Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse kafanızı çok ağrıttım hakkınızı helal edin ya çok anlatıyorum size burada en çok anlatan benim bu konuları.annem hasta anlatamıyorum babam zaten sıkıntısı var anlatamıyorum abileimn öyle ablamın keza öyleeeeeee.he anlatırım cephe alırlar biliyorum tek sizlere anlatıyorum.bazen utanıyorumda yazmasammı diyorum bak insanlar ne güzl ne mutlu diyorum ama yazmasamda ben çıldırıyorum.herkes tek tek helal etsin hakkını.sanırım sizden başka böyle rahat anlatabileceğim birileri yok
iyi geceler kızlarrrrr
yaklaşık 3 gündür sanırım bakıyorum 1 sayfa okuyup çıkmak durumunda kalıyorum ya da syfa açık kalıyo bi ara dün baya alıntı yaptım yolladım ama beni attı kk sayfadan.artık geri dönmek te zor geliyor.hasta olanlara geçmiş olsun.benim oğlanında kabızlığı vardı 5. 6. 7. günleri bulan.bebekler ara ara böyle yapıyor sanırm.1 aydr evam ediyodu bizimkinin kaka sorunu.birde gaz çıkarışı o kadar kokuluki anlatamam size.dr amonyak sıkışıyo ve çıktığı zaman koku yapıo dedi.......neyse şükür ki şimdi iyi..........
kızlar size bi akıl danışcam ya........
eşim çok uzun zmandr beni üzüyo.bu akşam öyle bi laf ettiki.......bana çocuğunun annesine..........ona bebek vermek için tüp bebek sıkıntısı çekmiş karısına.........ya ne diyeyim biliyosunuz işte herşeyi..........
artık çekemeyeceğimi anladım çok bunaldm bebeğim için tamam idare et diyorum herkesin zamanında böyle zamanlar vardr diyorum ama olmuyo ben alttan aldıkça tepeme çıkıyo.bişey söylesem daha ağırını söylüyo.napcam ben yaaaaaaaaa
bu akşam olan da şu........
pazar akşamından beri göktuğ biraz huysuz sanırım diş çıkaracak.........
bütün gün çocuğu kucağımda gezdiriyorum zaten kilolu bi oğlum var belim sırtım çok kötü oluyo.akşam işten geldikten sonra eşime bırakıyorum oğlanı koşturarak yemek yapıyorum yinede 3-4 kap yemek yapıyorum.....
bu akşam oğlanı sallıyorum uyumuyo.her yolu denedm yok ama çıldırıyo çocuk ağlıyo.........gel dedim sallayalım çarşafta........sen mi yarattın benim canımı uyuyacağım dedi.bende çok yoruluyorum dedim yatıralımda çocuk rahat etsin.eşim akşam iftarı yapıyo ve uyuyo düşünün.....hiçbir iletişimimiz yok.o kadar bunaldımki bu durumdan.kaçdefa konuştum değişmiyo.........neyse çarşafı aldı geldi sallamaya başladık bana kaldıramayacağım bi laf dedi.bende sen hiçbişeye layık değilsin görmüyomusun nasıl didindiğimi dedim.yapma diyo bana.nasıl yapma ya kim yapacaksa hala şu anda sofra ortalıkta duruyo göktuğ uyudu.benim elim gitmiyo ama hiçbişey yapmak istemiyorum.
ne oluyo eşime anlamadm ya......annemede anlatamadım geçen olayıda bunuda anlatamam.ama Allah biliyoya çok bunaldm boşanma derecesine çoktan geldm.annem sinirsel hasta.napcam bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştm kendimi hep çıkış yolu bulan ben hep güçlü duran ben şimdi zayıf bi insan oldum.ne yaptıysam olmuyo ya..........
artık şunuda yapayım diyeceğim bi yolum kalmadı.bakıyorum çevreme herkes eşiyle iyi mutlu........ben biz niye böyleyiz.artık bebekte var daha mutlu olmamız lazım değil mi?
ne eksik kısmına gelince ben fazla fazla yapıyorum ütüsüydü,yemeğiydi ilgi bebekten sonra biraz azaldı tamam ama eşim bebekten öncede böyleydi.tüp bebek gibi büyük bi sıkıntımız vardı ben her gece yarılarına kadar otururdum o uyurdu.ailesini hiç demiyorum biliyosunuz zaten..........kafayı yiyeceğim ya.napcam ben
yok özgecm ya boşanmayı düşünmüyorum ama aklını başına getirmek için bikaç gün uzaklaşmam lazım ama nereye giderim annemlerm duymaması lazım yoksa çok üzülürler herkesin bi düzeni var abilerimin ablamın bi arkadaşım var hamile...........hamile olmasaydı ona giderdm bak arar bulamazdı anlardı belki ve ya anlarmydı
ayyy ben sana kiyamam ya senin gibi güzel hatuna nasil yapiyor bunu inan bunlari okudum ya simdi ben bu gece uyuyamam üstüne üstelik birde unutamam sen daha tazecik annesin seni el üstünde tutmasi lazim ne diyim gülüm en güzel cözümü yien senbilirsin bize akil vermek düsmez allah yar ve yardimcin olsun Allah dayanma gücü versin
canım fundacım üzme kendini bu kadar akıl vermek gibi olmasın zaten bana d düşmez ama bence yani ilgi bekliyolar hepsi bu başka bişey değil evi işi yemeği gerekirse ütüyü bırak canım önce kendine sonra kocana zaman ayır bence erkekler çocuk gibi zaten 24 saat peişnden dolaş isterler dolaşırsın ama yaranamazsın bide yavrucun yüzünden anca herşeye yetişiyon iki sohbete konuşmaya gelinc mest düşüyon belkide ben yanlış düşünüyrumdur benim kocam öyle eve girdimi yemeği hazırlamak için bebeği kucağına verirdim yusufun zamanında sinir olurdu ama şimdi yapmıyom yatırıyorum yasini kanepeye yaağına herne ise geldiğini biliyom yaa mutfağa geçiyom yemek hazırlmaya bbek mızıldanıyor tabii hoşgeldin canım falan kapıda karşılıyom o ona motvie oluyor ben söylemeden kendisi bebeği alıyo kucağına böyle diyom diye sakın yanlış anlama sana sonuna kadar hak veriyorum ama erkele işte anlamıyor sen ne durumdasın bilmiyor arada bebeği bırakıp biyerlere gidecen ben mesala bırakıp iki tur atıp geliyorum ayy bunaldım diyom evde bakıyo susuramasa bile gururuna indiremiyo yoo senden güzel baktım diyo sadece ilgi diyom başka da bişey demiyorum canım baktım msn den yazacaktım da kayıtlı değilmişsin canım
caanım olurmu onuşmazsak dertleşmezsek olurmu ne baş ağrıtması yaa aşk olsun
ban gel kizzzzzzzzzzz
fundacım çok üzüldüm
erkekler malesef bazen bizim annelik psikolojisine yeni yeni alışmaya çalıştığımızı akıllarından çıkarıyor inşallah aranız çabuk düzelir moralini bozmamaya çalış unutma sütün gidiverirse bebişi nasıl beslersin
İYİ AKŞAMLAR
Fundacım çok üzüldüm ya ne desem bilemiyorum.
İnşallah tezzamanda herşey yoluna girer ..
kızlar hepiniz sağolun ya özgecm jaleciğim sizlerde.......jaleyle konuştuk telde çok iyi geldi valla..........kalktım evdeki bıraktığım bütün işi yaptım..........ütü hariçççççççç.......
hacercm ilgi diyosun çok doğru ama benimde igiye çok ihtiyacım var adam iftarı yapıyo kafayı bi vuruyo yatış o yatış.birde kanapede yatıyo yatak odasında da değil.........uyuya kalıyo yani kalkmıyoda daha.anacm benimde ilgiye ihtiyacm var.bende diyorum hoş geldn beş gittin v.s.adam oğluna bunu yapar mı ya.aslında şey deseydim kocacım önce seni uyutayım sonra oğlanı uyuturum hehehehee......kaydirigubbakcemile3ya benim adamda var bi delilik ayarlarıylamı oynadılar ne...
elifcim senfatmasın sanırım bana çünkü başkası yapmaz bu iltifatları...yavrum değerimi bilen yokAllah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler kuzum.aç anacm kapını gelcem sana valla.ah nerde gelebilsemde adam anlardı belki.oğlunun kokusunu almayınca ben evde olmayınca adamın eve giresi gelmiyo iyi olurd valla..........
ya kızlar şu msn ye ben bi türlü alışamadm yanlış anlamayın beni sakın baştan beri öyleym ben kusura bakmayın nolurrrrrrrrrrrr:kedi:burayla alakalı bişey değil yani ama bi ara gece sohbetinize katılcam söz.hepinizi çok öpüyoru iyiki varsınız ya......iyikği nisan annesiyim sizi tanıdığıma çok memnunummmmmmmm:1hug:a.s.:asigim:
sende iyiki varsın bebiş
sahuramı kalktın bu saatte![]()
yok filizcm yatmadm daha şimdi yatıcam iyi geceler
oh sefan olsun afıyet olsun
valla var tıtızlık hastalıgı var sende
ben bazen suyla bazen sutle muhallebı fılan yapıyorum
korkmustur canım
özgurcum basın sagolsun