2010 Nisan Anneleri

iii geceler hatunlar... ben yarın 2 ye kadar uyurum artık hepicinizi öptum ......yarın demişm bugun olmuş....benimde kafam şarj etmiyo heralde.....

Selam Kızlar
Nasılsınız sizler ve bebişleriniz?
Oğluşumu bugüne kadar hep karyolasında yada anakucağında bırakıyordum. Bugün ilk defa yere koydum ve hareketlerini gördüm. Mesela kendi kendine tamamen yüzüstü döndü ve bir süre etrafına bakındı. Çok mutlu oldum hihoyyytve duygulandım. Meğersem çocuğumun hareketleri ana kucağında kısıtlanıyormuş. Bundan sonra hep yerde:)) Erkek adam, hareket etsin ve kas yapsın accık değil mi canııım:)):lepi:
Fotoğraflarını face'a koyacaktım da makinanın şarjı bitti. Bir ara sergilerim:))

Selam Kızlar
Nasılsınız sizler ve bebişleriniz?
Oğluşumu bugüne kadar hep karyolasında yada anakucağında bırakıyordum. Bugün ilk defa yere koydum ve hareketlerini gördüm. Mesela kendi kendine tamamen yüzüstü döndü ve bir süre etrafına bakındı. Çok mutlu oldum hihoyyytve duygulandım. Meğersem çocuğumun hareketleri ana kucağında kısıtlanıyormuş. Bundan sonra hep yerde:)) Erkek adam, hareket etsin ve kas yapsın accık değil mi canııım:)):lepi:
Fotoğraflarını face'a koyacaktım da makinanın şarjı bitti. Bir ara sergilerim:))

kızlar gunaydddıınllaaaaaarrrrrrrrr
masallah masalah anakucagı tabıkı kısıtlıyo hareketlerını
bende yakında kaldırırım ana kucagını yalnız bıtakamıyoruz zaten çok uzun zamandırda kanepeye koyamıyordum yere koyuyordum ana kucagını
e h bennu bunları hazırandabn berı yapıyo sen yere bırakmamıssınya fark edememıssın
neyse
zararın neresınden dönulse kardır

ben bugun yenı karar aldım bennuya mutlaka doyurucu seyler yedırmem lazım dun az az 2 ögun verdım aksama kadar sabaha kadar benı sömurdu
iliklerıme kadar emdı yanı

herkesslere ıyı gunler öpuyorum sızı kızlar

kızlar gunaydddıınllaaaaaarrrrrrrrr
masallah masalah anakucagı tabıkı kısıtlıyo hareketlerını
bende yakında kaldırırım ana kucagını yalnız bıtakamıyoruz zaten çok uzun zamandırda kanepeye koyamıyordum yere koyuyordum ana kucagını
e h bennu bunları hazırandabn berı yapıyo sen yere bırakmamıssınya fark edememıssın
neyse
zararın neresınden dönulse kardır

ben bugun yenı karar aldım bennuya mutlaka doyurucu seyler yedırmem lazım dun az az 2 ögun verdım aksama kadar sabaha kadar benı sömurdu
iliklerıme kadar emdı yanı

herkesslere ıyı gunler öpuyorum sızı kızlar

gündüz daha çok emse, gece yatmadan doyurucu şey versen olmaz mı? Anne sütünün yerini hiçbir gıda tutmaz. Anneler sömürülmek içindir. Katlancaz artık biraz:))

gündüz daha çok emse, gece yatmadan doyurucu şey versen olmaz mı? Anne sütünün yerini hiçbir gıda tutmaz. Anneler sömürülmek içindir. Katlancaz artık biraz:))

sömurdugu bısey degıl garıbım doymuyo galıba saatlerce doymuyor emıp duruyor
nısan bebeıslerı ek gıdaya baslıyora yazmıstım dun okursan anlarsın benı
tabı bende anne sutu taraftarıyım

merhaba kızlar günaydın.. özge süpersin valla. 2 ye kadar uyumalar.. biz kaçta yatarsak yatalım 9 da ayaktayız.. kimse de yokki bırakayım şöööleee öğleye kadar yatayım... ev işi bile zor yapıyorum sürekli yanında istiyor.. bu arada asıl mesele kızım artık kakasını 4-5 günde yapmaya başladı... geçen hafta cuma günü 5 günün ardından.. sonra cumartesi yaptı. ohhh dedim düzene girdi.. şimdi perşembe oldu.. yanii 5. gün.. hala tık yok... çok kokulu gaz çıkarıyor. emmesi de iyi bu aralar.. çişleride düzenli... doktor muayenemizde de söledim doktoruna .. kaşık maması verdi .. ama benim bebişim doyuyor ki.. doymasa anlarım dimi..

selam kızlar 3 gündür mahvoldum resmen mafoldumbensalı günü aşı yaptırdık neyse ateşlendi falan ağrı kesici ile kontol altına aldık:ecrin_bebek: ama ferro sanol vermişti ondanmı bilmiyorum ama bi huzursuzluk var anlatamam sempatiksalakcinnidün zaten akşama kadar kucağımdaydı bugünde sabah 3 te uyandı 9 da zorla yatırdımakannehir fitil bile yaptım fayda etmedi ohaoldumsmile7 gündür altına yapmamış ondan da olabilirbilmiyorumkismile fitil yaptığımda 10 dk içinde yapıyodu yok yok yapmıyo zorluyo ama olmuyo:bbo: yaa şimdi bi çay kaşığı zeytin yağı içirdim:bbo: baklım olcakmı yarım saat oldu oda ama hala yok CADIARZUbakalım yaa ama artık sabrım tükeniyo:1no2: valla hiç bi iş yapamıyom yemek zar zor yapıyorum :çok üzgünüm:offf offf allahım sabır :Saruboceq:

şimdi de sırtına v karnına bebe yağı ile masaj yaptım birazda kayısı suyu içirdim baklalım yapcakmı yaa sinir oldum resmen hiç yapmamıştı şimdiye kadar böyle sanırım kan ilacından yaa kabızmı yaptı acaba sizde de oldumu kızlr bi bilgi lütfen

selam kızlar 3 gündür mahvoldum resmen mafoldumbensalı günü aşı yaptırdık neyse ateşlendi falan ağrı kesici ile kontol altına aldık:ecrin_bebek: ama ferro sanol vermişti ondanmı bilmiyorum ama bi huzursuzluk var anlatamam sempatiksalakcinnidün zaten akşama kadar kucağımdaydı bugünde sabah 3 te uyandı 9 da zorla yatırdımakannehir fitil bile yaptım fayda etmedi ohaoldumsmile7 gündür altına yapmamış ondan da olabilirbilmiyorumkismile fitil yaptığımda 10 dk içinde yapıyodu yok yok yapmıyo zorluyo ama olmuyo:bbo: yaa şimdi bi çay kaşığı zeytin yağı içirdim:bbo: baklım olcakmı yarım saat oldu oda ama hala yok CADIARZUbakalım yaa ama artık sabrım tükeniyo:1no2: valla hiç bi iş yapamıyom yemek zar zor yapıyorum :çok üzgünüm:offf offf allahım sabır :Saruboceq:

merhaba adaşım..
sende de kaka sorunu var galiba.. bugun bizim 5. günümüz.. tık yok .. ağrı sancı huysuzlukta yok.. biz zatüre aşımızı olmadık daha.. hastanede yokmuş.. doktorumuz da zaten daha yeni zatüre aşıları gelicek onlar daha etkili olucak bir sonraki ay yaparız dedi.. karma aşımızı olduk ağızdan , bide roto virüsünün 2. dozunu olduk. allah şükür hiç huysuzluk falan olmadı.. biz d vitamininden başka bi şey kullanmıyoruz. siz ferro sanol e başlamışsınız bile.. doktor gerektiği için mi verdi, yoksa rutin bi uygulama mı?. ev işleri konusunda bende aynıyım. akşam anca şevk geliyor. bi süpürge tutuyorum.. bütün gün biriken bulaşıkları yıkıyorum.. yemek zar zor senin ki gibi.. duru sürekli ilgi istiyor.. bide tam uyku ve banyo zamanı iftara denk geliyor elim ayağım karışıyor..

günaydın kızlar ...
bizdaha aşıları olmadık çarşamba günü olucaz... oyüzden kan ilaçları kullanmadık daha zaten bizim kabızlık problemimiz var bakalım nasıl olur ..

özgeeee başım çatlıyoo dün 2 de yattım ya kız 6 da kalktı uyumadı şimdi yatırdım..bende yatıcam ne güzel senin kuzişe bakan var sende rahat ediyorsun ohhh..

hacercim kan ilacı kabız yapabiliyomuş cnm geçmiş olsun

haceryıldrım sanada geçmiş olsun cnm kaka sorunundan dolayı inş. geçer çabucak bebegın doymasa tabiki anlardı bencede

Geçmiş olsun canım, bizimki de çok kaka yapıyor, kilo alamıyor diye şikayetçiyiz. (Ek gıda vermiyorum, dr sadece anne sütü ver dedi)

sibelccim bende 4 te yattım 7 de kalktım 3ten sonra kız huysuzlandı (davulcunun kart sesiyle mani sölemesinden korktu uyandı yavrucum) hala ayktayım özge 2lere kadar uyuyo maaşallah sonrada gece aykta muhabbet etcek birini arıyo valla annesi sağolsun bende uyumak için anneme geldim kızı tuttsunda uyuyayım

hacercim kan ilacı kabız yapabiliyomuş cnm geçmiş olsun

haceryıldrım sanada geçmiş olsun cnm kaka sorunundan dolayı inş. geçer çabucak bebegın doymasa tabiki anlardı bencede

bugunde yapmazsa yarın 6 gün olucak.. allah korusun bi şey olucak diye korkuyorum bağırsaklarına ..o kadar gün kaka bağırsaklarda durursa ne olur ya.. ohaoldumsmile

sibelccim bende 4 te yattım 7 de kalktım 3ten sonra kız huysuzlandı (davulcunun kart sesiyle mani sölemesinden korktu uyandı yavrucum) hala ayktayım özge 2lere kadar uyuyo maaşallah sonrada gece aykta muhabbet etcek birini arıyo valla annesi sağolsun bende uyumak için anneme geldim kızı tuttsunda uyuyayım

annem annem güzel annem nerdesin çabuk gel... çok şanslısınız valla anneleriniz yanınızda. yada ihtiyacınız olduğunda yakınınızda.. benim annem taaa izmirde.. :2:

hayatta olsunda izmide uzakta olsun benimaannem ben 13 yaşında iken vefat etti ahh ahh ne arıyorum bilemezsiniz benim oğumda 4 gün yapmaz 5. gün hiç bi müdahale etmezdim hemen yapardı salı günü kan ilacına başladık sanırım ondan yapamadı her yolu denedim olmuyo yaa yapmıyo yada yapamıyo off aa

kabız olsa karnı taş gibi olur karnı yumuşak ama zeytin yağıda kar etmedi yaa şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı huysuzluğu da hat safhada bugünde meme yerken çekip çekip bırakıyor

Back
X