2010 Nisan Anneleri

yurdagül canım çok saol canım az az ver su bi sorun çıkmaasın sonra
hayriyecim benim kocam bide spor hocası milleti nasıl zayıflatıyo inanamazsın bana gelince tık yok adamda hadi bi program yap diyorum ama ameliyat yerim hala acıyo ve bi haftadır sol tarafta şişlik var ondan korkuyo ama yapcam inat ettim valla ama sende erit bari o göbişi plates çok faydalı oluyo deneyebilirsin

hayriye canımcım valla ceviz konusunda kararsızım çünkü sanırım uzman tv deydi 1 yaşına kadar kuruyemiş tarzı şeyleri vermeyin diyordu alerji yapabilirmiş ağır gelebilirmiş ben vermem heralde

kızlar size bişey daha soracaktım mamayı kaç saat arayla veriyosunuz bebişlere ben 3 saat falan arayla veriyorum yediği kadarıyla en fazla 100 cc içmeye başladı siz nasıl veriyosunuz aradada meyve püremiz var rendeliyorum onun arasındada kendimi emziriyorum
CANIM BENDE 3 SAAT ARAYLA VERİYOM AMA BAZEN KAAN 2 SAATTE ACIKIYO BAZEN 4,5 SAAT YEMİYO. AMA GENELDE 180 ML YAPIYOM NE KADARINI YERSE. ORTALAMA 150 FALAN YİYO. BENDE 1 KERE MEYVE VE YOĞURT VERİYOM GECELERİDE PİRİNÇ UNU MUHALLEBİSİ YAPIYOM YA DA MİLUPANIN GECE MUHALLEBİLERİNDEN VERİYOM.
vee ben gerçek adım yeni nickimle buralardayım :))) sabah msj attım kazene.. bu kadar çabuk düzeltme yaptığına sevindim açınca ne şaşırdıım.. sağolsun.. karışıklık ve sizede yazması zor oluyodu :) iyi oldu...

kaan kaptanıma da kocamanından bi maşallahh.. biz 10 cc. içiyoruz anca o da içmek istediği günlerde.. paşanın keyfine göre yani.. ama bi, sıkıntı baş göstermedikçe çok takılmıyorum artık çiş-kaka olayına.. az da olsa yapıyo ve herşey normal,yolunda dedi dr.da çok şükür.. napalım az çiş etsin kuzucuk.. :))
REFİŞİMMMM HAYIRLI OLSUNNN YENİ ADIN:)) BENDE YAPACAM KARARLIYIM ÇILGIN KAANIN BEZGİN ANNESİ DİYE:)
UTKUŞUM İŞİ ÇÖZMÜŞ İÇ İÇ İŞE NE GEREK VAR İÇMEM İŞEMEM DEMİŞ:) MAŞALLAH UTKUŞA İHTİYAÇ DUYSA İİÇERDİ SU. SONUÇTA ANNE SÜTÜ ALIYO :):nazar:

canım sizede çok geçmi,ş olsun valla bizimki suyu öle bi içiyoki kıtlıktan çıkmış gibi allahım yardım etsin dikkat edelim artık su vermeyen arkadaşlarda aman gözünüzüğ seveyim yavrum çiş yapmak eziyet olmuştu bize dikkat edin

canım hayırlısı 78.389 aldım tercih yaptıum bakalım 1115. sıradayım 810 kişi alıyolar şimdi eylülde şubatta belki gelir sıra ama bence sende gizemi uyuttukça az az çalış bi 75 falan alsan atanırsın inşallah ama çalış mutlaka
CANIM YAA BİŞİ SORCAM SADECE ÖĞRETMENLİK KADROLARIMI AÇILDI BEN DE SINAVA GİRMİŞTİM AMA KADROLAR AÇIKLANMADI DİYE BİLİYOM??? KAÇIRMIYAYIM BAŞVURULARI:)
bişi sorcam az önce arkadaşımla konuştum ankarada yaşıo.onun kızı 3 yaşında oldu gerçi ama bana dediki 5aylıkken doktor kızının meyve pürelerine yada kaşık mamalarına blendırdan geçirilmiş ceviz koymamaı söyledi dedi zeka ve gelişimi için çok önemliymiş.ama ceviz benim bildiğim kadarıyla yağlı..ağır olmazmı ki kızlar yaaaa :uhm:
CEVİZMİİİ TANELİ OLUR BOĞAZINA KAÇMAZMI YAA????

refiye canım geçmiş olsun koltuğunun altında bi sorun oluşmuş ama ciddiye alma önemli bişey değildir inşallah
saol tatlım. inş. önemsizdir cidden.. inş.sende atama sonucunu istediğin gibi alıcaksın..
refıyecım cok sevındım gercek adını kullanmana
bennu fazla dönemıyo ana kucagında çunku bız yalnız bırakmadık oyuncaklarla sarkı söyleyerek duruyodu
demın yalnızdı sıkılınca fark ettım
ama zaten örumcek alcam yakında
babasına kalsa sımdıden alcak

ha refıyecım msn dıyecektım 2 3 gun önce hemen kapattın ama özgeye sölemıstım içime doguyo basıt bısey kolunun altındakı dıye
bak göreceksın gıt kendı dr kontrole ozaman görecen
p.tesi gidicem doktoruma tatlım.. o zaman belli olucak ak kara :) ama inş. içine doğan gibidir... örümcek için daha erken sanki canım yaa.. ben 1 dk. bindirdim geçende utkuyu da tam dik duramadı,göğsüne mini yastık destek istedi.. demekki erken :)) ama her bebek farklı tabi..
yeni nick in hayırlı olsun şekerim..evet paşam kıyak geçti anasına teyzesi..ne ii oldu varya.uykusuzluk çok kötü.evde olanlaın bebeğiyle bilikte uyuma imkanı var ama ben harıl harıl çalışıom ..

bişi sorcam az önce arkadaşımla konuştum ankarada yaşıo.onun kızı 3 yaşında oldu gerçi ama bana dediki 5aylıkken doktor kızının meyve pürelerine yada kaşık mamalarına blendırdan geçirilmiş ceviz koymamaı söyledi dedi zeka ve gelişimi için çok önemliymiş.ama ceviz benim bildiğim kadarıyla yağlı..ağır olmazmı ki kızlar yaaaa :uhm:
saol güzelim...ne zamandır nick değişikliği aklımdaydı ama hesabım sıfırlanır diye vazgeçiyodum.. sağolsun gece kızlar yol gösterdi de :)) ceviz konusunu bilemicem valla kuzum:. ama ağır gelmez mi ki yaa.. :1rolleyes:

:)))))))))tubişim..saol tatlım.. yap valla hee.. herkes öyle tanır seni :))) utku halinden ve az çiş yapmaktan gayet memnun da amasının aklı orda hep işte :)) neyse sağlıklı olsun da az işesin :)) hehe

tuba canım şuanki öğretmenlik tercihleri memurluk tercihleri kasımda diye biliyorum am bişey duyar veya görürsem haber veririm canım
refiye çok saol canım inşallah hayırlısı olurda atanırım seninde bişey çıkmayacak sakın korkma

kızlar gizoşa armut püresini yedirdim geldim ayy bizim kız su içmiyo yaa ama meyveleri şapur şupur götürüyo çok seviyo maşallah elimi kaşığını tutuyo valla sanki ben yiyeceğimden korkuyo sanırım:))birde kızlar alt katımda gizoştan bir hafta sonra doğan bir bebiş var kız hep annesini emmiş ama hiç kilo falan alamamış şu an 5.5 kilo ve bizim zilliye annesi hayran kaldı dün akşam maşallah ne akıllı bir bebk yaa diyo herşeyi dikkatle inceliyo diyo bizim kız akşam 9da yatıyo daha kalkmıyo bende böyle olmasını isterdim diyo bundan yola çıkarak bence bebişler aç kalmamalı tamam mama yararlı demiyorum ama bebişlerin gelişememsi dahada kötü kız şimdi her çeşit mamadan almış sırf gelişmesi için çok pişman olmuş yazık bebeme ceza çektirmişim diyo

Kizlarrr napiyosubuz valla gecmisi okuyamiyorum malum hala yayladayim.Yayladan inince aranıza tam gaz katılacağım.Hasta bebislere gecmisler ola ay en son Zeyra seninkini okudum sınır oldum valla manyaklar.HAyriyecim booolll bollll tatlı ye :)vermezsin canım ay bide ben versem 66'5 67 gediğim valla kaldı gobus. REFis hanım bu arada size de kızıyorum bacım girme abuk sabuk sitelere hızla moralini vAlla döverim.hepinizi çok seviyorimmmmm.yeni katılan arkadaslar olmuş galiba hoş gelmissiniz.ben turk Telekom ayse Denız hehhehwhwhehe
hoşgeldin canım nerlerde sin yaw
kızlar slm annemlerdeydim giremedim ne zamandır hastalarımız varmış allahım şifa versin bebişlerimize... kızm çok şükür ii diyip geziyordum ortalarda oda rahatsızladı ne yazıkki bebeklere su vermeyin diyenlerden nefret ediyorum su vermediğimiz için kızımın sol böbreğinde kristallenme olmuş kumlamaya başlamış yani doktor kızdı niye vermemişsin diye ek gıdaya başlayınca veriyordum ama öncesinde yani emzirirken olan olmuş terliyor çocuk su ihtiyacı var dedi:( dikat edin nolur verin azar azar su çok üzülddük biz yavrum çiş yapmak eziyet olmuştu resmen... ama ne kadar şükrettim inanamazsınız bi arkadaşımın yiyeni ki kızımla aynı gün doğdu gözleri kayıyo diye doktora götürmüşler epilepsi çıkmış mahvolmuşlar resmen allahım nelere üzülüyorum sana şükürler olsun yavrum sağlıklı dedim. buarada kpss için tercih yaptım bakalım gelmez ama hayırlısı.. allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah
su mutlaka şart vermek gerekiyor bazı doktorlar bile vermeyin diyor ama baksana sen ne kötü talihsizlik yaşaışsın geçmiş olsun neyseki fark etmişsiniz dilide yok susadım desin yavrucuk mutlaka vermek gerekiyor hele bu sıcak yaz günlerinde arkadaşınada geçmiş olsun
bu arada herkese hayırlı geceler
2 gündür giremedim sayfalar birikmiş
bugün kızımı aşıya götürdüm karma aşıları yapıldı ilk bacağına vurulunca anlamadı yavrum hiç ama diğer bacağı baya bir yandı tabi benimde içim yandı çok ağladı daha sonra ben hiç ilaç filan vermedim aşıya giderken öğleden sonra kızım avaz avaz ağlamaya başladı bereket annemdeydim de etrafta akıl alacağım çok insan vardı ne yapacağımı şaşırdım önce karın ağrısından dolayı ağladığını düşünerek fitil verdim daha sonra ağlaması kesilmeyince calpol verdim çok şükür kendine geldi kuzum sanırım bacakları ağrıdı ama ben sürekli ateşine baktığım için ağrısı olabileceğini hiç düşünmemiştim çok kızdım kendime
geçmiş olsun canım bizde dün götürdük aşıya ikinci bacağa vurulan zatürrre aşısı imiş bizimkide onda çok ağladı 6 saatte ir verdim hem ağrısı oldu hemde ateşi yükseldi benimkinin gece sabaha kadar yatmadı
denizcim.. günaydın tatlım... ayy atamadımı yavrum gazını halaa yaa.. oyy kıyamam ona yaa... inşallah bi an önce atar gazını da sende gün içinde azcık da olsa uyur dinlenirsin..
gece bende çok kalamadım msn de. hatta çat diye çıkmak zorunda kaldım.. benim herif söylenmeye başlayınca birden kapattım... bunun dışında şükür iyiyiz.. bebeciklerim uyurkene bigirip bakayım dedim ama utkunun uyanma saati geldi. her an çıkabilirim :)

vee ben gerçek adım yeni nickimle buralardayım :))) sabah msj attım kazene.. bu kadar çabuk düzeltme yaptığına sevindim açınca ne şaşırdıım.. sağolsun.. karışıklık ve sizede yazması zor oluyodu :) iyi oldu...

hayriyecim.. neyse ki akşam kısa süreli de olsa kendine vakit ayırmış,keyif yapmışsın.. poyraza da maşallah.. annesine acımış olmalı ki güzelce uyumuş.. devamı da bu şekilde olur inş..

kaan kaptanıma da kocamanından bi maşallahh.. biz 10 cc. içiyoruz anca o da içmek istediği günlerde.. paşanın keyfine göre yani.. ama bi, sıkıntı baş göstermedikçe çok takılmıyorum artık çiş-kaka olayına.. az da olsa yapıyo ve herşey normal,yolunda dedi dr.da çok şükür.. napalım az çiş etsin kuzucuk.. :))

bennuya da maşallahh.. her bebek bir olmuyo tatlım.. hareketli oluyo kimisi.. kızım 7 aylıkken sıralıyodu ama yaşına girince yürüdü.. değişiyo yani.. aman sağlıklı olsunlar da er geç hepsinin geliceği nokta aynı... şimdilik şükür ayımızın özelliklerinin çoğunu yapabiliyoruz...
ana kucağımı? utu uzun süredir yatmıyo ona.. kaldırdık zaten.. yana düşüyodu bir defasındazor yakaladım.. ve genelde sadece kafası anakucağında kendi yerde buluyodum.. bizde vedalaştık o aletle :)

buket_asude... canım aynı durumu bizde yaşadık 1-2 hafta önce... ve sonuç aynı bol bol su.. başka çözümü yok.. bizde zaten verdiğimiz ama utku beyin içmek istemeyip öğürdüğü suya ağırlık verdik.. hala öyyle cok cok içmiyo ama içiyo bi şekilde.. evet aynen belirti aynı.. bezinde turuncu tortular.. susuz kalınca üretilen üretra kristalleriymiş onlar...
bizim arada hala oluyo bizimde.. suyu az içtiği günlerde genelde..
size de çookkk geçmiş olsun.. opuyorumnanaktan doktorlar bizi aptal etti ayooll... napıcağımızı şaşırdık... biri bişey diyo.. öteki başka bişey.. neyse en azından çözümü olan bi durum..
oh be ama ben seni biliyodum zaten şu bilmediklerim,iz kendini tanıtsa ama bilmediklerimizde silinmiş zaten
kızlar face gizoşla göktuşun videosunu ekleik eşim çekmişti:))konuşmalara dikkat :))

hehe izledim maşallah ikisinede

Günaydın kızlar nasıldınız bu sabah Mehmet Salih hiç uymadı gazdan bayılmak uzereyim .gunYdin refisim naptiniz

Hoşbulduk. Ben özgür. Öykü adında 6 yaşında bir kızım, 4 aylık Çağlar adında oğlum var. Gaz probleminin geçmesi lazım ama... Rezene içir istersen belki faydası olur

deniz hoşgeldin canım.benim tatlı yemeye vaktimmi var bacım iftara çorbamı zor içiom.koşturmaktan gidio kilolar.mehmet salihin gaz problemi haala geçmedimi kıyamam ben ona..ben poyraza elma yağıyla karnına masaj yapıodum epeyi faydasını gördüm..

ahh sibelcim sen emzirion yiyon kuzum aman ye ki sütün olsun kiloları emzirdikçe dert etme.sonra nasılsa verirsin inşallah..

ahh canım yaa bi su vakası daha..inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun.doktor hem kızıyo ama çoğu doktorda su olayına karşı çıkıo.hangi doktora güveneceksinki.en iyisi benim gibi yapmak mantığa uygun olanı uygulamak.

canım calpol verdiğin ii olmuş ateşten hariç ağrı kesici özelliğide var..ii gelmiştir kuzunun acısına.benimde aşı günlerim kabus gibi oluyor oğlumla karşılıkla ağlaşıyoruz:)))

herkeze günaydın..dün akşam tam dedim hiçbi iş yapmayacam keyfime bakacam.çat kapı kayınvalidem ve eltim geldiler.kociş mağazaya gitmişti.poyrazı uyutup çay demledim oturdum onlarla çaresiz..allahtan erken gittiler.sahur için börek yapıp aldım dondurmamı elime geçtim tv karşısına keyif yaptım ohh öle ii geldiki :icecream: kociş gelincede iki sohbet ettik.haa kızlar buarada dün akşamda itibaren kocişimin gazıyla ve desteğiyle göbek eritme hareketlerine başladım.azcık göbeğim var uyuz oluyoz ikimizde..toplam 15 dk süüryor ama sırılsıklam oldum terden.sonrasında yosun sabunuyla bi ılık duş ohhh miss :jeyyar: (yosun sabununun selülit ve yağlar için çok büyük etkisi var dikkatinize) sonrada yattım sahur muhabbeti aynı zaten ye iç yat..oğlumda pek huzurlanmadı gece sabah 8 de uyandı sabah tşk ettim oğluma 8 e kadar anasını uyuttuğu için sırnaşık şey

Hayriyecim iki aydır platesdi fitnesdı tepinip duruyom da yine de eritemedik göbüşü halaa 4 aylık gebe gibiyim:(( İkinci sezeryandan sonra ayvayı yedim:((

Kızlar fazla giremiyorum nete. Benim bebişimin yanı sıra deli kızım sürekli azmakta. Evi topla, İftardı, yemekti derken gece oluveriyor.
Herkese mutlu, sabırlı günler. Hasta bebekler ve anneler varsa acil şifalar dilerim

kızlar gizoş kucağımda inanın tam bir bilgisayar manyağı valla tuşlara basmak için öyle bir cebelleşiyoki anlatmam yaa eee anasının kızı :))

merhaba kızlar.

bir kaç gündür giremiyorum.düm kayınvalidemler geldi.yine giremem onlar gidene kadar.
iftar hazırlığı falan.
inşallah herkes iyidir .çok özledim ya sizi.okuyamayınca kendimi eksik hissediyorum.ama zamanım yok işte.
bu arada defne iyice huysuzlaştı.melek bebeğim gitti huysuz bir bebek geldi.çok şükğr sadece huysuzluğunu uyumaya çalışırken yapıo.
ve sadece emerken uyuyor.inşallah düzelir bebişim.galiba diş çıkarma huzursuzlığu.
neyse kızlar.hasta olan bebekler varsa geçmiş olsun.
hepinizi öpüyorum.
beni özleyin anacuğummmmmmmm:)))

zeynep canım benim maşallah deseydin poposunu kaşısaydın benim kızımda öleydi anne sütü hiç yaramadı ne zaman ek besine başladım kilo aldı. suyu vermeye çalış canım meyve çok yakar
hacercim saol canım yaa bakalım geçer inşallah ama dediğin gibi su şart

funda görüşürüz canım çabuk dön aramıxza benim melek kızımda uyurken huysuz oluyo yaa allah yardım etsin

herkese merhaba

Tugabcım iyi çalışmalar kaptaan kaanı öpüyorumm

REfişim yeni nikin hayırlı olsun

oh hayriyecm bi kaç saatde olsa kendine zaman ayırabilmişsin.. 47 kilodasın daha damı zayıflican amanın ben kendimi atayım ya gitmiyoooooooooooo bu döt döbek yaaa 1 haftadır spor yapıyorum terden ölüyorum ama yok aynıyım deişimde yok...bugun mekik aleti alcak kociş ama BUKET gibi benimde ameliyat yerim şişmiş ve agrı var acaba spordan mıdır ki?
Birde ceviz 1yaşından önce verilmeyeceğini duymuştum yağ oranı çok fazla

Gizoşuma maşşalah emmesine geri dönmüş çok şükür.

Buketcim inşallah bu yıl atanırsın ama bu yılki atamalar iptal olmuş haberin olsun sanırım tekrar sınav yapılacak

Fundacım özlicez seni çabuk gel kolay gelsinnnnn

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır 19 nisanda oğlum kerem dünya ya geldi bir hafta ongündür de uyanıkken ne anne sütü nede biberonla mama içirebiliyorum karnını doyurabilmem için uyuması lazım bende çareler arıyorum 3 gün önce aşıya götürdüm saglık ocağındaki doktor hiç birsey vermememi söyledi ama ben devam mamasının içine üç tane bebe bisküvisi koyarak yediriyorum yanliş mı yapıyorum acaba bana yardımcı olabilirmisiniz

Özgürcumm gaz sıkıntımız gecti çok şükür mehmet Salih kolikli bir bebekti çok şükür ki gecti ne çektiğimi kızlar bilir.galiba sütümü usuttum ondan olabilir.
Benmeltem .Malesef ki ceryanda kalmadım.bir an kaynanam gibi konuştun.Diken diken oldu tüylerim :))

Son düzenleme:
slm kızlar....
biliyonuzmu kocam nere gitti:)))
bana pc bakmaya ditti....cuma evlilik yıldönümüz....mediamarketde dızüstü netbok 250 lira ve vodofon vodem hediyeli şaka gibi ....
inşlh kalmıştır...

bu arada kız hayriye verda burda sinirden dudaklarımı kemirdim ha...
ne göbeğinden bahsediyron bacım sen...
bide kocamda göbekli halimi sevmiyor diyorusn ,bizim kocalar ölsün ozaman ha...
valla beni yanında iyi taşıyor sevgili kocam saolsun öleyse....
ama sende baya eridin be tatlım acıkcası ben zayıflığı seveim ama göze batacak kadarda zayıf olmak istemem ,sen bence azcıkın verdiklerini geri al....

Back
X