2010 Nisan Anneleri

kızlar biraz özel olcak ama sezeryan sonrası bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapıyorsunuz.ben jiletle yapmaya çalıştım ama korkuyorum.yanıtlarsanız sevinirim

kızlar biraz özel olcak ama sezeryan sonrası bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapıyorsunuz.ben jiletle yapmaya çalıştım ama korkuyorum.yanıtlarsanız sevinirim

ben sezaryenden birkaç gün önce kuaföre ağdaya gitmiştim en son. normalde de ayda 1 gidiyordum ağdaya zaten, günüm yeni geliyor, yakında gidicem. herhalde mahsuru yoktur, sonuçta o bölgeyle sezaryen yerinin alakası yok, daha üstte kalıyor dikiş..

jilet kullanıyorsan da dikkatli olmakta fayda var sanki :kedi:
çok yukarı çıkmadan, dikiş bölgesine değmeden yapmak lazım..

ay bu arada elif'ten destek alarak ben de özel bir şey sorabilir miyim :kedi:

kırkı çıkanların özel hayatları ne alemde :kedi:

düz duvara tırmanma alanında türkiye rekoru kıran eşim "ara doktoru sor" diyor da, ne diycem doktora ben? utanırım soramam yani, "doktor hanım, malum bizim kırkımız çıktı da, beraber olabilir miyiz" mi diycem?

doktoruyla bu konuyu konuşan var mı?
doğum sonrası kanamalarımız bitince, kırkımız da çıkınca normal hayatımıza dönebilir miymişiz?

slmm kızlarr.. malum kırkımız çıktı .. gezmelere attık kendimizii.. bebek gezdirme bahanesiyle o kapı senin bu kapı benim gezicez artık :)))) perşembe hariç tüm hafta için program hazır :)) perşembe de kızımın doğum günü ya.. az biraz hazrılık yapmam lazım.. tabi utku beyle nasıl olur diyrsanız.. annem geli,p bakıcak ona o arada...

dünürüüm.. bugün gelip gitmişsin.. son mesajına bittim :))))))))))) ilahi zeynebim yaa.. neyse geçmişe bakamayabilirim.. sana cvp yazıyım bari.. doktorum bana 4 haftadan sonra kanamanın durumuna ve kendini iyi hissetmene göre eşinle normal hayatınıza dönebilirsin demişti.. bizimde kırkımız dün çıktı... :)))) ama dün gece ben utkuyu emzirirken hüseyin uyuyakaldı bende hiiiç ses çıkarmadan edanın yanına yattım :))))) sabah uyandığındabiraz şişindi ama napim yaa :kedi: eda dan sonra 3 gün sürmüştü bizimki.. olmadı yani :kedi: çok zor olmuştu 3. günde anca :kedi: bakalım bu sefer nasıl olucak... akşam kaçtım ama bu gece kaçabileceğimi sanmıyorum :kedi: gelişmelere özelden atarım sana :)) hehe
ama senin adam da haklı ayoll.. biz hadi jübile falan da yaptık.. islam naapsın.. yazık adama kızz.. doktora sor bi şekilde.. ama sen kendini iyi hissetmene bak.. doktora kontrole gitmişsindir usg yle rahime bakıyo toparlamışmı diye.. gitmediysen de gidince sor normal hayatımıza dönebilirmiyiz diye :)))) o anlar :)))
bu arada çook özledim hee. alıp utku yu gelicem istanbula... boshayallersmile opuyorumnanaktan

canım ben jilet kullananlardanım.dikiş yerim kaldı yarım santim altından aldım valla.ama dikiş yerimdede az kaldı kıllar.sonuçta yapıştı yara bölgeleri.bence bişey olmaz kenardan yan şekilde dene bence olur.kolay gelsin şekercim.

zeynocuğum nerde ahhh bitmez bizim gelen gidenimiz canım inan mevlüdümüze eve gelenler bidaha geldi anlatsam roman olur canım bizim misafir olayımız en iyisi anltamayayımda canını sıkmamayayım canım ben doktoruma gittiğimde sormuştum kırktan sonra yani onların diliyle bilimsel olarak 6 haftadan sonra rahim kendini toplarmış ve hiç bir sakınca yokmuş beraber olmk için canım bizim kırkımız çıktı ama daha o işlere geçemedik:)))ayyy bizim nerdyese 10 ay olacak sadece hamileyken 1 defa olmuştu ben artık yüz görümlülüğü isteyecem olmaz ama dimi canım öyle boş boş:)))

elifciğim bence de jilet kullanma o bölgene ben eldiven ve ağda kullandım geçende ilk defa bebğim uyurken bir çırpıda alıverdim ama bna sor canım hiç o kadar hızlı bir iş yaptığımı hatırlamıyorum bebğim yanlız kalmasın diye çabuk çabuk çokta güzel aldım canım benim

selam kızlar nasılsınız bakalım? biz iyiyiz normal sorunlar bizdede devam ediyor napalım kuzular iyi olsunda.

geçmişe bakamadım ama ağda olayını gördüm benim dr um doğumdan 1 hafta sonra gidebilirin demişti gittim ve hiçbir sorun çıkmadı.

o yüzdeki sivilceler bizdede vardı sütün yağlı olmasından olurmuş geçer endişe etmeyin.

face deki grubu nihayet buldum istek gönderdimmm benide alınn opuyorumnanaktan

merhaba kızlarr
biz annemlerdeyiz haftasonundan beri keyfimizde yerinde çok şükür emzirmeden emzirmeye alıyorum bebeğimi kucağıma :) ama bu cuma döneceğiz evimize
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
kızlarya sizinkilerde öylemi bilmiyorum ama oğlum gündüzleri hiç uyumuyor esniyor kucağımda gözlerini açamıyor ama yatağına koyayım hemen başlıyor ağlamaya :(
sabah 6 dan gece 12-1 e kadar ayakta ve buda hiç normal gelmiyor bana gecede kesintisiz uyuduğu ender
neyse bunada şükür diyeyim
bu arada dün doktora gittim yine göğüs yaralarım için hiç geçmediler froximun pudra önerdi oda eczanelerde satılmıyormuş yerinden almayı düşünüyorum
birde kulak-burun boğaza gittim kulağım duymuyor dedim doktora birşeyi defalarca tekrarlatıyorum işitme testi yaptırdı sonuçlar süper peki neden duyduğumu anlamıyorum dediğimde yorgunluktan olabilir ağır bir işte mi çalışıyorsun dedi:)
işte böyle kızlar yarında doğum sonrası kilolarım için diyetisyene :) bir an önce şu görüntümden kurtulmak istiyorum
vee oğlum ağlıyor gidip bakayım da sonra gelip bakarım sizlere

merhaba arkadaşlar bende nisan annesiyim 19 unda doğum yaptım,bişey sormak istiyorum benim göğüs kenarlarında yara gibi kırmızılıklar olmaya başladı göğüs pedi koyuyodum artık onuda koymuyorum hava almadığından oldu diye düşündüm daha dr a gitmedim aranızda böyle olan varmı ?
Hayırlı olsun bebeğin canım.Meme çatlaklarım oldu ama senin tarifin gibi bir şey yaşamadım.Doktoruna sormak en iyisi.

haftada mi akannehir , ay benimki 3 haftada aldigi 270 gr yha :gitme:
anne sütü veriyorum cnm agladigi zamanlardada mama takviye ediyorum napiyim
doktor normal dedi ,dogum kilosuna ulasmali 2 hafta icinde dedi ve sonrasinda kilo alimi baslar dedi
canim bu arada sen gaz icin sab simplexi denedin mi ?

zeynepcim kaynanamlar ,gorumcemler dün varya bu cocugun bilekleri ne , bacaklari ne diye soylendiler
sütü birak dediler ,yaramiyor sütün dediler,mama ver cocuga bi deri kemik dediler
gögüslerim sizlamasin diye buz bile verdiler ,akan sütümü kesmek istiyorlar yha resmen
ne güzel sen takmama calisiyorsun ama ben zaten yapayalnizim destek hickimsem yok
gözlerimin alti morardi, yorgunluktan sirtim sizliyor
yerinde olsam annemin yaninda kalirdim canim ne yapican eve gidipte
inanki insan stres oluyor tek basina,heleki gaz sorunu varsa bebegin
Ben nurse harvey's kullanıyorum.Sen kayınvalidenleri boşver canım.Anne sütünün 1 damlası bile çok değerlidir.Mamayıda doymazsa takviye edersin emdikten sonra.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

merhabalar kızlar nasılsınız biraz gecikmeli oldu ama HEPİNİZİN İLK ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN:)
hayat aynen devam ediyor. oğlum çok huzursuz pek giremiyorum.
nazardan ve hurafeerden başka bişey konuşmayan akrabalar, ''sütünü sağ ver tahlil yaptırayım bebeğin hasta'' diyen manyak akrabalar, kırkımız çıkınca gidecek olan annem:(, hala sorumluluklarının farkına varmayan çok sevdiğim eşim, doğumdan beri değişen garipleşen kayınvalidem, lohusa sendromum ve dünya tatlısı oğlum:asigim:... işte bizim hayatımız
..
hepinize bol bol sabır diliyorum arkadaşlar...
Seninde anneler günün kutlu olsun tuğbacığım.Manyak akrabalarıda salla gitsin boşver:))Aramızda olacağın günleri bekliyoruz:))

gaz için nurse harveys kullanan varmı aranızda ben aldım ama nasıl kaç damla vereyim bilemedm
Ben kullanıyorum canım.Doktorumuz günde 4 kez bir tatlı kaşığı kullan dedi.Emzirme arasında ya da emzirdikten sonra veriyorsun.

günaydın kızlar ya sizin bebişlerinizde gerçekten böylemi sade benimkimi inanaın bazen gücümün kalmadığını hissediyorum bebişim düngece çok huysuzdu yanıma laıyorum uyuyor yatağına koyuyorum 5 dk uyuyor sonra ağlamalar başlıyor gaz desen gazı yoktu altı temzidi karnını doyurdum diye düşünüyorum bilmiyorum arladaşlarya sanki gün geçtikçe düzelir dedikleri bebek dahada huysuzlaşıyor sanki gaz desen zaten bizde cabası eşim bugün nöbetçi akşam gidip sabah gelicek ben bu geceyi yalnız tekbaşıma nasıl geçiricem nasıl idare edicem bilmeiyorum arkadaşlarımda gelemiyor.korkuyorumya ağlama nöbetlerinden artık hiç uyumaz hale gelmeye başladı iyice zaten arada bir bazen geceleri uyuyor şuan benim yatağımda uyuyor ben dayanamayıp başladım ağlamaya neden bizim bebeklermiz bu kadar zor diyorum bazen bazende rabbim daha kötülerinden hastalıklardan koru sen bunada şükür diyorum ama iişte insan bu şuanda benim çöktüğüm zamanlarım
Canım hepimiz o ağlama nöbetlerini zaman zaman yaşıyoruz.Allah kalıcı sağlık sorunu vermesin.Bir de lohusalıktan aşırı hassas durumdayız malesef:((
ahh canim yha iste aynen benim oglum gibi
bende karni tok saniyordum,alti temizdi,gazini cikartabiliyordu cunku her emzirmeden once sab simplexi veriyordum,duzenli kakasini yapabiliyordu
ama gel velakin yatagina koymak zulümdü
ama ne zaman mama takviye etmeye basladim yataginda durmaya basladi
hatta karni doyunca yavrucum kafasi kendiliginden dusuyordu ,uyanmiyordu bile
uyanikken bile karni toksa yataginda bakiyor etrafa aglamiyor
ac oldugunu anlamak icin müneccim olmaya gerek yok canim her emzirmeden bes on dakka sonrasi basiyorsa cigligi bilki cocuk acliktan agliyor
ben artik iyice anladim bunu ,sütüm aksada ,gögüslerim tassada cocuk doymuyor
benimkinin doymama sebebi bana kalirsa silikon ucla emdiginden agzinin cabuk yorulmasi ve son sütü alamamasi ,ne kadar denedimsede silikon ucsuz hic alamiyor memeyi :1no2:
Gülseminciğim,meme ucuna biraz masaj yapıp toplanmasını bekledikten sonra vermeyi denedin mi hiç.Dediğin gibi silikon başlıktan doymuyor olabilir.birde eğer göğsün sütten çok gerginse azcık boşaltıpta verebilirsin tutması daha kolay olur

ay bu arada elif'ten destek alarak ben de özel bir şey sorabilir miyim :kedi:

kırkı çıkanların özel hayatları ne alemde :kedi:

düz duvara tırmanma alanında türkiye rekoru kıran eşim "ara doktoru sor" diyor da, ne diycem doktora ben? utanırım soramam yani, "doktor hanım, malum bizim kırkımız çıktı da, beraber olabilir miyiz" mi diycem?

doktoruyla bu konuyu konuşan var mı?
doğum sonrası kanamalarımız bitince, kırkımız da çıkınca normal hayatımıza dönebilir miymişiz?
Zeynepciğim sağlık açısından kanaman bitsede doktorlar 40 gün sonra öneriyorlar ilişkiyi.Eşler yoruldu beklemekten:))İlk ilşki için hazır olmak lazım eşlerde anlayışlı olmalı tabii.

slmm kızlarr.. malum kırkımız çıktı .. gezmelere attık kendimizii.. bebek gezdirme bahanesiyle o kapı senin bu kapı benim gezicez artık :)))) perşembe hariç tüm hafta için program hazır :)) perşembe de kızımın doğum günü ya.. az biraz hazrılık yapmam lazım.. tabi utku beyle nasıl olur diyrsanız.. annem geli,p bakıcak ona o arada...

Refişimmm,maşallahın var canım.Edoşumuz 8 yaşınamı giriyor oyy oyy maşallahh.opuyorumnanaktan

Zeynepciğim mevlütünüzüde okutmuşsunuz Allah kabul etsin.40 nızda çıktı artık sizde gezmelere atarsınız kendinizi.opuyorumnanaktan

merhaba kızlarr
biz annemlerdeyiz haftasonundan beri keyfimizde yerinde çok şükür emzirmeden emzirmeye alıyorum bebeğimi kucağıma :) ama bu cuma döneceğiz evimize
sizler nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
kızlarya sizinkilerde öylemi bilmiyorum ama oğlum gündüzleri hiç uyumuyor esniyor kucağımda gözlerini açamıyor ama yatağına koyayım hemen başlıyor ağlamaya :(
sabah 6 dan gece 12-1 e kadar ayakta ve buda hiç normal gelmiyor bana gecede kesintisiz uyuduğu ender
neyse bunada şükür diyeyim
bu arada dün doktora gittim yine göğüs yaralarım için hiç geçmediler froximun pudra önerdi oda eczanelerde satılmıyormuş yerinden almayı düşünüyorum
birde kulak-burun boğaza gittim kulağım duymuyor dedim doktora birşeyi defalarca tekrarlatıyorum işitme testi yaptırdı sonuçlar süper peki neden duyduğumu anlamıyorum dediğimde yorgunluktan olabilir ağır bir işte mi çalışıyorsun dedi:)
işte böyle kızlar yarında doğum sonrası kilolarım için diyetisyene :) bir an önce şu görüntümden kurtulmak istiyorum
vee oğlum ağlıyor gidip bakayım da sonra gelip bakarım sizlere
Merhaba rüzgaryagmur-merhaba nazcım.Geçmiş olsun nazcım.Benim Oğlumda gündüz kucağımda uyuyor yatağına yatırdığımda sanki az önce uyuyan bebek o değil basıyor çığlığı.Gecede sık sık uyanıyoruz:((Düzeleceğimiz günleri bekliyoruz.Yapacak bişey yok.

Refişim online görünüyorsun nasılsın canımmmopuyorumnanaktan

benimkide gece yanımda yatıyor kızlar valla o rahat etsin diye iki büklüm oluyoruz hanımefendi açıyor kolları öyle uyuyor ha birde göğsüme kafasını gömüyor öyle uyumayı çok seviyor minicik tosbamm :asigim:

ama öyle güzelki.. gözlerimin içine bakıp beni dinlemiyormu bitiyorum, hele dudaklarımın hareketlerine bakıp kendide dudaklarını oynatıyor bayılıyorummm :asigim:

en sonunda uydu oğlumda gelebildim kızlar
şimdi yorumlara geçeyim
zeynepçim Allah kabul etsin mevlidinizi tatlım çok şükür bunuda atlattınız inşallah gelen gideniniz kesilir artıkta sende rahat bi nefes alırsın
elif ben ağda yaptırdım canım dikiş bölgesindeki tüyleride cımbızla aldı kız öyle aman aman bi acım olmadı
zeynepçim bence de evine dön tatlım biliyorsun bende annemde kaldım bir ay sonrasında da annem bana geldi kırkımız çıkana kadar inan sonrası kendiliğinden geliyor ve kolaylaşıyor herşey eşinde yardımcı olur hem . diğer soruna gelince kendini iyi hissediyorsan neden olmasın canım :kedi:
özgür aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum canım bebeğim slikon uçla emiyor ve göğüs çevresi aynı egzama gibi dün doktora gittim ve hava almadığı için dedi yapacak bişey yok malesef
refiyecim maşallah edana canım rabbim hayırlı uzun ömürler versin
mehtapçım inşallah düzene girer şu uykuları canımyaa rabbim yardımcın olsun seninde
gülsemin canımcım aynı şeyleri yaşıyoruz bende inatla mama vermiyordum biliyorsun ve bebeğim bir ayda anca doğum kilosuna döndü her gören bi laf söylüyordu nasıl zor günler geçirdim bilemezsin
doktorumuz ilk önce emzir doymazsa mama ver dedi şimdi öyle yapıyorum gün içinde değilde daha çok geceleri mama veriyorum ve şimdiye kadar 75 cc yi hiç geçmedim sayılır. kiloya gelince de doktora kalırsa gelişimi çok iyiymiş oda yeter zaten
tuğbacım canımyaa üzüldüm yazdıklarını okuyunca inşallah düzene girecek herşey güzelim keşke çevrende daha anlayışlı insanlar olsa

benimkide gece yanımda yatıyor kızlar valla o rahat etsin diye iki büklüm oluyoruz hanımefendi açıyor kolları öyle uyuyor ha birde göğsüme kafasını gömüyor öyle uyumayı çok seviyor minicik tosbamm :asigim:

ama öyle güzelki.. gözlerimin içine bakıp beni dinlemiyormu bitiyorum, hele dudaklarımın hareketlerine bakıp kendide dudaklarını oynatıyor bayılıyorummm :asigim:

aynen öyle canımyaa içime sokasım geliyor :asigim:

slmlar..

mehtapçım.. jalecim çok salun kızlar edanın adına teşekkür ediyorum.....

mehtapçım.. açığım canım.. geçmişe bakayım biraz dedim ama nerde :) utku beyi emzirdim bu arada.. ancak geldim son sayfaya :) canımın içi.. açıkmısın bilmiyorum ama uygunsan msn açabilrmisin bişey danışmam lazım sana.. ama önce ben açayım :))

şimdi geçmiş :)))

avukat... canım kardeş kıskançlığı malesef bizde de var.. ama sizin oüğlan işi yokuşa da sürmeye başlamış :( inşallah kısa sürede alışır ve düzene girer canım.. yaşıyorum ve biliyorum çok zor :( oğluna geçmiş olsun ve yoğun işlerine dönmenden dolayı da kolay gelsin diyorum... işin zor daha da bi yoğun 2. bebişle birliklte... allah yardımcın olsun...

mehtapcııım... kesin kıyamamaktan çıkmadı o gaz:) emzik konusunu da napıcaz canım ya.. inatla öğürğyo utku da... almıyo benden başka meme ağzına :))))) eda hemen alışmıştı oysa.. oğlan inat ..

gülsemin... canım her bebeğin kilo alım hızı farklıdır.. sakın dert etme kendine.. bak doğum kilosuna da gelmiş işte. çok şükür.. sağlığı iyi olduktan sonra kiloyu dert etme canımın içi.. toparlar o kendini. yeter ki sen kendini üzme nolur.. memeyi de kesme bence.. arkadaşlar da yaz mış anne sütünü.. sende biliyosun zaten yararlarını.. kaynananların da ağzının payını ver bence güzellcee :) hem silikon uç yazmışsın.. okuduğum gibi.. heeeee dedim inan.. utku da göğüslerimin uçları yok dye ememeyince ondan kullandık 22 gün.. çok şükür bıraktık ve ondan sonra daha iyi topatladı inan.. onunla emdiğinde daha sık ve uzun süreli emmek istiyodu.. şimdi daha kısa emiyo ve daha açıldı sıklığı.. direk memeyi emince daha iyi doyduğunu bende hissediyorum... bende ucu yok diyodum ama zaten sadece ucunu almıyo ki ağzına... silikonu bıraktığımız ilk 2-3 gün ağladım ama inatla takmadım.. ağzına sokabildiğim kadar kahverengi kısmı verdim emzirirken.. şimdi çok şükür alıştı zaten oğlum da memişlerde :))) sende bi dene istersen.. kolay gelsin şimdiden.. allah her konuda yardımcın olsun tatlım...

dünürüm... bende annem gidince naprım diyodum.. hatta itiraf ediyorum 3 gün ağladım herşeye :) 15. günde gitti bizimki.. kaldık başbaşa.. ama inan oğlumun emme düzenine de uyku düzenine de ağladığında neden olabilceğine de daha hızla alıştım :) oğlum da bana... hatta bende senin gibi ben alınca ağlıyo da annem kucakladığında susuyo diye ağlaya ağlaya helak oluyo ama onlara belli etmemeye çalışıyodum :)) wc ye kapanıp fıkfıklanıp duruyodum :) ama herşey geride kaldı çok şükür.. kırkımız da çıktı.. oğlum bana ben oğluma alıştım... hala babasıyla oğlanı yıkama konusunda acemilik çeksek te bu sorunu da zamanla aşıcaz inşallah. bi de şu gaz problemimiz olmasa :))) çok şey mi istiyorum acaba :) yanii canımcımm uzun lafın kısası bence de 40 ınız çıkınca bi deneyin başbaşa kalmayı. zaten karşılıklı oturuyosunuz annenle.. olmadı gerektiğinde çağırırsın gelir size.. ama ben sana sonuna kadar güveniyorum.. her işin üstesinden gelirsin güzel dünürüüm... yemek yapamazsan yumurta kırarsınız da yersiniz.. yeter ki dila iyi olsun.. sağlığı yerinde olsun da gerisi boş.. ama ne yapıcak olursan ol bi sakince düşün ben ne istiyorum diye... çok öptüm ikinizide...

culha.. gözün aydın canım oğluşun hayırlı evlat olsun inşallah...

tuğbacım... canım Allah yardımcın olsun her konuda.. eşin de zamanla her sorumluluğunun bilincine varıcaktır emin ol... herşeyin ilacı zaman... hepimiz bazı konularda biraz daha fazla zorlanıyoruz.. hayat her zaman aynı olmuyo.. inşallah hasarsız atlatıcaz bu günleri de... kaan paşayla ikinizi de öptük canım...

gölgeler... canım sivilcemiz bizim de var.. hala da bazıları sarı uçlu yanaklarımızda bigün çıkıp bi gün kaybolmakla devam ediyolar... doktora gittik..
*anneden bebeğe son aylarda geçen hormonlardan kaynaklanabilir
*anne sütünün yağlı olmasından kaynaklanablir
*emerken memeye yanağını çok dayarsa sıcaktan olabilir
*giysileri fazla ve üstü fazla örtülü olduğunda sıcaktan olabilir
*terleyemediği için olabilir........ v.s birsürü sebep söyledi.. ama kendiliğinden 6 ay içinde eeeen geç 1 yaşına kadar geçiceğini... endişe edilicek bi durum olmadığını.. kaynatılmış ve ütülenmiş bi mendille kaynayıp soğumuş suyla ıslatarak silebileceğimi söyledi.. normalmiş yani canım.. Rabbim hastalık,dermansız dert vermesin...

fiztac.... hoşgeldin aramıza o zaman bebişinle birlikte... maşallah meleğine de sana da canım.. güle güle büyüt yavrunu...

çok şükür bitti.. ama saatler geçti bu arada oğlum kaç kez emdi kaç kez kucağa alınıp pışpışlandı kimbilir :)))

ya kızlar yeşil erik yiyor musunuz?

gaz yapar diye yemiyorum ama çok canım istiyor...

kızlar, söylemişimdir babam çok uzun senelerdir felçli benim.. sürekli hasta..
ben yalnız kalabilir miyim bebeğe bakabilir miyim bakamz mıyım derken, biraz önce babam fenalaştı, ambulans gledi, eşimle annem babamı hastaneye kaldırdılar

dilayla yalnızım evde
şimdi uyuyor ama uyanınca ne olacak bakalım
bana da, babama da dua edin nolur :((((((

bu arada kızlar epilasyon aleti alacağım ama braun mu philips mi karar veremiyorum.aranızda kullanan varsa memnuniyetini söylerse sevinirim ya.hep ağdayla alıyorum ama acil durum için alıcam.artık bir kızım var ağda yapmak çok zaman alıyor ya.

birde su filtreli elektrik süpürgesi alacağım.yine kullanan varsa ve markasından memnunsa yazabilir misiniz?

kızlar, söylemişimdir babam çok uzun senelerdir felçli benim.. sürekli hasta..
ben yalnız kalabilir miyim bebeğe bakabilir miyim bakamz mıyım derken, biraz önce babam fenalaştı, ambulans gledi, eşimle annem babamı hastaneye kaldırdılar

dilayla yalnızım evde
şimdi uyuyor ama uyanınca ne olacak bakalım
bana da, babama da dua edin nolur :((((((

canım ya çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versn.inşallah iyi heberler gelir.
dila ya da çok güzel bakarsın eminim.2 gündür yalnızım bende çok iyi gidiyor herşey.bende tedirgindim naparım nasıl yemek yaparım ev iş falan ama Allah kolylığını veriyor.

Back
X