2010 Nisan Anneleri

kızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.

Telaş yapma ya ama sen içini rahatlatmak için bi ortopediye bi götür istersem
biz 3 aylıkken çektirmiştik. özel hastanede çok şükür herşey normaldi

kızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.

canım bende diğe arkadaşların dediği gibi diyorum telaş yapma canım bende çektirmedim ortopediste git canım

ela 82 canım bben kalça filmi çektirmiştim daha yeni doğduğunda doğum yaptığım hastane de cektirdim...
ama devlet hastaneleride cekiyordur...
merak etme önemli bişiy yoktr inşlh içini ferah tut,doktora götur cekilcek derse cektirisin çok or değil kolay bi işlem zaten....

elacım merak etme canım yoktur bısey bızde 15 gun once cektırdık daha bıseycık cıkmadı yüregını ferah tut sen.

bebegımız canım benım kızında sıstı kızardı hatta morardı pamuk ve kolonya ısını gorur hafıf hafıf sıslıge masaj yap kolonyalı pamukla bırkac gune gecer canım

ela82 canım ıns bısey yoktur bazen saglık ocagındakıler fazla telaslandırıyor cektır rontgenı ıcınız rahat etsın kalca cıkıgı olan bebeklerde bacaklarını dızden buktugunde huysuzluk huzursuzluk olur yaptırmazmıs ole demıstı drumuz bıze

kızlar çok teşekkür ederim hepiniz cevap yazmışsınız sağolun.dediğiniz gibi ortepediye götürcez bakalım inş bişey yoktur.

iyi geceler kızlarr
bugün bir temizlik aşkı tuttu beni sormayın:)
koltukları yıkadım halı yıkama makinesiyle, camları sildim, perdeleri yıkadım , oturma odamın halısını yıkamaya verdim dip köşe temizlik yaptım tabii bebekle akşamı buldu. akşamda iftara davetliydik yeni geldik eve
yarında iftara misafirim var . cumartesi de . yarın nete girermiyim bilmiyorum.
inşallah annişlerde bebişlerde iyidir

sağol cnm cevabın için.kızlar daha cevap bekliyorum lütfen
canım bende 3 aylıkken devlet hastanesinde yaptırdım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
inşallah bebeğinde çıkmayacaktır

evet bennunukıde öyle oldu dr alkol yada kolonyaylalı pamuk koy ustune dedı
kızlar çok önemli inşallah cevap veririsiniz.bugün aşımız vardı.sağlık oc.doktor muayene etti ve bacaklaının arka kısmına bakerken boğum yerleri aynı hizada değil bir ortopediye götür ultrason çekerler kalça ile ilgili bi durum dedi.buarada biz kalça çıkıklığı için ultrason çektirmemiştik inş bişey yoktur allahım.siz çektirdinizmi kızlar devlet hastanelerinde çekiyolarmıdır gideniniz varmı acaba.biz şimdi çocuk doktorunamı gidelim yoksa ortepediyemi onu bilmiyorum yardım edin lütfen.[/QOTE]

yarın sabah ortopedıye gıt
bısey cıkmaz
yıllar önce kardesımede kalbı delık demıslerdı sonra bısey cıkmadı

telas yapma

sağlık ocağını aradım aşıyı yapan hemşire buz koy havluya sarıp dedi birkaç kez yaptım inşallah sabaha iner
çok sağol

Ohhh yaprak sarma yarasın diycem ama göbek beş aylık diyosun. Sütüne yarasın bariii:))

Naaptııı? Tabağı kafanamı geçirdi:))

Bizim başımıza gelmedi ama buz koymayı denedin mi buz şişi indirir hem de ateşini alır. Ama önce doktorunu ara istersen

Süt izni kullanıyosun değil mi?

Ben özel bir hastanede doğum yaptım orda doğumda çekmişlerdi sonra bir daha çektirmedim. Ama devlet hastanelerinde de çekiyor olmaları lazım. Ortopediste götür. Geçmiş olsun. İnşallah bişey yoktur

buz koydum sağol cnm

biz kalçaçıkığı ultrasonunu özelde çektirmiştik
önce devlet hastanesinin doktorunun muayenehanesine gittik kadın 3 gün sonra gelin hastaneye ultrasonla ilgili randevu alın 1 ay sonraya veriyolar ama dedi çüşşş dedik eşimle sonra doğum yaptığım hastanede bir çocuk doktoru belirledik muayeneye gittiğimiz gün çektirdik aynı gün içinde hemde özel hastane nede olsa devlette aynı gün yapılacak bir iş olsa bile 1 hafta sonraya veriyolar vicdansız şeyler sonra bizde yumurta yumurtluyoz tabi ne var diye

bebegımız canım benım kızında sıstı kızardı hatta morardı pamuk ve kolonya ısını gorur hafıf hafıf sıslıge masaj yap kolonyalı pamukla bırkac gune gecer canım

ela82 canım ıns bısey yoktur bazen saglık ocagındakıler fazla telaslandırıyor cektır rontgenı ıcınız rahat etsın kalca cıkıgı olan bebeklerde bacaklarını dızden buktugunde huysuzluk huzursuzluk olur yaptırmazmıs ole demıstı drumuz bıze

ben buz koydum sağlık ocağından öyle demişlerdi iftardada kayınvalideme gittik oda az bir süre kolonyalı pamuk tuttu inşallah çabuk geçer

kızlar çok teşekkür ederim hepiniz cevap yazmışsınız sağolun.dediğiniz gibi ortepediye götürcez bakalım inş bişey yoktur.

yoktur inşallah çok geçmiş olsun

bizim bir tanıdığımızın oğlunun çıkıkmış kalçası çocuk yürümeye başladığında anlamışlar çocuk ayağa kalkıp pat diye düşüyomuş dr keşke daha erken bir ultrason çektirseydiniz demiş bebekler büyüdükçe tedavi zorlaşıyomuş çünkü
3. aya girince çektirmiştik bizde

iyi geceleeerrr opuyorumnanaktan

çocuklar uyusun.. aman az daha dalsın.. falandıı..filandııı :kedi: deeerkenn saat 2 yi geçti... bende3 de sahur için kalkıyorum.. dedim yatsam daha da sersem gibi olcak.. en iyisi yatmamak... kimseler de kalmamış gerçi ya neyse... bende gideyim de çayımı fln koyayım ocağa... bi bakayım diye girdim.. geçmişe dalsam sahur yalan olur :))

öptüm herkesi...

Back
X