şimdi de sırtına v karnına bebe yağı ile masaj yaptım birazda kayısı suyu içirdim baklalım yapcakmı yaa sinir oldum resmen hiç yapmamıştı şimdiye kadar böyle sanırım kan ilacından yaa kabızmı yaptı acaba sizde de oldumu kızlr bi bilgi lütfen
canım geçmiş olsun benim oğlumdada 3 aylıkkken olmuştu hatta yazıodum buraya bugün 6.günümüz filan diye.sadece z.yağı katardım mamasına herhangi bi müdahele etmezdim başka.ama ödüm kopardı tabi.çok zor allah yardımcın olsun.bizdede demir ilacı farklılık yarattı.çok katı ve rengi değişti kakasının o gerçi yediği ek gıdalardan da olabilirmiş ama demir ilacıda kabızlık yapıomuş.sen ilacını değiş doktor a sorup istersen..
sibelccim bende 4 te yattım 7 de kalktım 3ten sonra kız huysuzlandı (davulcunun kart sesiyle mani sölemesinden korktu uyandı yavrucum) hala ayktayım özge 2lere kadar uyuyo maaşallah sonrada gece aykta muhabbet etcek birini arıyo valla annesi sağolsun bende uyumak için anneme geldim kızı tuttsunda uyuyayım
al benden de okadar sahura kadar yemek yaptım ütü yaptım sahuru yeyip 3,30 da yattım.sabah 7 de poyraz dikildi yedirdim içirdim salladım beşiğinde yok uyumadı.sürüne sürüne uyandım valla.8,30 a kadar oynadık sonra babasıyla ananeye bırakıp işe geldik. ev hanımları size sesleniorum bebişiniz uyudukça sizde uyuyun..benim öle bi imkanım yok yerimede uyuyun gariii...olumunekankayizsmile