hemşireler ebeler bana hep kendi sütünle temizle göğüs ucunu ve nemli bırakma dediler. elimden geldiğince yapıyom ama kremler ve göğüs pedi yüzünden pek de kuru kalmıyo göğsüm. kullanmazsam da daha çok acıyo sürütnme yüzünden
hayırlı doğumlar diliyorum
kızlar bende lohusalık sendromu başladı bile galiba,
dışarı çıkmak gezmek istiyorum bebişimi de alıp ama hastalanır diye kıyamıyorum. Evde nasıl giydireceğimi şaşırdım hem sıcağa alıştırmayayım diyorum hemde iç zıbın dış zıbın yelek uyurkende battaniye ile örtüyorum. biraz soysam alt değiştirmek için hemen hapşırıyor. Anlamadım yaa
bu arada canım arkadaşım refişim de unutmamış beni :)
özge de keza öyle, o da yazmış son girdiğinde..
canlarım benim, çok çok sağolun, kocaman öpüyorum ikinizi de.
siz tecrübelendiniz artık, ben de bikaç gün sonra arayıp bu çocuğun kakası niye bu renk, şu kadar uyuyo bu normal mi, neden şöyle oldu böyle oldu diye başınızı şişirirsem şaşırmayın :)
güzel damadımı da, yakışıklı kuzey'imi de öpüyorum..
görüşmek üzere