deniz hoşgeldin canım.benim tatlı yemeye vaktimmi var bacım iftara çorbamı zor içiom.koşturmaktan gidio kilolar.mehmet salihin gaz problemi haala geçmedimi kıyamam ben ona..ben poyraza elma yağıyla karnına masaj yapıodum epeyi faydasını gördüm..
ahh sibelcim sen emzirion yiyon kuzum aman ye ki sütün olsun kiloları emzirdikçe dert etme.sonra nasılsa verirsin inşallah..
ahh canım yaa bi su vakası daha..inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun.doktor hem kızıyo ama çoğu doktorda su olayına karşı çıkıo.hangi doktora güveneceksinki.en iyisi benim gibi yapmak mantığa uygun olanı uygulamak.
canım calpol verdiğin ii olmuş ateşten hariç ağrı kesici özelliğide var..ii gelmiştir kuzunun acısına.benimde aşı günlerim kabus gibi oluyor oğlumla karşılıkla ağlaşıyoruz:)))
herkeze günaydın..dün akşam tam dedim hiçbi iş yapmayacam keyfime bakacam.çat kapı kayınvalidem ve eltim geldiler.kociş mağazaya gitmişti.poyrazı uyutup çay demledim oturdum onlarla çaresiz..allahtan erken gittiler.sahur için börek yapıp aldım dondurmamı elime geçtim tv karşısına keyif yaptım ohh öle ii geldiki :icecream: kociş gelincede iki sohbet ettik.haa kızlar buarada dün akşamda itibaren kocişimin gazıyla ve desteğiyle göbek eritme hareketlerine başladım.azcık göbeğim var uyuz oluyoz ikimizde..toplam 15 dk süüryor ama sırılsıklam oldum terden.sonrasında yosun sabunuyla bi ılık duş ohhh miss :jeyyar: (yosun sabununun selülit ve yağlar için çok büyük etkisi var dikkatinize) sonrada yattım sahur muhabbeti aynı zaten ye iç yat..oğlumda pek huzurlanmadı gece sabah 8 de uyandı sabah tşk ettim oğluma 8 e kadar anasını uyuttuğu için sırnaşık şey